- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Kendi haline bırakma otur adamla doğru düzgün kararlı bir tavır ile konuş... Buraya yazdığın gibi otur eşinin karşısına anlat...
Adam 10 numara ne istiyosun sen bu adamdan be zuzu ne çektirdin adamaneyseki benim gibi seni güldüre bilicek bir arkadaşa sahipsin :)) çık Bu moddan çok kötü döverim seni
Bira iç tokatla onu sonra da aaa aşkım ben sana mı vurdum Özür dilerim de için rahatlasınBugun soyledim. Guldu tamam hayatim dedi. Ya zaten konusamamamizin nedeni bu. Ben ne dersem tamam diyor yapiyor veya yapmiyor ama hep tamam. Sanki milyonlarca konu varda tamam deyip kestirip atiyor
Aynı gün benzer konu açmışız eşlerimiz arkadaş mı acaba dedim yani şuan nerde oturuyorsun cidden?Nerden başlasam bilmiyorum canım sıkkın birseyler üstüme geliyor. Çevrem tarafından sohbeti hoş biriyim güler güldürür espri yapar eglenceli takılırım. Ve karşımdaki 30 yasindaysa da 10 yasindaysa da sıkmadan her turlu konuyu konuşabilirim. Ama eşime bu hiç işlemiyor son zamanlarda eşimle ev konusu hariç birsey konuşamadigimizi farkettim. 2.5senelik evliyiz ve benim tam tersim eşim tam bir agır abi. Agır takılır. En sevdigim rengi bilmez bana ayak uydurmaz aksine ben uydururum odun gibi biri oldum cıktım...
Bazen arkadaslarima da yasityorum sonra kendime geliyorum.
Tamam diyelimki bu eşimin karakteri yapacak birsey yok.
Ama malesef oyle degil. Arkadaslarinin yaninda kendinden geçmişcesine kahkaha atan artik gulmekten bazen moraran bir kocam var...
Kendime donup bakiyorumda ben bu kadar eglenceliyken esimi ben guldururken bu adam neden boyle oldu.. beni mi sevmiyor istemiyor.
Bazen küs oldugumuzda oyle sebeklikler yapiyorki cocuk gibi resmen. Ama genelde bana karsi hep agir abi.
Nisanliyken o kadar eglenirdik ki o gunleri cok ozluyorum. Bana hep senin yaninda cok egleniyorum mutluyum diyen adama ne oldu bilmiyorum.?
Tamam işler yogun sorunlar var ama bu bana ozelmi ?
Gecen eşim kp le kavga etti cok kotuydu moralmen. Espri yaptim sebeklik yaptim gulmedi. Sonra arkisini cagirdim kahve yapmaya gittim bir geldim kahkahalar atiyor. Gidene kadar oyle oldu şok oldum..
Yahu bu adamin bana garezimi var yoksa bizim miladimiz mi doldu ?
Ben boşanmayi olmuyorsa zorlamayacaksin mantigina baglayan biriyim. Yani birseyler biterse evlendik yapacak birsey yok boyle gidecek mantigina hic bakmam.
Son 2 aydir eşim nereye gitsek birilerini pesimize takiyr yada soruyor gelsinmi diye. Benden cok onlarla takiliyo. Cok moralim bozuluyo bu işe. Öyle bir egleniyor ki sasiriyorum bu agir abiye ne oldu diye. Benmi sarmıyorum adamı benim yanimda mi mutsuz bilmiyorum. Bıraksamda arkadaslariyla mi takilsa bir sure blki kendine gelir ya da benle yapacagi eglenceli birseyler mi bulsam diyorum. Onerileriniz varmi kizlar ?
Ne yapabiliriz eglenceli yada kendi haline mi birakim ?
Bira iç tokatla onu sonra da aaa aşkım ben sana mı vurdum Özür dilerim de için rahatlasın
Aynı gün benzer konu açmışız eşlerimiz arkadaş mı acaba dedim yani şuan nerde oturuyorsun cidden?
Hayır odunun 40 yaşında davrandığı için böyle hissediyorsun sen çok genç ve çok güzelsin zuzum ölürüm sana. Ayrıca çok komik yani güldüre bilen birisin sen süpersinBen kendimi 40 yasinda hissediyorum..
Ya bnmki de bu aralar içmeye başladı. facede takıldığı adamın profile baktım silahlı böle içkici adanalı kıro resmen. Çok moralim bozuk uyuyamıyorumEşimin benzerinin olmadigini turunun tek ornegi oldugunu dusunuyordum vallami kız çok sasirdim bende birtaneydi onu da bana keklediler diyordum
Ya bnmki de bu aralar içmeye başladı. facede takıldığı adamın profile baktım silahlı böle içkici adanalı kıro resmen. Çok moralim bozuk uyuyamıyorum
Hayır odunun 40 yaşında davrandığı için böyle hissediyorsun sen çok genç ve çok güzelsin zuzum ölürüm sana. Ayrıca çok komik yani güldüre bilen birisin sen süpersin
Ay gülesim geldi çok tatlısınız
Neyse efendim diyeceklerime gelecek olursam bu odunun yontulması şart ,al karşına konuş de böyle böyle,hemde gezme günleriniz özel olsun ikiniz olun dersiniz benle gez sonra arkadaşlarınla çıkarsın .
Arada olur boyle seyler duzelir merak etme
sevdigi seyleri yap birkac gun basbasa gecirebieceginiz ortamlar hazirla falan uff benimkide bazen yapiyor gerci evdeyken depresyonda gibi birileri geliyor adam cosuyor gecen gun bi tepem atmistiki sorma ayarlarina dondu sukur
Dimiii ? Cok sinirim bozuldu benimde noluyoz dedim birden. Bende boyle evlilik islerini gel gitleri hic sevmem nasil olduysa evlendik ama bazen acaba dediigimde cok oluyor.
Cunku rutinligi hic sevmeyen biriyim. Birde her insan kaybetme korkusunu bilmeli. Evlenmeden once eski sevgilime donecem diye o kadar korkuyordu ki anlatamam. Evlendik kaybetme korkusu da kalmadi o yuzden cok boşluyor bazen ama önümü goremiyorum tamam simdi onemseyip yapmicam diyor ilerde ya daha cok yaparsa ve git istiyosan bosanalim derse ne yaparim bilmiyorum. Yani aslinda 5 senelik iliskim bitti twk uzldugum sey o 5 senemi degmeyn birine harcamak oldu. Bundada olurmu bilmiyrm cok karisigmmm mantikli dusunemyrm
Rutin olmasin iste her zamn iyi kalsak tartismadan didismeden cok sıkici olir bence ... hatta ben bazen satasirim .. kavgami istiyorsun der. Evet derim sıkıldim
ayrica erkekler onlarla evlendigimiz zaman onlari artik hic birakmayiz ne olursa olsun zannediyorlar saliyorlar kendilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?