ödemmm!!!

Amidalas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
157
63
118
35
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır diyetisyene gidiyorum ve sadece 3 kilo verebildim malesef.öyle kaçamak filan da yapmıyorum diyetisyen listeme dondurma yazdı haftada 1 onu bile yemiyorum ya :18: son gidişimde 15 gün aradan sonra hiç kilo vermediğim gibi 300 gran da almışım.işim çok hareketli diyetisyen diyor ki yağdan veriyorsun kas oranın atıyor,bir de ödem oluyor diyor.gerçekten hep şiş hissediyorum kendimi.ödem attırıcı çaylar karışımlar içiyorum ama sonuç aynı.internette diyet listelerine bakıyorum benimkinde anormal bişey de yok yani.aşağı yukarı aynı listeler işte.ilk defa böyle bir diyet yapıyorum bişeyi yanlış mı yapıyorum acaba?su içsem yarıyor diyenlere gülerdim hep ama gerçekten 2 aydır durum böyle.ödemi atamıyorum bir türlü.
Bana tavsiye edebileceğiniz birşeyler var mı?Teşekkürler...:26:

Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır diyetisyene gidiyorum ve sadece 3 kilo verebildim malesef.öyle kaçamak filan da yapmıyorum diyetisyen listeme dondurma yazdı haftada 1 onu bile yemiyorum ya :18: son gidişimde 15 gün aradan sonra hiç kilo vermediğim gibi 300 gran da almışım.işim çok hareketli diyetisyen diyor ki yağdan veriyorsun kas oranın atıyor,bir de ödem oluyor diyor.gerçekten hep şiş hissediyorum kendimi.ödem attırıcı çaylar karışımlar içiyorum ama sonuç aynı.internette diyet listelerine bakıyorum benimkinde anormal bişey de yok yani.aşağı yukarı aynı listeler işte.ilk defa böyle bir diyet yapıyorum bişeyi yanlış mı yapıyorum acaba?su içsem yarıyor diyenlere gülerdim hep ama gerçekten 2 aydır durum böyle.ödemi atamıyorum bir türlü.
Bana tavsiye edebileceğiniz birşeyler var mı?Teşekkürler...:26:

Benim pek bilgim yok ama ibrahim Saraçoğlu kürleri falan oluyor onu araştırın isterseniz. Belki vardır.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Ben bu yollarla ödem attırmıştım..
-2 Tane Elma
- 1 Tane Limon
- 1 Tane Kuru Dal Tarçın
-1 Tatlı Kaşığı Karanfil
-1 Tatlı Kaşığı Karabiber
- 2-3 Lt Su
Elma ve limonu iyice yıka. Bir kabın içine, kabuklu bir şekilde dilimle. Çekirdeklerini atma. Daha sonra, karabiber, tarçın ve karanfili ilave et, Üzerine 2,5 litre kadar su koyup kaynat. Karışımı süz.
Bu karışımın, her öğünden sonra, sıcak olarak içilmesi tavsiye edilir. Yani o zaman ölçüleri yarılayıpta yapabilirsin, ben yaz ayında sabah yapıp gün boyu içiyordum.. Bol su iç, birde kabakla bi ister yemek, istersen blendırdan geçirip içecek olarak kullanabileceğin bi tarif sana buda ödem söktürmede iyi bir yol:
-3 kabak
-3 kuru soğan
-3 domates
-yaklaşık birer bağ dereotu- maydanoz

kabakları küp küp doğra, üzerine soğan, en üste domates ve d.otu,mydnz koy, sonra bir çorb. kaşığı zeyinyağı ve yarım çay bardağı su, az tuz, karabiber ilave edip sebzeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirebilirsin canım. Ben bu yöntemlerle zamanında iyi ödem söktürdüm, halende yazın haftada 2 kez kabağı yaparım.. Mutlaka spor yapamazsanda yürü günde yarım saat..

Ödem atmak icin
- yeşil cay şekersiz

- sebze suyu:
1 salatalik
1 limon
1 yesil elma
Maydanoz

- ananas ödem attirir
- gun icerisinde bol su tuketimi

Öncelikle doktor değilim ama bir hipotiroidi hastası olarak düzenli beslenip kilo verememeniz ve ödemi atamamanız bana hormonlarla ilgili bir sorun olabileceğini düşündürdü. Metabolizmayla ilgili bir sorun olabilir diyetisyeniniz sizden gerekli tahlilleri istemedi mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

önce endokrinolojiye gidin,tiroid bezi hormonlarınıza baktırın.Eğer sorun ondan değilse bol su içmelisiniz,yürüyüş yapmalısınız.Maydonoz suyu,yeşil çay içebilirsiniz

Back
X