Odun romantik yardımmm

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
Konuştuğum kişi için herşeyi yaptım oda beni seviyor başka birine bir kez olsun bakmadı allah var ama çok odun doğum günüm de bile iyiki doğdun demedi kaç yıl verdim bi gün olsun mutlu etmedi ben romantik olsun istiyorum ne yapsam ters tepiyor ne yapmalıyım

Suyunu eksik etme,gübresini toprağini arada bir kontrol et. Yeserir meyve verirse ne ala. Vermezse de yak gitsin :KK45:

keşke bilmem kaç yıl vermeseydin...bunca zaman değişmediğine göre bundan sonrada değişmesini bekleme...

Baktın ki o değişmiyor sen değişeceksin. Sen de odun ol yapacak başka şey yok

Ya aslında ben kendimi çok değersiz hissettiğim için romantik olsun istiyorum aslında evet hata yaptım o kadar emek vermeseydim daha iyi olurdu başta böyle olacağını bilemiyor işte insan zaten soğuk davranıyorum kedi gibi yanaşıyor işine gelmediği için tırmalıyor

Bırakmıyorum yalnız olduğum için belkide sürekli mesaj atma isteği var bende

Aslında evet saldım ipini bide mesaj atmamı durdursam daha ne isterim oh mis

Karsınızdaki insanın sizi bir gün olsun mutlu etmemıs olmasından cıkarım yaparak; gerçekten sevdiğine ne gerekçeyle inanıyorsunuz?

Karsınızdaki insanın sizi bir gün olsun mutlu etmemıs olmasından cıkarım yaparak; gerçekten sevdiğine ne gerekçeyle inanıyorsunuz?
Eve geç kaldım baya geç kaldım isteyerek geç kaldım aslında kavgalıydim bizimkilerle bizimkilerin bana zarar vermemesi için beni ailemden istemeye geldi benim için göz yaşı döktü arkadaş çevremden düşmanlarım vardı hepsiyle kavga etti milletin içinde ojelerimi çıkardı millet dalga geçti ama umursamadı ben seviyorum sizene dedi daha birçok şey var uzun uzun anlatılacak örneğin bi gün yaş pasta canım istedi muhabbet arasında lafı geçti ertesi gün pasta almış bir tek benim sözümle duruyor annesi ablası deli gibi beni arıyor bigün kızım birşey söyle bu deli gene birşey yapcak diye aradım yarım saate eve gitti birçok şey var ya

Back
X