canım 3 ay oldu demişsin oradaki ödem değil bence. sanki burun sırtında çökme var gibi duruyor. ya da kıkırdak falan eklendiyse yeterli miktarda erime mi olmadı acaba.. geçici olmayabilir ama canını sıkmadan önce mutlaka kendi doktorundan başka doktorlarla da görüş.
Nerede ameliyat oldun, bende yurtdisindan gittim izmire
Bende aynı sorun vardı ama 5 ay geçti düzeldi umarım sizinkide geçicidir.
Gercekmi canim gecti demek ayne kemik gibimiydiBende aynı sorun vardı ama 5 ay geçti düzeldi umarım sizinkide geçicidir.
evet kemik gibi sertti hatta kemiğin törpülenmediğini falan düşünmüştüm ama geçiyo yaniMah
Gercekmi canim gecti demek ayne kemik gibimiydi
Insallah benimkide øyledir gecer. Cok korkuyum gecmez diye. Sagul cevap verdiniz icin biraz icim hafifkendiE
evet kemik gibi sertti hatta kemiğin törpülenmediğini falan düşünmüştüm ama geçiyo yani
Doktoru sana Kim tavsiye etti cnm ?Ben konya da oldum
Kac ay oldu amilyat olmanKizlar konuyu ben actim ama soruma yanit alamadim:))) benim için bi fikri olan var mi acaba foto koymustum :)
Uc tane arkadasim o doktorun yaninda oldu cok guzel oldular birde arastirdim turkiyenin en iyi doktorlardanmis turkiye de 9 sirada sende 8000 burun estetigi yapiyormus. Insallah benimkide duzelir guzel olur. . Siz izmirdemi yaptirmisdinizDoktoru sana Kim tavsiye etti cnm ?
bende diyorum canım sen sıkma canını yinede buraya gelemesende orada bir doktora teyit ettir istersen :)Insallah benimkide øyledir gecer. Cok korkuyum gecmez diye. Sagul cevap verdiniz icin biraz icim hafifkendi
Evet ben Izmir ekol kbb de yaptirdim Insallahgüzel olur burnun cnmKac ay oldu amilyat olman
Uc tane arkadasim o doktorun yaninda oldu cok guzel oldular birde arastirdim turkiyenin en iyi doktorlardanmis turkiye de 9 sirada sende 8000 burun estetigi yapiyormus. Insallah benimkide duzelir guzel olur. . Siz izmirdemi yaptirmisdiniz
Senin resmin cok guzel burnun cok guzel gørunuyor guzel olur stress yapmaEvet ben Izmir ekol kbb de yaptirdim Insallahgüzel olur burnun cnmbu arada doktorlarin siralandigini bilmiyordum ben
Tesekkürler caniimmSenin resmin cok guzel burnun cok guzel gørunuyor guzel olur stress yapma
Insallah sagul cok stress yapiyorum resmen bunalima girdim ama hic inmiyor tam tersine kemik gibi cikmis gucuk yuvarlak seklindeSenin resmin cok guzel burnun cok guzel gørunuyor guzel olur stress yapma
Kac ay oldu amilyat olman
2 ay oldu henüz :/
Merhaba şuan ne durumdasınInsallah sagul cok stress yapiyorum resmen bunalima girdim ama hic inmiyor tam tersine kemik gibi cikmis gucuk yuvarlak seklinde
Geçmiş olsun :/ umarım düzelmiştirArkadaslar ustune basiyorum inmiyor tas gibi. Amilyattan hemen sonra farkina vardim ama dokturum yok sis o dedi bende ona gøvenerek rihattim ama inmiyor doktorumu aradim diyor 6 ay bekle ancak o zaman inmeye baslar ama ben inanmiyorum cok pismanim estetik olduma benim bir kere orda kemik yoktuku. Buran cok cukur burayi dolduracam dedi ve cok fazla doldurdu kesin. Offf cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?