- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
O zaten sen teşhisi koymuşsun tatlım. "Odun" işte.Her gün konu acıyorum buraya farkındayım ama derdim odunluk. Bir sürü problem hallettik bir şunu aşamadım ben 1 yıldır. Tamam ben de fazla ince düşünceliyim ama bu kadar olmamalı. Son 3 ayda kpss hariç geleceğimiz adına başarı gösterdim. Yeni bir lisans bölümü kazandım master kazandım vs ama insan hiç mi tebrik maksatlı bir kart bir çiçek göndermez. Mezuniyetim oldu yine ortada bir şey yok. Ben pahalı hediye vs beklemiyorum kuru bir gül ya nolurdu sanki. Tebrik kartı kaç lira ki kendisinin maddi durumu gayet iyi. Defalarca bundan şikayetimi bildirdim. Güzel bir şey yaptın al sana toplu iğne dese ben yine sevinirim yanlış anlaşılmasın. İncelik bekliyorum. 14 şubat mezuniyetim doğumgünüm hiçbir şey güzel geçmedi. Facebookta bir arkadaşım daha ylisans kazanmış, sevgilisi çiçek göndermiş içime oturdu neden bilmiyorum. Ben mi hatalıyım hatalıysam eğer törpüleyeyim. Bu arada ben onun hiçbir özel şeyini kaçırmadım. Geçen buluştuk bir çok cicekcinin önünden geçtik insan hiç mi düşünmez. 1yılda 1 kez bile almadı. O Facebook paylaşımını görünce sinirden ağladım bana diyor ki "sana ne alayım hadi söyle" Siparişle hediye mi alınır veya ben söyledikten ağladıktan sonra ne anlamı var? Ben de bu konuda hassasım haksızsam söyleyin..
söylenerek yapılan hediyenin değeri olmaz benim gözümde...yalnız yanlış olan şu, başkalarının ilişkilerini örnek alıpta kapris yapmakta yanlış...herkes romantik olmak zorunda değil...etrafımda bazı erkekler var, örneğin eşine çiçek alıyor amaHer gün konu acıyorum buraya farkındayım ama derdim odunluk. Bir sürü problem hallettik bir şunu aşamadım ben 1 yıldır. Tamam ben de fazla ince düşünceliyim ama bu kadar olmamalı. Son 3 ayda kpss hariç geleceğimiz adına başarı gösterdim. Yeni bir lisans bölümü kazandım master kazandım vs ama insan hiç mi tebrik maksatlı bir kart bir çiçek göndermez. Mezuniyetim oldu yine ortada bir şey yok. Ben pahalı hediye vs beklemiyorum kuru bir gül ya nolurdu sanki. Tebrik kartı kaç lira ki kendisinin maddi durumu gayet iyi. Defalarca bundan şikayetimi bildirdim. Güzel bir şey yaptın al sana toplu iğne dese ben yine sevinirim yanlış anlaşılmasın. İncelik bekliyorum. 14 şubat mezuniyetim doğumgünüm hiçbir şey güzel geçmedi. Facebookta bir arkadaşım daha ylisans kazanmış, sevgilisi çiçek göndermiş içime oturdu neden bilmiyorum. Ben mi hatalıyım hatalıysam eğer törpüleyeyim. Bu arada ben onun hiçbir özel şeyini kaçırmadım. Geçen buluştuk bir çok cicekcinin önünden geçtik insan hiç mi düşünmez. 1yılda 1 kez bile almadı. O Facebook paylaşımını görünce sinirden ağladım bana diyor ki "sana ne alayım hadi söyle" Siparişle hediye mi alınır veya ben söyledikten ağladıktan sonra ne anlamı var? Ben de bu konuda hassasım haksızsam söyleyin..
Sözle ediyor ama bana yeterli gelmiyorsözle tebrik ediyor mu, size destek olduğunu gösteriyor mu?
Ben yontmaya çalışacağım sanırım. Ama her özel gün kaçırdığında kopardığım kıyametin dozu gitgide artıyorO zaten sen teşhisi koymuşsun tatlım. "Odun" işte.
Şimdi sen bu odunu yontarak bir şaheser çıkartmak istiyor musun yoksa bir köşeye bırakıp "aman ya ne uğraşacağım biri alsın şöminede yaksın" mı diyorsun?
Bazı kişiler böyledir. Yok yani, hamurlarında yok incelik! Ama karşıdan inceliğin dibini beklemeyi hak görürler kendilerine!
Aa benimki de boğa burcu. Kişiliği böyle ama değiştirebilir veya ben mutlu olayım diye cebinden 3 kuruş çıkabilir. Bu konuda tolerans göstermiyorumBazı insanlarda o kısım eksik oluyor, cinsiyeti yok bunun.
Benimde 2 yıl görüştüğüm boğa burcu sevgilim vardı mesela o da asla almadı tek bir iğne dahi hediye.
Ben ona aldım bir iki baktım olmuyor bende kestim almayı ve umursamadım da.
Ama eşimle 1,5 yıldır tanışıyoruz aldığı her çiçeği sakladım.
Evde koycak yer kalmadı.
Çiçek haricinde de bi sürü hediye alır.
Bu kişiyle alakalı değiştiremezsiniz.
Eşime hiç söylemedim çiçek severim isterim vs diye içinden geldi aldı.
O tür şeylerle ben de karşılaşıyorum bir akrabamın paylaşımları da aşırı romantik ama normalde birbirlerini yiyorlar. Ben bir başkasında o inceliği görünce çok kırıldım çok sinirlendim karmakarışık duygular yaşadımsöylenerek yapılan hediyenin değeri olmaz benim gözümde...yalnız yanlış olan şu, başkalarının ilişkilerini örnek alıpta kapris yapmakta yanlış...herkes romantik olmak zorunda değil...etrafımda bazı erkekler var, örneğin eşine çiçek alıyor ama
götürürken öyle mutsuzki...formalite yanii...bence hediyeye , süprizlere değilde, insanlığına, adamlığına bakın erkeklerin...
süpriz yapınca ne olucak, değerinizmi artıcak...benim bir komşum var, eşiyle evde kedi köpek gibi, facede ki resimleri görseniz kısknaçlıktan çatlarsınız...
Aa benimki de boğa burcu. Kişiliği böyle ama değiştirebilir veya ben mutlu olayım diye cebinden 3 kuruş çıkabilir. Bu konuda tolerans göstermiyorum
kuzum lütfen hiç takılma böyle şeylere...kadın ruhundan iyi anlayan erkek, çok kadınla beraber olmuş erkektir , ayrıca çapkın olur öyleleri.O tür şeylerle ben de karşılaşıyorum bir akrabamın paylaşımları da aşırı romantik ama normalde birbirlerini yiyorlar. Ben bir başkasında o inceliği görünce çok kırıldım çok sinirlendim karmakarışık duygular yaşadım
Tek konu şu an bu diyebilirimSizin canınızı sıkan tek konu bu mu peki yoksa başka eksiklikler var mı sevgilinizde?
Aa benimki de boğa burcu. Kişiliği böyle ama değiştirebilir veya ben mutlu olayım diye cebinden 3 kuruş çıkabilir. Bu konuda tolerans göstermiyorum
Ya da öyle gelmiş böyle gider klisesinden yararlanmak değişmek istemiyorcnm bende boga burcuyum ama sunu bılıyorumkı bogalar gercekten onem verırse karsındakıne suprızler yapar vs vs şaşırıp kalırsın. nedense sevgılınız sıze fazla onem vermıor gozukuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?