resim ekleyebilirmisiniz merak ettim ama uzulmeyin enson kaşların arası ve burnun ucundaki ödem inermişBenimde øyleydi gulerken daha cok bastiriyordu cikacakmis gibi ama duzeldi 3 ay oldu burun estetiği olmam. Benimde sorunum kas gøz arasinda ki siskinlik bir kemik gibi cikti cok bunaldim kimi hata kimide ødem diyor kafayi yiecem turkiyede amilyat oldum ama yurtdisinda kaliyorum doktorumu aradim gelmen lazim dedi offff offff
Kemikte bir hata var gibi geldi bana
canım benim kemiğe değil de ödeme benziyor bence doktor o kadar kemiği unutması pek mümkün değil gibi basılı tut parmağını bekle sonrada iki parmağınla yanlara doğru masaj yap. Birde taş gibimi yoksa dokununca iniyormu eğer iniyorsa kesinlikle odemdir.Bencede
Orda ödem olmasi çok saçma ben ve cevremdeki bir çok kisi burun estetiği oldu burun alt kisminda olur odem kemiğin üstünde olmaz sanmam yani hiç görmedimcanım benim kemiğe değil de ödeme benziyor bence doktor o kadar kemiği unutması pek mümkün değil gibi basılı tut parmağını bekle sonrada iki parmağınla yanlara doğru masaj yap. Birde taş gibimi yoksa dokununca iniyormu eğer iniyorsa kesinlikle odemdir.
benimde kemiğin üstünde ödem var açık teknik oldum ayrıca bir tarafım çok daha fazla ve buradan edindiğim bilgiler ile soyluyorum ki doktor da değilim ama bir doktor da bu kadar büyük kemik bırakması mümkün değil gibi geliyor banaOrda ödem olmasi çok saçma ben ve cevremdeki bir çok kisi burun estetiği oldu burun alt kisminda olur odem kemiğin üstünde olmaz sanmam yani hiç görmedim
Kikirdak falan eklediyse olur diye biliyorum bende ruh hastasi eski dktorumun bir hastasinda gormustum buna benzer birsey ama tam anlasilasi için en az 6 ay gecmesi lazim tavibenimde kemiğin üstünde ödem var açık teknik oldum ayrıca bir tarafım çok daha fazla ve buradan edindiğim bilgiler ile soyluyorum ki doktor da değilim ama bir doktor da bu kadar büyük kemik bırakması mümkün değil gibi geliyor bana
Benimde øyleydi gulerken daha cok bastiriyordu cikacakmis gibi ama duzeldi 3 ay oldu burun estetiği olmam. Benimde sorunum kas gøz arasinda ki siskinlik bir kemik gibi cikti cok bunaldim kimi hata kimide ødem diyor kafayi yiecem turkiyede amilyat oldum ama yurtdisinda kaliyorum doktorumu aradim gelmen lazim dedi offff offff
ruh hastası doktor derken çok mu asabi senin burnun nasıl peki iyimi adı ne doktorununKikirdak falan eklediyse olur diye biliyorum bende ruh hastasi eski dktorumun bir hastasinda gormustum buna benzer birsey ama tam anlasilasi için en az 6 ay gecmesi lazim tavi
canım sen içini ferah tut orada daha önce kemik yoktu dedin ekleme yaptı diyorsun ki kasaba ameliyat olsan bu kadar yükseltmez lütfen üzülme benimde odemlerim var ve basınca inmiyor sadece şiş olduğunu anlayabiliyorum sen doktoruna güven şimdi birsuru başarısız ameliyat var diyeceksin evet ama bunun öyle olduğunu sanmıyorum ayrıca neresi ile çok uğraşılırsa orası daha çok şişiyor. Ben bu forumda 2 senede anca odemim indi diyenleride okudum üzülme dr kimdi canımArkadaslar ustune basiyorum inmiyor tas gibi. Amilyattan hemen sonra farkina vardim ama dokturum yok sis o dedi bende ona gøvenerek rihattim ama inmiyor doktorumu aradim diyor 6 ay bekle ancak o zaman inmeye baslar ama ben inanmiyorum cok pismanim estetik olduma benim bir kere orda kemik yoktuku. Buran cok cukur burayi dolduracam dedi ve cok fazla doldurdu kesin. Offf cok korkuyorum
Keşke ödem diyenilseydim ama bariz ortası göçmüş üsttede kemik türemiş.. Arayı fazla açmadan dr unla konuş, bir haftalık uç türkiyeye ve düzelttir.. Çünkü dr hatası.. Zaman geçince düzeltmek istemeye bilir :/ dr un kimdi
Nerede ameliyat oldun, bende yurtdisindan gittim izmire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?