- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
diş sinirlerini öldürüyormuş, o mu acaba? :44:
Özel diş hekimlerinin kendi klinikleri yok mu peki? Hastane olarak değil zaten kendi özel kliniği olan diş hekimlerini tercih edersen ücreti biraz fazla ödersin ama memnuniyetin %100 olur en azından. Diş bu yani çok önemli. Bende yıllarca diş problemi çekip dişçi dişçi gezen kısımdanım. Bu konu da artık uzmanlık alanım oldu resmen.Çekeceklerini zannetmiyorum şikayetlerine bakılırsa temizleyip dolgu yaparlar o dişini. Dolgudan sonra şikayetlerin devam ederse kanal tedavisi yaparlar. Yani çekim son çare olur. Senin durumun sadece dolgu olur diye düşünyorum...
Evet o sanırım korkulacak bir şey ama gerçekten
inanın korkulacak bi şey değil
zaten uyuşturdukları için hissetmiyosun
dişçide en zor işlem dişi cekmektir gazelcim bana göre.
dolgu onların yanında çok hafif kalır. zaten uyuşturuyor. çürüğü temizleyip dolgu yapacak gerçekten korkacagın bir şey yok
canımmmçok iyi anlıyorum seni,ama korkuların gerçekten boş yere..
yine dişçiye gitmeyip,o acıyı çekersen senin için ben bile gerçekten üzülürüm ciddi anlamda..
çekseler bile inan hiçbir şey hissetmeyeceksin. güzel bir dişçi bul kendine sonra da kurtul şu acılardan,sızılardan:112:
ayrıca kanal tedavisi,sinirlerin alınması demek.oraya ne kadar baskı olursa olsun sonradan hiçbir şekilde ağrımaması demek. bendeki olay çok garip. kök dişimin altında,hala süt dişim bulunuyor.
iğneden korkmuyorsan hiç korkma canım iğneyi yapınca komple heryerin uyuşuyorişterse damağını delsin duymazsın ben hiç korkmam hafif sızı hissetsem koşarım dr a dişlerimi kaybetmekten çok korkarım ayrıca diş ağrısı çekilirmi yaa bide o çürük koku yapar mağlesef
hakkaten garipmiş seninki canım, öyle duracakmıyımış hep
Çok çok çok pardon ben korkulacak bir şey değil yazacaktımkonu sahibi korkutduysanız özür dilerim yanlış yazmıştım arkadaş alıntı yapınca fark ettim
Canim ben daha yeni yaptırdım Hemde 10 gun içinde 3 kanal tedavili dolgu 4 te normal dolgu ve neden bukadar curugum oldu biliyomusun korkudan gitmedigim için
Inan bana su cektiklerin kadar acimiyor tedavide iğne vurmadan ince fis fis sıktı bana iğneyi bile hissetmedim zaten uyustuktan sonra hiçbirşey hissetmiyorsun özellikle normal dolgu cok kolay hiç acimiyor
Ben yaptirditsam herkes yaptırır okadar diim
Ilk koltuğa oturdum ayaklarımın bağı çözüldü gözlerim karardı okadar diim
Simdi kendime kızıyorum niye daha once gitmedim kendime aylarca işkence ettim diye
Şimdi okadar rahat yiyorumki
Kesinlikle erteleme bide sadece bitaneymis benimki 7 taneydi 10 gun içinde yaptırdım :)
yok canım,bu haftasonu çekime gideceğim bende. kanal tedavisi yapıldığı için hiçbir şey hissetmiyorum ne ağrı ne sızı..
o yüzden hep erteliyordum çekim işini. :111: seninde haberlerini bekliyoruz. daha doğrusu bir "oh be dünya varmış" demeni bekliyoruz.
Hadi bakalım
Yarın inşallah kendine kızıyor olacaksın ihmal etmişim diye.
Ben de ufaklı büyüklü o kadar dolgum var ki, inan hiç bir şey hissetmeyeceksin.
Hatta ufak, derin olmayan dolgularda iğne bile yapmadı doktorum. Uyuşturmadan temizleyip doldurdu. Onlar bile acımadı.
Bu arada bu yaşa kadar dolgunun olmaması da şaşırttı beni. Demek iyi bakmışsın dişlerine maşallah. Şimdiden geçmiş olsun.
Bu arada uyuşturucu sprey zaten iğne olmadan uyuşturuyor. Biraz bekleyip iğne yapıyor. Uyuşmanın etkisiyle iğne vurulurken hissetmezsin bile.
inşallah canım, sağ salim dönersem ilk iş buraya yazmak olacak...
sayenizde rahatladım biraz...sana da çok çok geçmiş olsun canım...
ben spreye ısrar edeyim o zaman, .iğneden de çok korkarım bilhassa ağızda...:18:
sağ salim döneceksin veee buraya yazıdıgın da hepiniz haklıymışsınız diyeceksin
dolgu,kanal tedavisi gerçekten korkulacak işlemler değil
Zaten iğneden önce sprey sıkıyorlar canım. Ama olmadı sıkmazsa istersin tabi. Geçmiş olsun hiç korkma boşuna.
slm, direk konuya gireyim...
sol üst azı dişim ahftalardır hatta aylardır beni öldürüyor...su içerken bile kıvranıyorum, dişimi fırçalayamaz oldum, soğuk sıcak bir şey yiyip içerken gözümden yaş geliyor sızıdan...
çok hafif çürük var, ama dişçiye gitsem kesin dolgu yapıcak...ödüm kopuyor dolgu yaptıranlar çok kötü anlatıyor....
korkumdan gidemedim..eşim bile çocukluk yapma, yaptır kurtul diyor ama demesi kolay, az önce netten randevu aldım ama aklım fikrim dolgu aşamasının beter bir şey olduğuna...daha önce hiç yaptırmadım dolgu,...yaptıranlar bi tavsiye verebilirmi??çokmu beter bişey bu dolgu?
Ben cok dis agrilari cekmis biriyim, agzimda 6 kaplama, 7-8 dolgu vardir kanal tedavileri ile birlikte. O dis agrilari var ya, kabir azabi derler dis agrisi icin ne kadar dogru bilmiyorum. Ayrica disci hemen disi uyusturuyor, birsey hissetmiyorsun dolguyu yaparken, bu kadar korkma, sakin ol. Benim o kadar canim tatlidir ki, kuafore gitsem gozumden yaslar gelir sacimla ugrasirken, ben bile discide birsey hissetmedim diyebilirim.
aynen benimde canım çok tatlıdır ve o koltukta titreyerek oturacağıma eminim
kendimi kaskatı hale sokarım kesin...elinde motor gibi çalışan aletlerle ağzımla uğraşması...
çocukken çok çektim uzun yıllar tel taktım o yüzden dişçiden çok korkar oldum...inşallah yaptırıp kurtulayım..çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?