Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM BENCE İLK AYLARDA İÇME DERİM BEN AMA SEN BİLİRSİN.Iyi aksamlar arkadaslar.odemler icin kiraz sapi yada yesilcay yada mistik cay icen varmi.bitki caylarinin 1 bardak icilmesiyle abartiya kacilmadigi surece zarari olurmu.cok yeni gebeligim malum reglde olamadigim icin kendimi cok sis hissediyorum.siz ne cozum buldunuz bu duruma
Canim bencede icme bol su tuket herseye iyi geliyorIyi aksamlar arkadaslar.odemler icin kiraz sapi yada yesilcay yada mistik cay icen varmi.bitki caylarinin 1 bardak icilmesiyle abartiya kacilmadigi surece zarari olurmu.cok yeni gebeligim malum reglde olamadigim icin kendimi cok sis hissediyorum.siz ne cozum buldunuz bu duruma
Zaten tedirgin oluyorum icmiyorum 3 agustosta doktor kontrolum var o zaman sorup oyle iceyim.CANIM BENCE İLK AYLARDA İÇME DERİM BEN AMA SEN BİLİRSİN.
4litreye yakin su iciyorum aslinda banamisin demmiyo.tuz falanda tuketmiyorum tuzu gebe olmadanda hic sevmezdim halada oyle sevmiyorum.Canim bencede icme bol su tuket herseye iyi geliyor
Evet 4 litre su iciyorum ama yok şis hissediyorum eskiye oranla daha az yemek yiyorum ama 1 kiloy yakin fazla gosteriyi tarti iyice moralim bozuldu.limonlu ilik su ictim dün biraz iyi geldi sankiIlk zamanlar ödem mecbur oluyor çok su içseniz de. Ben 11 haftalık oldum daha yeni yeni hafifledim. Bence yeşil çay, kiraz sapı falan içmeyin bunlar söktürücü etkisi olan çaylar.
Olsun bunlar geçici hamileliğin tadını çıkar :)Evet 4 litre su iciyorum ama yok şis hissediyorum eskiye oranla daha az yemek yiyorum ama 1 kiloy yakin fazla gosteriyi tarti iyice moralim bozuldu.limonlu ilik su ictim dün biraz iyi geldi sanki
Insallah daha da şişmem.allah herkese isteyenlere nasip etsin insallah.guzel seyler dediginiz gibi:)Olsun bunlar geçici hamileliğin tadını çıkar :)
Şişkinlik her zaman olacak artık canım ama ilk zamanlardaki gibi olmayacak biraz daha dayan :) hem şişsen de doğumdan sonra verirsin :)Insallah daha da şişmem.allah herkese isteyenlere nasip etsin insallah.guzel seyler dediginiz gibi:)
Yüruyüste yapiyorum her gun 1 saat ama çozemedim sorunu:)bununla yasamaya alisacam artik cok sıkta acikiyorum yememeye calisiyorum ama sisiyorum sisiyorum:)Aman icme bisey bitkiler masum degilyuruyus yap su ic
Ayaklarimda falan sisme yok ama karnimda bariz belli siskinlik 3 aylik gibiyimŞişkinlik normal takgibiyim lh ben gibi odsm yapmasın ne edersen edıyım oluyo tahlıldede cıkmıyo birşey ilk hamileliğimdede botleydı şuanda ayakta dırmam yetıyor
Başlarda oyle oluyo bu ıkıncı gebeliğim .böyle giderse patlarım dıyor ınsan:)sonra duruyor.ilk üç ay vucudumuz bebege rahat bır ortam oluştırmak için fulll çalışıyor hormonlar tavan kan pompalanması kan hacmı artıyor vs derken şişiyoruz ikinci üç ay daha rahat geçicek .umarım sorunsuz hamilelik yaşarsınız ödemi tecrübe etmış ve suan yine aynı dertten muzdarıbım vucudum müsait naparsam olmuyor.Ayaklarimda falan sisme yok ama karnimda bariz belli siskinlik 3 aylik gibiyim![]()
Insallah genelde ilk 3 ay cok kilo alan yok ben daha birinci aydan basladim kilo almaya.boyle giderse verecek kilo sayısı cok olacak:)[/QUOTE][QUOTE="MadamBovary_, post: 47462677, member: 761371"birinclik her zaman olacak artık canım ama ilk zamanlardaki gibi olmayacak biraz daha dayan :) hem şişsen de doğumdan sonra verirsin :)
Aslında bende emin olamadım canım yurt dısında yasıyorum burda saglık sektörü cok iyi degil. Bana o bitkisel seyleri verdi de kullanmadım. Su cok içiyorum en az üc litre bana mısın demiyor.hala her yerim sis bi de tuzu cok yemiyorum niye böyle anlamadımDediğin şeylerin söktürücü etkisi var canım hiç bulaşma sapla cople . En guzeli bol su tüketmek. Bende normalde de odem olur hamilelikte iki katına çıktı 2haftadir düzenli olarak günde 2.5 lt su içiyorm artık odem yok ayak şişmesi ağrıları yok çok şükür.