- 16 Mart 2012
- 807
- 156
- 333
- Konu Sahibi dumanseda122
-
sinirlenme dostum senin başına gelirse açma öle bir konu olsun bitsin :)havalandırmasını iyi yapın o zaman oksijen iyidir.
neden tütsü yakarak kovun kötü enerjiyi diyerek kafanızdakine destek olayım ki? akıl var, mantık var. Bozuk tvnizin veya gördüğünüz şeyin açıklamasını kendiniz yapın. Ben böyle bir şey yaşasam konu açmazdım, kanıtlar zengin olurdum.
Ve siz hala o odaya girip uyuyabiliyorsunuz, helal valla :)ya devamlı ilginç rüyalar görüyorumda odaya girdiğim gibi uyku hali birde o çarşaflı kadın beni çok düşündürüyor. köşede dikilmiş remsen bana bakıyordu sadece gözleri görünüyordu.
ya sürekli bunları düşünen biri falanda değilim dün geceki beni korkuttu bayaYatak odsnizi degistirin iciniz rahatlasin korkmayin o sizin bilincaltinizin size oynadigi kucuk bi oyun korkmayin bunlari dusunmeyin bi cevsen bulundurun uzerinizde...
sinirlenme dostum senin başına gelirse açma öle bir konu olsun bitsin :)
odamda büyümü var? odama büyü mü yapıldı değil .. yani şair burada diyor ki bana büyü yapıldı da odamamı kondu :))) az mantık...bana büyümü yaptılar diyeni duydum da odama büyümü yapıldıyı il defa duyuyorum
o bana söylemeden önceydi kara çarşaflı kadın tv olayı dün oldu ben ona hiç söylemedim o bana dururp dururken senin odanda birşey var nefes alamıyorum biri bizi izliyor gibi dedi..sorun şu erkek arkadaşın seni korkutmuş ve sen de rüya görüp gerçek sanıyorsun
Bnde 1 hafta oluyo odami degistireli eski odamda cok rahatsiz oluyordum ruya goruyorum dedin ya bnde oyleydim diken ustunde yatiyodum sanki simdi iyiyim odani degstrsen ?ya devamlı ilginç rüyalar görüyorumda odaya girdiğim gibi uyku hali birde o çarşaflı kadın beni çok düşündürüyor. köşede dikilmiş remsen bana bakıyordu sadece gözleri görünüyordu.
odamda büyümü var? odama büyü mü yapıldı değil .. yani şair burada diyor ki bana büyü yapıldı da odamamı kondu :))) az mantık...
Erkek arkadaşın heyecandan nefes alamıyordurkızlar odama girince hemen uykum geliyor, devamlı kabuslar görüyorum erkek arkadaşım senin odanda bişe var diyor bende kaldığında nefes alamadığını söylüyor.. rüyamı gerçrkmi ayırt edemiyorum ama kara çarşaflı bir kadın gördüm odamda.. birde dün gece kapımın önünü izleyen kamera var odamda televizyona bağlı aniden o açıldı ve entersan bir yaratık gördüm ama yine rüyayla gerçeklik arasında nas suresini okudum ve uyandım... ne yapmalıyım yardımm...
:) yok canım ne sinirlenmesi, odada akşam yatacak olan sizsiniz. daha da korkutarak bir yere varamaycağımı düşündüm.
o şairi öp benim yerime
yani hayır konu kapanacak demedi deme bana diyorsun ya az mantık please az mantıko bana söylemeden önceydi kara çarşaflı kadın tv olayı dün oldu ben ona hiç söylemedim o bana dururp dururken senin odanda birşey var nefes alamıyorum biri bizi izliyor gibi dedi..
canım benim onu gördüğün anda bedenin seni, uyandırıyor zaten konuşulacak bir durum olmuyorki..valla ben 3 yıl yalnız yaşadım koca evde en ufak bi korkum filan olmadı, az cesaretli ol kara çarşaflı kadın gördüm diyorsun o halde neden kim olduğunu sormadın konuşmadın? bence sen korkuyorsun bir şeylerden ve bilinçaltına yerleşmiş olarak yatınca rüya görüyorsun
öle yapayım bari mutfağa geçeyim:)) başka oda yokkiBnde 1 hafta oluyo odami degistireli eski odamda cok rahatsiz oluyordum ruya goruyorum dedin ya bnde oyleydim diken ustunde yatiyodum sanki simdi iyiyim odani degstrsen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?