Ödeme Makbuzuna nasıl bakabilirim

sinemm3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
91
19
3
Merhaba arkadaşlar,
Kısaca hemen konuya gireyim.Eşimin babası binanın emlak vergisini taksitlendirdiğini söyledi ve paylaştırmış dairelere kendisi.Bizden belli miktar para istedi.Payımıza düşen 1.taksidi verdi eşim.Artık nasıl ödediler ilk taksidi bilmiyorum.Ben Ödeme planını ve makbuzu ve her ödemenin makbuzunu görmek istiyorum.Güvenmiyorum çünkü .Bu taksitleri ödemiyor olabilir eşimin babası.Nasıl isteyebilirim onlardan.
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Bina kayınpederin üzerine mi? Borçta onun üzerinedir ozaman. Ödemiyorsa da kendi sorunu borç birikirse karışmazsanız biz payımıza düşeni ödedik dersiniz.

Bina kayınpederin üzerine mi? Borçta onun üzerinedir ozaman. Ödemiyorsa da kendi sorunu borç birikirse karışmazsanız biz payımıza düşeni ödedik dersiniz.
Tekrar isterler ama borç birikir.Tekrar taksitlendirme yapar.Ben bilemem ki şimdiki borcu bilmezsem.Üstüne eklenir sonraki yıllar.

Biz ödemelerimizi düzenli tutuyoruz. bana makbuzların fotokopisini verebilir misin desin eşin. Dosyalayacağım filan diyebilir.
Bu benim aklıma geldi ama yanlış anlarlar mı diye düşündüm.Anlarlarsa anlasınlar aslında biz istemeden göstermesi gerekir bakın borç bu ödenen bu diye.Göstermediği içinde ister istemez kurt düşüyo.Eşime söylettirebilirsem alırım makbuzları her ay.Yoksa da eşim istiyo diye ben alırım.Bakalım başka önerisi olan olucak mı

Boş bir vaktinizde belediyeye gidin, adres bilgileriyle sorun borcunu, ilk taksit ödenmişse söylerler zaten, evin kimin üstüne olduğu önemli değil, bizim evde eşimin üstüne ama ödemeleri ben yapıyorum, borcu sorunca söylüyor emlak vergisi bölümündeki çalışanlar.

Çalışıyorum. Malesef onun için izin alamam her ay.

emlak vergisi 6 ayda bir ödenir ..
o zaman borç onun borcu eninde sonunda ödeyecek olan o..siz hakkınıza düşeni vermişsiniz yatırıp yatırmamak ona kalmış..
tutup makbuz falan istemek ayıp olur.
Bizden de alınıyor borç onun değil.Onun olsaydı bizden almaması gerekirdi bence.Bu normal ödeme değil.Ödenmediği için genel borcu taksitlendirmiş.Zamanında ödenmemiş.Kim bilir kaç yıllık

Birçok belediyenin online işlemler hizmeti var.
Ben sadece tc kimlik no ile eski eşimin, teyzemin, eniştemin borçlarına bakabildim mesela.

Kp tc no varsa deneyebilirsiniz.

Belediye ye git. Adres i söyle. Ya da sizin elinizde daha önceden ödenmiş emlak vergisi dekontu varsa onunla git. Buranın emlak vergisi borcu varmı diye öğrenmek istiyorum dersen söylerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…