YudumEr Hayallerde olmasaa Kayıtlı Üye 5 Eylül 2012 370 12 26 İstanbul 7 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi YudumEr #1 merhabalaaar :)) gazete alışkanlıgımın olmamasının ilk kez eksikliğini yaşıyorum :/ bir ödevim var çocuklar ve bebeklerle ilgili yazılan köşeyazılarını toplamak.. çocuk ve bebekle ilgili sıksık yazdıgını bildiğiniz köşeyazarları var mı acabaa ?
merhabalaaar :)) gazete alışkanlıgımın olmamasının ilk kez eksikliğini yaşıyorum :/ bir ödevim var çocuklar ve bebeklerle ilgili yazılan köşeyazılarını toplamak.. çocuk ve bebekle ilgili sıksık yazdıgını bildiğiniz köşeyazarları var mı acabaa ?
bombshell Merhaba,ben yaşayan ölü Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2013 2.856 2.811 158 7 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi YudumEr #2 Posta gazetesi var ya onun pazar ekinde bebekler ve çocuklarla ilgili yazılar oluyo hep,yarın al da bi bak istiyosan işe yarar bişiler var mı diye
Posta gazetesi var ya onun pazar ekinde bebekler ve çocuklarla ilgili yazılar oluyo hep,yarın al da bi bak istiyosan işe yarar bişiler var mı diye
YudumEr Hayallerde olmasaa Kayıtlı Üye 5 Eylül 2012 370 12 26 İstanbul 7 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi YudumEr #3 bombshell .!.: Posta gazetesi var ya onun pazar ekinde bebekler ve çocuklarla ilgili yazılar oluyo hep,yarın al da bi bak istiyosan işe yarar bişiler var mı diye Genişletmek için tıkla... mutlaka bakıcam teşekkürederimm
bombshell .!.: Posta gazetesi var ya onun pazar ekinde bebekler ve çocuklarla ilgili yazılar oluyo hep,yarın al da bi bak istiyosan işe yarar bişiler var mı diye Genişletmek için tıkla... mutlaka bakıcam teşekkürederimm
bombshell Merhaba,ben yaşayan ölü Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2013 2.856 2.811 158 8 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi YudumEr #4 YudumEr .!.: mutlaka bakıcam teşekkürederimm Genişletmek için tıkla... rica ederim :) bulabilmişsindir inşallah
YudumEr .!.: mutlaka bakıcam teşekkürederimm Genişletmek için tıkla... rica ederim :) bulabilmişsindir inşallah
S seyda_66 Nirvana Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.245 44 683 8 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi YudumEr #5 Benim bildigim iki internet sitesi varr ama verememm hersl yasakkkk
bittersweets Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2009 742 25 118 9 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi YudumEr #6 Evrim Sümer var Radikal'deydi galiba,bir de Sibel Arna Hürriyet'te. hiç de sevmem ikisini de