Odamda büyü mü var:((

Yatak odsnizi degistirin iciniz rahatlasin korkmayin o sizin bilincaltinizin size oynadigi kucuk bi oyun korkmayin bunlari dusunmeyin surekli korkmadiginizi kendinize soyleyin .destek olarakbi cevsen bulundurun uzerinizde...

sinirlenme dostum senin başına gelirse açma öle bir konu olsun bitsin :)

Yatak odsnizi degistirin iciniz rahatlasin korkmayin o sizin bilincaltinizin size oynadigi kucuk bi oyun korkmayin bunlari dusunmeyin bi cevsen bulundurun uzerinizde...
ya sürekli bunları düşünen biri falanda değilim dün geceki beni korkuttu baya

sorun şu erkek arkadaşın seni korkutmuş ve sen de rüya görüp gerçek sanıyorsun
o bana söylemeden önceydi kara çarşaflı kadın tv olayı dün oldu ben ona hiç söylemedim o bana dururp dururken senin odanda birşey var nefes alamıyorum biri bizi izliyor gibi dedi..

Bnde 1 hafta oluyo odami degistireli eski odamda cok rahatsiz oluyordum ruya goruyorum dedin ya bnde oyleydim diken ustunde yatiyodum sanki simdi iyiyim odani degstrsen ?

Erkek arkadaşın heyecandan nefes alamıyordur

o bana söylemeden önceydi kara çarşaflı kadın tv olayı dün oldu ben ona hiç söylemedim o bana dururp dururken senin odanda birşey var nefes alamıyorum biri bizi izliyor gibi dedi..
yani hayır konu kapanacak demedi deme bana diyorsun ya az mantık please az mantık

valla ben 3 yıl yalnız yaşadım koca evde en ufak bi korkum filan olmadı, az cesaretli ol kara çarşaflı kadın gördüm diyorsun o halde neden kim olduğunu sormadın konuşmadın? bence sen korkuyorsun bir şeylerden ve bilinçaltına yerleşmiş olarak yatınca rüya görüyorsun

canım benim onu gördüğün anda bedenin seni, uyandırıyor zaten konuşulacak bir durum olmuyorki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…