Ona göre beraberlik ama bence değilBeraberlik mi şimdi bu?
Bahanesi işte okulu bitiricek gibi durmuyo benim bölümüm ona göre çok daha iyi ilerde istemiceksin olmaz zaten falan böyle saçma şeylerBarışacağınıza güvendiğinden sürekli ayrılıyor. Bu kadar emin olmasını engelleyin başta. Neyi bahane ediyor bunu yaparken? Değişeceğine pek ihtimal vermiyorum ama konuşsanız, bu şekilde davranmaya devam ederse ilişkiyi sürdüremeyeceğinizi söyleseniz belki aklı başına gelir. Geri adım atmayın ama.
Aldatıyor falan dicek olursanız aldatmadığına çok eminin
Sizin yerinize karar mı veriyor? Bu kararı sen değil ben veririm ve seninle olmak istiyorum sen kendi meselene bak deyin. Düzelmesini istediğinizi söylediğiniz için söylüyorum, biraz daha kendinizden emin davranmanız gerek.Bahanesi işte okulu bitiricek gibi durmuyo benim bölümüm ona göre çok daha iyi ilerde istemiceksin olmaz zaten falan böyle saçma şeyler
yanımdayken sevdiğini hissettiğim için ayrılmyorum bende arkadaşları da o böyle biri diyolar. Yani malesef böyle biri bende değişir mi diye merak editorum sadeveille aldatmasına gerek yok ayrılmak için.
sevilmemekte bir sebep.
BAşkası kimse bakmıyo diye onun peşinde değilim. Aksine çok kişi var. Ama ben onu sevdiğim için böyleyim yargılamazsanız sevinirimHiç mi başka erkek tanımadınız? Böyle aşk kırıntılarıyla yetinmeyi sevmek sanacak kadar ne yaşadınız öncesinde çok merak ettim.
Asla aldatmama ihtimalini mi sevdiniz?BAşkası kimse bakmıyo diye onun peşinde değilim. Aksine çok kişi var. Ama ben onu sevdiğim için böyleyim yargılamazsanız sevinirim
yanımdayken sevdiğini hissettiğim için ayrılmyorum bende arkadaşları da o böyle biri diyolar. Yani malesef böyle biri bende değişir mi diye merak editorum sadeve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?