ödem

Aslında bende emin olamadım canım yurt dısında yasıyorum burda saglık sektörü cok iyi degil. Bana o bitkisel seyleri verdi de kullanmadım. Su cok içiyorum en az üc litre bana mısın demiyor.hala her yerim sis bi de tuzu cok yemiyorum niye böyle anlamadım
Canım senin odeminin olması çok normal çünkü doğuma az kalmış. Rabbim yardımcn olsun doktoruna gittiğinde bir sor bakalım niye öyle oluyormuş.

Canım senin odeminin olması çok normal çünkü doğuma az kalmış. Rabbim yardımcn olsun doktoruna gittiğinde bir sor bakalım niye öyle oluyormuş.
Doktorun dedigi bol su ic tuzlu yeme. E ben zaten bunları yapıyorum.28. Haftada falan basladı bu sislik. Amin canım

Aslında bende emin olamadım canım yurt dısında yasıyorum burda saglık sektörü cok iyi degil. Bana o bitkisel seyleri verdi de kullanmadım. Su cok içiyorum en az üc litre bana mısın demiyor.hala her yerim sis bi de tuzu cok yemiyorum niye böyle anlamadım
benimde öyleydi canım ama ama doktorum hamilelikte olacak birşey dedi. yani bence su içmekle tuzsuz yemekle alakası yok, normal yani.

Dediğin şeylerin söktürücü etkisi var canım hiç apla cople . En guzeli bol su tüketmek. Bende normalde de odem olur hamilelikte iki katına çıktı 2haftadir düzenli olarak günde 2.5 lt su içiyorm artık odem yok ayak şişmesi ağrıları yok çok şükür.
3bucuk 4 litreye yakin su iciyorum:)su icme ihtiyacini hissediyorum cok susuyorum ama ödemlere daha bi faydasini gormedim beni limonlu su ve limon siktigim sade soda biraz rahatlatti:)

3bucuk 4 litreye yakin su iciyorum:)su icme ihtiyacini hissediyorum cok susuyorum ama ödemlere daha bi faydasini gormedim beni limonlu su ve limon siktigim sade soda biraz rahatlatti:)
Evet soda da iyi geliyor canım . Doktora gittin mi peki bisey dedi mi odemler için ?

Allah aşkına o kadar suyu nasıl içebiliyorsunuz bana bir deseniz? ben içemiyorum 1,5 litre ancak günde :(

Allah aşkına o kadar suyu nasıl içebiliyorsunuz bana bir deseniz? ben içemiyorum 1,5 litre ancak günde :KK43:
Yaz oldugu icin bol bol içiliyor. Soguk suya alıstım oyle güzel gidiyo

Back
X