- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
Her gün konu acıyorum buraya farkındayım ama derdim odunluk. Bir sürü problem hallettik bir şunu aşamadım ben 1 yıldır. Tamam ben de fazla ince düşünceliyim ama bu kadar olmamalı. Son 3 ayda kpss hariç geleceğimiz adına başarı gösterdim. Yeni bir lisans bölümü kazandım master kazandım vs ama insan hiç mi tebrik maksatlı bir kart bir çiçek göndermez. Mezuniyetim oldu yine ortada bir şey yok. Ben pahalı hediye vs beklemiyorum kuru bir gül ya nolurdu sanki. Tebrik kartı kaç lira ki kendisinin maddi durumu gayet iyi. Defalarca bundan şikayetimi bildirdim. Güzel bir şey yaptın al sana toplu iğne dese ben yine sevinirim yanlış anlaşılmasın. İncelik bekliyorum. 14 şubat mezuniyetim doğumgünüm hiçbir şey güzel geçmedi. Facebookta bir arkadaşım daha ylisans kazanmış, sevgilisi çiçek göndermiş içime oturdu neden bilmiyorum. Ben mi hatalıyım hatalıysam eğer törpüleyeyim. Bu arada ben onun hiçbir özel şeyini kaçırmadım. Geçen buluştuk bir çok cicekcinin önünden geçtik insan hiç mi düşünmez. 1yılda 1 kez bile almadı. O Facebook paylaşımını görünce sinirden ağladım bana diyor ki "sana ne alayım hadi söyle" Siparişle hediye mi alınır veya ben söyledikten ağladıktan sonra ne anlamı var? Ben de bu konuda hassasım haksızsam söyleyin..