Odun sevgili

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
Her gün konu acıyorum buraya farkındayım ama derdim odunluk. Bir sürü problem hallettik bir şunu aşamadım ben 1 yıldır. Tamam ben de fazla ince düşünceliyim ama bu kadar olmamalı. Son 3 ayda kpss hariç geleceğimiz adına başarı gösterdim. Yeni bir lisans bölümü kazandım master kazandım vs ama insan hiç mi tebrik maksatlı bir kart bir çiçek göndermez. Mezuniyetim oldu yine ortada bir şey yok. Ben pahalı hediye vs beklemiyorum kuru bir gül ya nolurdu sanki. Tebrik kartı kaç lira ki kendisinin maddi durumu gayet iyi. Defalarca bundan şikayetimi bildirdim. Güzel bir şey yaptın al sana toplu iğne dese ben yine sevinirim yanlış anlaşılmasın. İncelik bekliyorum. 14 şubat mezuniyetim doğumgünüm hiçbir şey güzel geçmedi. Facebookta bir arkadaşım daha ylisans kazanmış, sevgilisi çiçek göndermiş içime oturdu neden bilmiyorum. Ben mi hatalıyım hatalıysam eğer törpüleyeyim. Bu arada ben onun hiçbir özel şeyini kaçırmadım. Geçen buluştuk bir çok cicekcinin önünden geçtik insan hiç mi düşünmez. 1yılda 1 kez bile almadı. O Facebook paylaşımını görünce sinirden ağladım bana diyor ki "sana ne alayım hadi söyle" Siparişle hediye mi alınır veya ben söyledikten ağladıktan sonra ne anlamı var? Ben de bu konuda hassasım haksızsam söyleyin..

Her gün konu acıyorum buraya farkındayım ama derdim odunluk. Bir sürü problem hallettik bir şunu aşamadım ben 1 yıldır. Tamam ben de fazla ince düşünceliyim ama bu kadar olmamalı. Son 3 ayda kpss hariç geleceğimiz adına başarı gösterdim. Yeni bir lisans bölümü kazandım master kazandım vs ama insan hiç mi tebrik maksatlı bir kart bir çiçek göndermez. Mezuniyetim oldu yine ortada bir şey yok. Ben pahalı hediye vs beklemiyorum kuru bir gül ya nolurdu sanki. Tebrik kartı kaç lira ki kendisinin maddi durumu gayet iyi. Defalarca bundan şikayetimi bildirdim. Güzel bir şey yaptın al sana toplu iğne dese ben yine sevinirim yanlış anlaşılmasın. İncelik bekliyorum. 14 şubat mezuniyetim doğumgünüm hiçbir şey güzel geçmedi. Facebookta bir arkadaşım daha ylisans kazanmış, sevgilisi çiçek göndermiş içime oturdu neden bilmiyorum. Ben mi hatalıyım hatalıysam eğer törpüleyeyim. Bu arada ben onun hiçbir özel şeyini kaçırmadım. Geçen buluştuk bir çok cicekcinin önünden geçtik insan hiç mi düşünmez. 1yılda 1 kez bile almadı. O Facebook paylaşımını görünce sinirden ağladım bana diyor ki "sana ne alayım hadi söyle" Siparişle hediye mi alınır veya ben söyledikten ağladıktan sonra ne anlamı var? Ben de bu konuda hassasım haksızsam söyleyin..
O zaten sen teşhisi koymuşsun tatlım. "Odun" işte.

Şimdi sen bu odunu yontarak bir şaheser çıkartmak istiyor musun yoksa bir köşeye bırakıp "aman ya ne uğraşacağım biri alsın şöminede yaksın" mı diyorsun?

Bazı kişiler böyledir. Yok yani, hamurlarında yok incelik! Ama karşıdan inceliğin dibini beklemeyi hak görürler kendilerine!

Bazı insanlarda o kısım eksik oluyor, cinsiyeti yok bunun.
Benimde 2 yıl görüştüğüm boğa burcu sevgilim vardı mesela o da asla almadı tek bir iğne dahi hediye.
Ben ona aldım bir iki baktım olmuyor bende kestim almayı ve umursamadım da.
Ama eşimle 1,5 yıldır tanışıyoruz aldığı her çiçeği sakladım.
Evde koycak yer kalmadı.
Çiçek haricinde de bi sürü hediye alır.
Bu kişiyle alakalı değiştiremezsiniz.
Eşime hiç söylemedim çiçek severim isterim vs diye içinden geldi aldı.

söylenerek yapılan hediyenin değeri olmaz benim gözümde...yalnız yanlış olan şu, başkalarının ilişkilerini örnek alıpta kapris yapmakta yanlış...herkes romantik olmak zorunda değil...etrafımda bazı erkekler var, örneğin eşine çiçek alıyor ama
götürürken öyle mutsuzki...formalite yanii...bence hediyeye , süprizlere değilde, insanlığına, adamlığına bakın erkeklerin...
süpriz yapınca ne olucak, değerinizmi artıcak...benim bir komşum var, eşiyle evde kedi köpek gibi, facede ki resimleri görseniz kısknaçlıktan çatlarsınız...

O zaten sen teşhisi koymuşsun tatlım. "Odun" işte.

Şimdi sen bu odunu yontarak bir şaheser çıkartmak istiyor musun yoksa bir köşeye bırakıp "aman ya ne uğraşacağım biri alsın şöminede yaksın" mı diyorsun?

Bazı kişiler böyledir. Yok yani, hamurlarında yok incelik! Ama karşıdan inceliğin dibini beklemeyi hak görürler kendilerine!
Ben yontmaya çalışacağım sanırım. Ama her özel gün kaçırdığında kopardığım kıyametin dozu gitgide artıyor

Bazı insanlarda o kısım eksik oluyor, cinsiyeti yok bunun.
Benimde 2 yıl görüştüğüm boğa burcu sevgilim vardı mesela o da asla almadı tek bir iğne dahi hediye.
Ben ona aldım bir iki baktım olmuyor bende kestim almayı ve umursamadım da.
Ama eşimle 1,5 yıldır tanışıyoruz aldığı her çiçeği sakladım.
Evde koycak yer kalmadı.
Çiçek haricinde de bi sürü hediye alır.
Bu kişiyle alakalı değiştiremezsiniz.
Eşime hiç söylemedim çiçek severim isterim vs diye içinden geldi aldı.
Aa benimki de boğa burcu. Kişiliği böyle ama değiştirebilir veya ben mutlu olayım diye cebinden 3 kuruş çıkabilir. Bu konuda tolerans göstermiyorum

söylenerek yapılan hediyenin değeri olmaz benim gözümde...yalnız yanlış olan şu, başkalarının ilişkilerini örnek alıpta kapris yapmakta yanlış...herkes romantik olmak zorunda değil...etrafımda bazı erkekler var, örneğin eşine çiçek alıyor ama
götürürken öyle mutsuzki...formalite yanii...bence hediyeye , süprizlere değilde, insanlığına, adamlığına bakın erkeklerin...
süpriz yapınca ne olucak, değerinizmi artıcak...benim bir komşum var, eşiyle evde kedi köpek gibi, facede ki resimleri görseniz kısknaçlıktan çatlarsınız...
O tür şeylerle ben de karşılaşıyorum bir akrabamın paylaşımları da aşırı romantik ama normalde birbirlerini yiyorlar. Ben bir başkasında o inceliği görünce çok kırıldım çok sinirlendim karmakarışık duygular yaşadım

Alesten yüksek puan alınca da arkadaşlarınızdan tebrik beklemiş kimse tebrik etmeyince de üzülmüştünüz değil mi? :)
Herkes ince düşünceli değil siz de beklentileri aşağı indirin bence.

Ayy benimki de böyle odun-du. Biraz yontabildim biraz da onu olduğu gibi kabul ettim, halletik. İlişkimizin ilk yılında o da bana hiç çiçek almadı. Çocuk gibi ağladım iki kuru dal için yine almadı -bir de inadı var beyimizin-. Sonunda ilk yıl dönümümüzde küçük bir cinnet geçirdim, çiçek gönderdi. O cinnetten sonra biraz değişti. Bence beni bu yüzden kaybedebileceğini fark etti. Öyle devam etseydi kaybederdi de.
Birbirini anlamak önemli. Onun sevgisini gösterme yolu bu değil, onu anladım. Değer vermediği için mi yapmıyor yoksa değer verdiğini başka bir yolla mı gösteriyor? Bunu bilecek olan sizsiniz. Mesela, ben de çok akademik başarılar elde ettim, şu an dünyanın en iyi üniversitelerinden birinde doktora yapıyorum, hiç öyle çiçek kutlama kartı falan gelmedi. Amaaa benimle ne kadar gurur duyduğunu, beni ne kadar takdir ettiğini en derinden hissettirdi. Arkadaşlarıyla tanıştığım ilk gün benden gururla ve sevgiyle bahsedişini gördükten sonra çiçeği kim ne yapsın. Diyeceğim o ki, herkesin aşkı yaşayışı farklı. İlişkinizi kimseninkiyle kıyaslamayın, kendi dinamikleri içinde değerlendirin. O çiçek gönderen arkadaş belki de kızınca ağıza alınmayacak küfürler ediyor, belki aldatıyor. Siz kendi içinize dönün ve sevgilinizi tanımaya çalışın. Haa ille de "ben de böyle sosyal medyada çiçekli paylaşım yapmak istiyorum" diyorsanız, ya ayrılın ve gösteriş seven birini bulun yada kendi çiçeğinizi kendiniz sipariş edin. Soran olursa gizli bir hayranım dersiniz nereden bilecekler :P

O tür şeylerle ben de karşılaşıyorum bir akrabamın paylaşımları da aşırı romantik ama normalde birbirlerini yiyorlar. Ben bir başkasında o inceliği görünce çok kırıldım çok sinirlendim karmakarışık duygular yaşadım
kuzum lütfen hiç takılma böyle şeylere...kadın ruhundan iyi anlayan erkek, çok kadınla beraber olmuş erkektir , ayrıca çapkın olur öyleleri.

Aa benimki de boğa burcu. Kişiliği böyle ama değiştirebilir veya ben mutlu olayım diye cebinden 3 kuruş çıkabilir. Bu konuda tolerans göstermiyorum

cnm bende boga burcuyum ama sunu bılıyorumkı bogalar gercekten onem verırse karsındakıne suprızler yapar vs vs şaşırıp kalırsın. nedense sevgılınız sıze fazla onem vermıor gozukuyor

cnm bende boga burcuyum ama sunu bılıyorumkı bogalar gercekten onem verırse karsındakıne suprızler yapar vs vs şaşırıp kalırsın. nedense sevgılınız sıze fazla onem vermıor gozukuyor
Ya da öyle gelmiş böyle gider klisesinden yararlanmak değişmek istemiyor

Back
X