Ödemese miydim?

Tweetlerimi beğenmiş acik olmayan mesaj kutusunu açmış cok bariz ben burdayım mesaji vermeye çalışmıştı ama haklısınız hiç gerek yoktu

Direkt siz engelleyecektiniz işte. Neyse ama olan olmuş ve siz parayı göndererek çok iyi yapmışsınız. Sizinle enayi diye dalga geçmeleri yüzüğün üstüne yattı demelerinden iyidir. Çok iğrenç bir kişilikmiş eski sevgiliniz, her yerden engelleyin.

yuzuğu kaybetmek yerine satmış olmayasın?
belki ben çok çakalım bilmiyorum ama kuyumcu neden 200 tl dedi ki size siz mi sordunuz?
ben olsam ben de gönderirdim kuruşuna kadar, önur dunyayı duşunduğumden falan değil, kimse paramı yedi demesin diye.

çakal değilim tam aksiyim aslında ama ayrıntılara çok dikkat ederim.

O kendi kalitesini belli etmiş sende kendi kaliteni. İyi yapmışsın gerçekten köpeklere mama almış o da. O attığın mesajda iyi kapak olmuş

Aldığı arkadasi kuyumcuydu bende tanıyordum ayrılınca istedi fiyatını sordum

Hatayi en basta ilk mesaji gondererek yapmissiniz. Hala da hata yapmaya devam etme niyetindesiniz. Bu saatten sonra yapacaginiz tek sey hicbir sekilde cevap vermemek olmali.

Keske göndermeseydin ya.. hatta kaybetmeseydim de bi güzel bozdurup kendime kıyafet alsaydım keske diyip engeli bassaydın.. bide 200 tl ye aldigini bilip 600 mu attın off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…