Odun kocayla yatan odun kalkar... !!!

Tercumanim olmussun resmen.... odunla odun oldum bende valla.... haftaya izmire gidicem sulale gormeye 3gun kendime geliim gulmeyi ozledm valla

Gercekten kafa dengim degil yani ben sohbeti coj severim guluceksin kahkaha aticaksin guzel konular konusucaksin. Bizde ben guler ben espri yapar ben sebeklik yaparim zaten haha der agzi guler hic eglenmez gibi. Benimde bas başa biseyler yapasım gelmiyor artik. Sevmiyor mu beni bu ya

Gicik bence
seni umursmadigindan degil yani yoksa kavgali oldugunuzda da hic takmazdi sizi acaba gercekten yogunmu calisiyor bu aralar valla haksizda sayilmazsin boyle suratsiz oldugunda bende cok sinirleniyorum

Yok yaa huysuz seninki hoslansada caktirmiyor agir takiliyor

Gicik bence
seni umursmadigindan degil yani yoksa kavgali oldugunuzda da hic takmazdi sizi acaba gercekten yogunmu calisiyor bu aralar valla haksizda sayilmazsin boyle suratsiz oldugunda bende cok sinirleniyorum

Yogun çalışıyor ama ben de calıştim cok yoruluyordm eve gelip yarim saat dinlendikten sonra kocam o ilgilenmeliyim diye konusmaya basliyordm yne ayni sekilde. Ve benim isim geregi oturmam yasakti. Hep musteri ile muhattaptim. Bende konuzmasadm bu bir bahane degil. Birde normalde gun icinde mesajlasiriz ben atmasam o atar cvp ver diye. Yogun olmadigi zaman sabahlari oluyo genelde. Bende mesaj attim erkenden uyanip 2 -3 mesajdan sonra bana hadi uyu artik dedi. Oyle bozuldumki yani ne oluyooo ne degisiyo hic anlamiyorum odun ya gerceken odun

Sevmiyo diye dusunme huyu budur...benim kahkaham meshurdur gulmeyi de güldürmeyi de cok severim ama esimleyken gulumsuyorum...

Sevmiyo diye dusunme huyu budur...benim kahkaham meshurdur gulmeyi de güldürmeyi de cok severim ama esimleyken gulumsuyorum...

Peki eşinle geçirdigin anlarda çok eglenmek ya da sadece eglenmek isteemezmisin. Ben cok istiyorum herkesle aram coj iyi vakit cok guze geciyor ama esimle o zaman geçmiyor

Peki eşinle geçirdigin anlarda çok eglenmek ya da sadece eglenmek isteemezmisin. Ben cok istiyorum herkesle aram coj iyi vakit cok guze geciyor ama esimle o zaman geçmiyor
İstesem nolcak?? 30 defa konustum tamam dio yine aynı ... aslina bakarsan senn benden sanslisin esinin arkadasi varmis :))) benim esimin onceki hayati pek hoş olmadigi icin herkesten koptu yani arkadasi yok... tek arkadasimiz biziz birbirimizin... onu da anlıyorum kucuk yasta annesiz kaldi baba zaten kendi keyfinde... hayati zor gecmis bu da mimiklerine yansimis...

Isteyince yapıyolar. Evlenmeden once boylemiydi ?
Simdiki aklim olsa nişanlı kalırdım nişanlıyken daha guzeldi hersey ya da aslinda o diger yuzuydu bilmiyorum bunlar bana gore dgil ne yapilmali onu da bilmiyorum. Bazen konuşurken gozlerindeki o sıkılmışlıgı gorunce daha kotu oluyorum ben.
Arkadası geldiginde gorme ama nasi gülmeler kahkahalar espriler gercekten cok zoruma gidiyor. En kötüsüde eşim benim çocukca hareketlerime dogalligima çok konusmama enerji dolu olmama ve gulmeme asık oldu.
Insan aşık oldugu şeyleri yokedermi ? Ediyor gercekten.
Sen ne yapiyosun peki ? Başa cikabiliyormusun ? Ben ne yapicam kararsizm hic ilgilenmesem olmaz cunku ben hem kadinin hem erkegin ilgisiz birakilmasina karsiyim. Ilgisiz birakmasam tek tarafli nereye kadar ?

Benim ikinci evliligim bu ve bende ilgisiz alakasiz kaldigimda hircinlasirim bunhda bastan soledimm inan bile degildi evlenmden :))) smdi tam odun! Diyorumki kizimiz buyudu evlendi torun sahibi olduk tabiki monotonlascaz dimi hayatim! Laf sokuyorum bu durumlarda tamamm tamamm gel der sarilir.. abzen damarintutar damarina tukurdugum :)))) napim nasil basediyorum solim kizim var 7aylik ona yogunlasiyorum... 3ay sonra insallah ise baslicam ozamam hc takmam zaten ama smdilik dua edip sabir diliyorum... film izliyorum bol bol napim zaman geçmiyor sanki .. dusunsene evde oldugu halde sanki yok koltuk yassilasti ayni yerde oturmaktan bakim poposun düzleşmiş dedm en son..kizimla birbirimizi agirlioz napak teyzesi :))

Şu yillarca aşık olan birbirnden bikmayan yaşlı nine dedelere özeniyorum gercekten.
Benim cocugumda yok 2 senedir istiyoruz ama cocuk olunca sanirim daha kotu olacak. Bazen kendi kendime konuşuyorum 5 dk sonra hayatim biseymi dedin diyor :O yok hayatim duvarla konusuyordum da o cevap verdi merak etme diyorum...
Bu kadar olmaz gercekten yasım 24. Ruhen 17ydim evlenmeden once... simdi kendimi 40 hissediyorum. Bende çok hircinlasirim hemen kavga cikaririm ve bunu biliyor. Sosyal hayatim 0 dan biraz daha yuksek haliyle beklenti kocaya kayıyor ki olması gerekeen bu. Ben onunla gecirdigim 1 dk yı bile allahın hediyesi sayarken onlarin bisey yapmamasi beni deli ediyo. Kazik cakmadik bu dunyaya gidecez ama belkide ben oldugumde hala esim benim sevdigim rengi bile bilmiyor olacak ne acı...
Psikolojikmen sarsıldım birde gercekten anlamiyorlar. Bazen sirf susim diye tamam dedigine sahit oldum. Yani dırdırcı da degilimdir. Yapmısım kahvemizi açmışim muzigi beyin keyfi gelirse konuşr. Benim anılarimı dinlemek istemez. Yani konusacak brsey gercekten yok ki olsada birsey farketmiyor zaten. Bi ara tatile cikik tatilin son gunu sarilmiş yakamozu izliyoruz super bir romantik ortam anlatamam.. ben romantik degilimdir suslu laflari sevmem ve asla soylemem ama yeri zamani oyle gerektirdi dedim ki askim sen bana rabbimin hediyesisin sensiz . . . Derken esim hesaap lutfen dye bagirdi. Ben sok ben iptal dedim yapacagin işi yiyim senin...!!!!

Uzuldum ama kendimi de gordum bazi yazılarında... gider oynarim onunla bebek gibi ilgilenirim ama yuzu gulmesin baslarim dirdira cnku zoruma gider kac yasnda insanım ben kediyi bile ilgisiz birak hircinladir tirmalar ben seni napim derim!

Uzuldum ama kendimi de gordum bazi yazılarında... gider oynarim onunla bebek gibi ilgilenirim ama yuzu gulmesin baslarim dirdira cnku zoruma gider kac yasnda insanım ben kediyi bile ilgisiz birak hircinladir tirmalar ben seni napim derim!

Kesinlikle oyle allah sonumuzu hayır etsin insallah duzelirler insallah kafalarına dank eder birseyler. Tek umidim bu. Yoksa boyle omur gecermi bilmiyorum. Ben hep demisimdir 10 cocugmda olsa kocamı ilgisiz birakmam diye ama bu gidisle simdiden oyle yapicam hayırlısı hakkimizda... bu arada bebişini allah bagislasin saglkkla buyutmeyi nasip etsin rabbim.

Allah razı olsun kardeşim insallah cumlemizin... insallah dank eder etmezse de kendi bilir bi de o kalsin ilgisiz bakalim noluyomus!!!

Kocan bence düzelmeye gerek görmüyor,nasılsa benim tavırlarında onun dışında deniz gidiyorsunuz ve seni yanlız bırakıyor adamın teki sarksa ne yapacak acaba.

Adamın size olan heyecan ve ilgi gibi duyguları bitmiş.
Evlilikte heyecan biter diyenlere de katılmıyorum bu arada
sizi dinlememesi, anlattıklarınıza kayıtsız kalması, bir yere giderken illaki yanınızda başka birini daha istemesi, arkadaşlarıyla attığı kahkahalar, sözlerinize değer vermemesi.. Evlilik bu boşvermişliklerle asla çekilmez bence..

Seni okudukça ne düşündüm biliyor musun? Hep gayret eden bir kadın , pek de umursamayan bir adam var.Ama senin gayretinin farkında. O yüzden de hiçbirşey yapmıyor. Gayret etme arkadaşım.Kendi dünyana dön.Bundan daha kötü olamaz ya.Arkadaş çağırdığı yerlere. de gitme.Tepkili olduğunu anlasın.Şöylr bir adama da, Rabbimin hediyesisin deme lütfen. O, sana hediye muamelesi yapıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…