A Aly07 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Eylül 2020 21 4 16 35 19 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi namnum #41 namnum .!.: Ben sizinki gibi bi sorunla internette karsilastim ödem diyorlar genelde ama ben de tam bilemedim :/ benimki yumuşak ama cikinti olması kafama taklidi.fotografini çektim sol taraf daha cikintili.ödem midir acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba burnunuz düzeldimi
namnum .!.: Ben sizinki gibi bi sorunla internette karsilastim ödem diyorlar genelde ama ben de tam bilemedim :/ benimki yumuşak ama cikinti olması kafama taklidi.fotografini çektim sol taraf daha cikintili.ödem midir acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba burnunuz düzeldimi
B baharglr Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2014 7 2 86 38 2 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi namnum #42 Derya sec .!.: Eki Görüntüle 1262559 Genişletmek için tıkla... Son durumu nedir acaba şuan benimde böyle kafayı yiycem 2 ay oldu sürekli masaj yapıyorum düzeliyor ama 2 dk sonra yine aynı dr geçecek diyor
Derya sec .!.: Eki Görüntüle 1262559 Genişletmek için tıkla... Son durumu nedir acaba şuan benimde böyle kafayı yiycem 2 ay oldu sürekli masaj yapıyorum düzeliyor ama 2 dk sonra yine aynı dr geçecek diyor