- 20 Aralık 2015
- 1.337
- 380
- 53
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklısınız ama ilişkide kolay kolay bırakilmıyor inşallah bırakcam resmi nikahlı eşim Değil ya sonuçtaHiç bişey olmaz. Yıllarımı verdim aynı diyosun. Ömrünü versende aynı olcak
Eve geç kaldım baya geç kaldım isteyerek geç kaldım aslında kavgalıydim bizimkilerle bizimkilerin bana zarar vermemesi için beni ailemden istemeye geldi benim için göz yaşı döktü arkadaş çevremden düşmanlarım vardı hepsiyle kavga etti milletin içinde ojelerimi çıkardı millet dalga geçti ama umursamadı ben seviyorum sizene dedi daha birçok şey var uzun uzun anlatılacak örneğin bi gün yaş pasta canım istedi muhabbet arasında lafı geçti ertesi gün pasta almış bir tek benim sözümle duruyor annesi ablası deli gibi beni arıyor bigün kızım birşey söyle bu deli gene birşey yapcak diye aradım yarım saate eve gitti birçok şey var yaKarsınızdaki insanın sizi bir gün olsun mutlu etmemıs olmasından cıkarım yaparak; gerçekten sevdiğine ne gerekçeyle inanıyorsunuz?
Evet Farkındayım geç oldu ama farkındayım ve dün den beri bıraktım mesaj atmıyorum umarım atmamdaOndan bi cacik olmaz bosa kendini yorma ya birak ya oldugu gibi kabul et