- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi dumanseda122
-
çok yaşa sen emi gülmekten öldümbir arada bende lahana bebeğimi aslan sanmıştım. uyku uyanıklık arası olur öle şeyler. o kadında büyük olasılıkla siyah kaban yada trençkotunuzdu
yav kapansın napayım ölüm kalım meselsi değil..yani hayır konu kapanacak demedi deme bana diyorsun ya az mantık please az mantık
Bnde 1 hafta oluyo odami degistireli eski odamda cok rahatsiz oluyordum ruya goruyorum dedin ya bnde oyleydim diken ustunde yatiyodum sanki simdi iyiyim odani degstrsenya devamlı ilginç rüyalar görüyorumda odaya girdiğim gibi uyku hali birde o çarşaflı kadın beni çok düşündürüyor. köşede dikilmiş remsen bana bakıyordu sadece gözleri görünüyordu.
Nasil yani 1 +1 mi evöle yapayım bari mutfağa geçeyim:)) başka oda yokki
evet sirkeli su hep duşta abdest almadan önce yapıyorum biazda odama dökeyim teşekkürler tamamen unutmuşum..Odanızı değiştirin.olmadı odanızı sirkeli su ile silin.Göz yanılgısı herzaman olabilir.
salon var aynen salonda hangar gibi kocamanBnde 1 hafta oluyo odami degistireli eski odamda cok rahatsiz oluyordum ruya goruyorum dedin ya bnde oyleydim diken ustunde yatiyodum sanki simdi iyiyim odani degstrsen
Nasil yani 1 +1 mi ev
admiiinnnn !!! nerdesın..oofff sınırlerımı bozdun heee
çok yaşa sen emi gülmekten öldüm[/QUO
kabanlarım dolabımın içinde ... hiçbirşey okmayan dolabın önünde duruyordu.. sadece gözlerini gördümbir arada bende lahana bebeğimi aslan sanmıştım. uyku uyanıklık arası olur öle şeyler. o kadında büyük olasılıkla siyah kaban yada trençkotunuzdu
Salonda yat bi sure ne olacak bn yattim odami degstrmeden oncesalon var aynen salonda hangar gibi kocaman
aynen ablası öyledir..etkilenmeyin canım hemen. hamişmişiniz. o kadın değil kendi astığı kıyafetidir zaten.
aynen ablası öyledir..
döktükten sonra sil ok? heryeri sil ama.evet sirkeli su hep duşta abdest almadan önce yapıyorum biazda odama dökeyim teşekkürler tamamen unutmuşum..
hayır hiç birşey kullanmıyorum.. gece yatmadan önce süt içiyorum.ilaç alıyor musunuz?
geçmiş olsun.. yok ağrı kesici bile kullanmıyorum..neden ilaç alıyormusunuz dedim. astım ilaçlarım halüsinasyonlara sebep oldu. aslında basit bi ilaçtı ama ben insanlar görüyordum.
yani artık alıştımda sayılır bu anlattıklarım sadece en dikkatimi çekenler.. yanımda fısıltıyla muhabbet edenlermi ararsınnn havada beni izleyenlermi.. tavanda mavi şeffaf gibi anlatamadığım ilginçlikler mii.. hepsi varr hatta konuşmaya bile çalıştığım zamanlar oldu... anlatsammm şaşarsınnValla bence hersey olabilir,zaten konu kapanacak kapanmadan bu tur seyler yasayan arklarim oldugundan bu tur seylerle bilgili olan birine danis derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?