- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
Tel büküp getirse daha kârlıydıBüyüteçle bakmak lazım o yüzüğe.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tel büküp getirse daha kârlıydıBüyüteçle bakmak lazım o yüzüğe.
Tweetlerimi beğenmiş acik olmayan mesaj kutusunu açmış cok bariz ben burdayım mesaji vermeye çalışmıştı ama haklısınız hiç gerek yoktu
Annemin 5 yıl önce parmağına gömüldüğü için kuyumcu pensesi marifeti ile kesilen 3mm kalınlığında ince tel nikah yüzüğü gibi miydi?Tel büküp getirse daha kârlıydı![]()
Olsun, olmus artık. Bayram ustu sadakan olsun. Bu da sana bısey ogrettı ıste, boyle ıgrenc eskı sevgiliye bundan sonra yazmayacaksın fena mıOf ya abla sorma keske atmasaydım
O kendi kalitesini belli etmiş sende kendi kaliteni. İyi yapmışsın gerçekten köpeklere mama almış o da. O attığın mesajda iyi kapak olmuşEski sevgili demeye iğrendiğim kişi ayrılıktan sonra twitterda beni engellemişti hoş bende memnun oldum o sag ben selamet dun değil önceki gün engelimi kaldırmış o da yetmiyor gibi tweetlerimi beğenmiş. Bende dikkat çekme cabalarını anlıyorum ama senle işim olmayacağını bil yazdım . Konu bu mesajdan cok uzaklaştı bana olan kinini kusmaya başladı kendince eski mevzuları açtı. Bu kişi bana evlilik teklifi etmişti yüzüğü kaybettim ayrıldığımız zaman da istemişti kaybettiğim için verememiştim. Konu bu mevzuya geldi bende ibanını at pislik sana borçlu kalmak istemem bide öbür taraf var yazdim .O görgüsüz de harbiden iban attı. ( bu arada yüzüğü 600 tlye aldığını soylemisti ama kuyumcu arkadaşından 200 tlye aldığını öğrendim her anlamda rezil bir insan yani) neyse iban atti ve parayı gönder gonderdigin parayla sokak köpeklerine mama alacagim sen yiyeceğıne itler yesin gibi iğrenç usluplu bir cümle kurdu. Bende tamam yarın parayı aldığında köpeklere aldığın mamanın resmini at ama bekliyorum mutlaka yazdım. Sabah bana bir fotoğraf atmış erkek grubunda arkadaslariyla dalga geçmişler mekanın parasını da ödesin pastanın parasını da odesin cok masrafimiz oldu tarzı. Görünce çok sinir oldum ama belli etmedim. Ben gercek köpeklerle olan fotoğrafı bekliyordum ama neyse dedim görüldü atmış zaten konuşmamın devam etmesini de istemezdim rezil bir yere doğru gidiyordu . Parayı göndererek saçma bi iş mi yapmış oldum sizce? Ödemesem dillendirip duracakti ama dalga gectiklerini görünce çok sinirlendim. Akıl vermelerinize ihtiyacım var
Aldığı arkadasi kuyumcuydu bende tanıyordum ayrılınca istedi fiyatını sordumyuzuğu kaybetmek yerine satmış olmayasın?
belki ben çok çakalım bilmiyorum ama kuyumcu neden 200 tl dedi ki size siz mi sordunuz?
ben olsam ben de gönderirdim kuruşuna kadar, önur dunyayı duşunduğumden falan değil, kimse paramı yedi demesin diye.
çakal değilim tam aksiyim aslında ama ayrıntılara çok dikkat ederim.
Hayır çulsuzun tekiO da mı öğretmen
Pes doğrusu neyse sadaka ver kurtulmussun
Annemin 5 yıl önce parmağına gömüldüğü için kuyumcu pensesi marifeti ile kesilen 3mm kalınlığında ince tel nikah yüzüğü gibi miydi?
internetten baktım 1.25 gram altın yüzükler bile ip gibi.Büyüteçle bakmak lazım o yüzüğe.
eğer yüzük altınsa ve gerçek fiyatını vermek istiyorsan yüzüğün 200 TL nin üzerine bi en az 400 TL daha eklemen lazım.kaliteli birşeye benziyodu nasıl 200 tl bende şaşırdım doğrusu
Hatayi en basta ilk mesaji gondererek yapmissiniz. Hala da hata yapmaya devam etme niyetindesiniz. Bu saatten sonra yapacaginiz tek sey hicbir sekilde cevap vermemek olmali.Eski sevgili demeye iğrendiğim kişi ayrılıktan sonra twitterda beni engellemişti hoş bende memnun oldum o sag ben selamet dun değil önceki gün engelimi kaldırmış o da yetmiyor gibi tweetlerimi beğenmiş. Bende dikkat çekme cabalarını anlıyorum ama senle işim olmayacağını bil yazdım . Konu bu mesajdan cok uzaklaştı bana olan kinini kusmaya başladı kendince eski mevzuları açtı. Bu kişi bana evlilik teklifi etmişti yüzüğü kaybettim ayrıldığımız zaman da istemişti kaybettiğim için verememiştim. Konu bu mevzuya geldi bende ibanını at pislik sana borçlu kalmak istemem bide öbür taraf var yazdim .O görgüsüz de harbiden iban attı. ( bu arada yüzüğü 600 tlye aldığını soylemisti ama kuyumcu arkadaşından 200 tlye aldığını öğrendim her anlamda rezil bir insan yani) neyse iban atti ve parayı gönder gonderdigin parayla sokak köpeklerine mama alacagim sen yiyeceğıne itler yesin gibi iğrenç usluplu bir cümle kurdu. Bende tamam yarın parayı aldığında köpeklere aldığın mamanın resmini at ama bekliyorum mutlaka yazdım. Sabah bana bir fotoğraf atmış erkek grubunda arkadaslariyla dalga geçmişler mekanın parasını da ödesin pastanın parasını da odesin cok masrafimiz oldu tarzı. Görünce çok sinir oldum ama belli etmedim. Ben gercek köpeklerle olan fotoğrafı bekliyordum ama neyse dedim görüldü atmış zaten konuşmamın devam etmesini de istemezdim rezil bir yere doğru gidiyordu . Parayı göndererek saçma bi iş mi yapmış oldum sizce? Ödemesem dillendirip duracakti ama dalga gectiklerini görünce çok sinirlendim. Akıl vermelerinize ihtiyacım var
Yok 200 gönderdimKeske göndermeseydin ya.. hatta kaybetmeseydim de bi güzel bozdurup kendime kıyafet alsaydım keske diyip engeli bassaydın.. bide 200 tl ye aldigini bilip 600 mu attın off off![]()
İyi yine oda bi derece daha az üzüldüm..Yok 200 gönderdim