Odun Sevgili

O ayrılık konusunu açmıyor böyle olunca diyorum ki kendi kendime;
Olur ya evlendik.. O zaman geri dönüşü çok zor olacak.. Ayrılmak için bugünleri arayacağım biliyorum..
Şimdi görüşmeyelim dedim, birkaç gün sonra ayrılacağımdan çok eminim.
Çünkü bana naparsan yap diyen biri o, artık ayrılsam da umrunda olmayacak..
Bakalım şu birkaç gün içinde özür dileyecek mi merak ediyorum..
Tabii ki yelkenleri suya hemen indirmeyeceğim.. Off Allah'ım yardımcım olsun.. Hiç başıma gelmemişti böylesi, ne zormuş sevipte ayrılmak...

birbirnizi tanımak için geçirdiğiniz bir süre şu an.ya olur ya olmaz zaten bi ilişki.ama eğer birbirinzie "saygınız" yoksa hiç devam etme :31:

az önce sölediğiniz ve yazdığınız yorumlarla farklı bişey sölüyorsunuz şu an.
burnu sürtmesi acı vermek anlamına gelmez elbette.ama sevdiği bi insanla ya uyuşursun ya uyuşmazsın.ama kalkıp ben nasılsa onu değiştirim demek belli bi yaşa kadar yaşamış birinin davranışlarının kendi isteğiniz doğrultusunda değiştirmek olur.ve bu kendinizi hem karşınızdakini yorar.
eğer bişeyler olmuyosa oturup konuşmak gerek kalkıp karşısındakini değiştirmek değil.
verdiğiniz örenktte çok kişi hapise karakteri yüzünden girmiyo bir anlık bişey yüzünden giriyo ve evet bunun rehabilitesi var.ama bahsedilen şey karakter değişikliği.

Tabiki konuşulacak ama dediğim gibi kötü huy değişmezse bi kulakdan girer diğerinden çıkar, konuşmanın anlamı kalmaz.Konuşarakda huyun değişeceğini sanmıyorum, eğer kaybedeceğini anlamazsa korkmazsa ezmeye devam eder.

Daha sevgilinmisssss...birk gtsinnn cnnn..daha uzun zmn vr oonunde kimler cikcak karsina..sevgili mutlu olmak icindir ama sen onla mutlu olamiomusunkiii...

İlk zamanlar ne kadar mutluydum bilemezsin.. Bulutların üstündeydim.. Ne oldu da böyle oldu bilmiyorum..
Seviyorsa kaybetmek istemiyorsa benden özür diler şu birkaç gün içinde.. oturup konuşuruz.. Olmadı ayrılacağım zaten.. Zor da olsa

ben ilişikinin bi strateji oyunu gibi yaşanmasına karşıyım :20:
zaten en geç 6 ayda konuşma şekli çevresiyle ilişkilerine bakarak bir ilişkini yürüyüp yürümeyeceği anlaşılır.ya biter ya devam eder.
sende hiç üzme canını roads.sen kendini gayet iyi ifade etmişsin karşındaki bunları dikkate almıyorsa hiç üzülmeye değmez:34:

birbirnizi tanımak için geçirdiğiniz bir süre şu an.ya olur ya olmaz zaten bi ilişki.ama eğer birbirinzie "saygınız" yoksa hiç devam etme :31:

saygımız var.. Bari bir o olsun değil mi.. :)
Bana kötü bir şey söylemedi şimdiye kadar, ben de ona..
kavgamız sadece benim ona olan güvensizliğim, onun da bunun için çaba göstermemesi..

saygımız var.. Bari bir o olsun değil mi.. :)
Bana kötü bir şey söylemedi şimdiye kadar, ben de ona..
kavgamız sadece benim ona olan güvensizliğim, onun da bunun için çaba göstermemesi..

saygı derken şundan bahsetmek istedim :21:
sen kendini ifade ediyosun ama o buna karşı bişey yapmıyor.bu birlikte olduğun birinin düşüncelerine saygısızlık ve çok önemli :34:

saygı derken şundan bahsetmek istedim :21:
sen kendini ifade ediyosun ama o buna karşı bişey yapmıyor.bu birlikte olduğun birinin düşüncelerine saygısızlık ve çok önemli :34:

tamam anladım :) O saygımız da var çok şükür..
dediğim gibi ben bir tek ilgisizliğinden şikayet ediyorum.
Segilim sonuçta o benim ve ondan güzel şeyler duymak isterim.. Ben söylediğimde onun da söylemesini bekliyorum ama yok. Çok garip. Şakayla karışık birşeyler der bana karşılık olarak..
Beni sevdiğini en son 2 hafta önce söyledi ki yeniyiz
Ama benim şımarttığım doğru.. Çok ilgi gösterdim kendimi geri çekmeliydim.

tamam anladım :) O saygımız da var çok şükür..
dediğim gibi ben bir tek ilgisizliğinden şikayet ediyorum.
Segilim sonuçta o benim ve ondan güzel şeyler duymak isterim.. Ben söylediğimde onun da söylemesini bekliyorum ama yok. Çok garip. Şakayla karışık birşeyler der bana karşılık olarak..
Beni sevdiğini en son 2 hafta önce söyledi ki yeniyiz
Ama benim şımarttığım doğru.. Çok ilgi gösterdim kendimi geri çekmeliydim.

o zaman allah kolaylık versin canım sana :31:

Bir erkeği değiştirmeye çalışmayın kütük tersten okununca da kütüktür.. bırakın ilgi göstermiyorsa değişmesin baktınız olmuyor yol verin gitsin..

Bir erkeği değiştirmeye çalışmayın kütük tersten okununca da kütüktür.. bırakın ilgi göstermiyorsa değişmesin baktınız olmuyor yol verin gitsin..

Dün, birkaç gün görüşmeyelim dedim. Hala bir gelişme yok.. Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak. :43:

ya genelde ilişkilerin ilk ayları hatta ilk yılı-kendi adıma-çok iyi geçer, evet tartışmalarda olabilir ama en güzeli bence ilk aylardır...yani hatta ben bazen keşke ilk zamanlardaki gibi olsam diyorum yani...7/24 görüşmek isterdik, tabi bu bizim ilişkimiz için geçerliydi...

ama siz şimdiden bu ilgisizliklerinden yakınıyorsunuz, yani bunun zor olmakla yada kişilikle alakası yok bence, ilk zamanlar uç uç böcekleri gibi mutlu mesut dolaşırsınız ortalıklarda...o yüzden bu ilişkinin enerjisini pek hissedemedim açıkçası, bence yol yakınken sizin için uğraşmayan bir için sizde uğraşmayın bence :34:

Son düzenleme:
ya genelde ilişkilerin ilk ayları hatta ilk yılı-kendi adıma-çok iyi geçer, evet tartışmalarda olabilir ama en güzeli bence ilk aylardır...yani hatta ben bazen keşke ilk zamanlardaki gibi olsam diyorum yani...7/24 görüşmek isterdik, tabi bu bizim ilişkimiz için geçerliydi...

ama siz şimdiden bu ilgisizliklerinden yakınıyorsunuz, yani bunun zor olmakla yada kişilikle alakası yok bence, ilk zamanlar uç uç böcekleri gibi mutlu mesut dolaşırsınız ortalıklarda...o yüzden bu ilişkinin enerjisini pek hissedemedim açıkçası, bence yol yakınken sizin için uğraşmayan bir için sizde uğraşmayın bence :34:

Teşekkür ederim. :71:
Evet burada neredeyse herkes ayrılmam gerektiğini söylüyor.. Yakın arkadaşlarım da böyle düşünüyor..
Tepkim artık bu yönde olacak.. Yani 2 gün içerisinde benden özür diledi diledi, dilemedi ayrılacağım..
Özür dilediğinde ise oturup konuşacağım bitmesini istemiyorsa değişsin demiyorum ama bana güven vermek için çabalasın..

Son düzenleme:
Ben iki soru sormak istiyorum iki olası sebep aynı zamanda bunlar; ilki, ona "burnumla ilgili hassasiyetim var." dediyseniz zamanında, bu zayıflığınız kullanmaması mümkün değil sonuçta bir erkek karşınızdaki, zayıf olmanız hata onun karşısında.

İkincisi de özel şeyler yaşadınızsa eğer erkenden, kafasında o ilişkiyi bitirmiştir.

Her iki durumda da o bitirmiş zaten, sizin özür beklemeniz hata.

Ben iki soru sormak istiyorum iki olası sebep aynı zamanda bunlar; ilki, ona "burnumla ilgili hassasiyetim var." dediyseniz zamanında, bu zayıflığınız kullanmaması mümkün değil sonuçta bir erkek karşınızdaki, zayıf olmanız hata onun karşısında.

İkincisi de özel şeyler yaşadınızsa eğer erkenden, kafasında o ilişkiyi bitirmiştir.

Her iki durumda da o bitirmiş zaten, sizin özür beklemeniz hata.

İkinci söylediğiniz şey olmadı.

İlk söylediğiniz şey ise bana çok saçma geldi kusura bakmayın. :)
-------
Kazanan ben oldum bu arada kızlar.. :66:
2 gün hiç bir şekilde mesaj atmadım aramadım sormadım..
Dün beni aradı, "artık yoluna koyalım bir şeyleri, seninle konuşmak istiyorum" diyip yüzyüze görüştük.
Ben sizlerden ve yakın çevremden aldığım güçle ilişkiyi sonlandırmak istiyorken, o egosunu kırdı ve benden özür diledi. :27:
Ayrılmak istiyormuş gibi davrandım o kadar uzaktım ki ona farketti bunu.. Kararlıydım da zaten..
Ben ilişkimizle ilgili herşeyi ama herşeyi bütün isteklerimi anlattım.
Bunları kabul ediyorsan devam edelim, yoksa ben bu ilişkide yokum diye noktayı koydum.
Elinden gelenin fazlasını yapacağını ama benim de biraz onu anlamamı istedi.. Hani erkek ya, her dakika sevdiğini söylemek, benim beklediğim ilgiyi göstermek biraz güç geliyormuş ona. :20:
Daha sonra, konuşmadığımız 2 gün içerisinde yağlıboya resmimi yapmış bana onu hediye etti. :61:
Ben çok şaşırdım verdiğinde, ondan ilk defa hediye aldım hatta. :27:
Bakacağız artık.. Ayrılık yok şimdilik. Ama söylediklerinizin hepsi aklımda ve bundan sonra ipler bende. :21:

Canım birlikteyken sevgisini hareketleriyle belli ediyor ama her zzman birlikte olamıyoruz şimdi şehir dışında kendisi. görüşemediğimiz zamanlarda da arayıp sorsa nolur sanki. Bana beni nasıl sevdiğini söyle bileyim de seni sıkmayayım dyorum, "öyle işte" diyor. Öyle işte ne demek bilmiyorum. Sevgini anlat diyorum sevgi nasıl anlatılır diyor bana. Anlamadım ben bu işi. Sana "aşkım sen kilo mu aldın" diyormuş sevgilin ama benim ki bana aşkımla iligi cümle kurmadı hiç. daha çok balım der o da aklına geldiğinde. 2 3 günde bir :D ay artık gülüyorum sinirlerim bozuldu..

ay bu yazdıklarını okuyunca bende güldüm ama inan sinirimden aynı sey benim basımdada var..ben bu konuyu actığımda hemen 'yanındaykende öyleysem o zaman söyle ' diyor. ama anlamıyor işte 1 yıldan fazla beraberiz 1 yıldır anlatamadım ilgisiz olduğunu.

İkinci söylediğiniz şey olmadı.

İlk söylediğiniz şey ise bana çok saçma geldi kusura bakmayın. :)
-------
Kazanan ben oldum bu arada kızlar.. :66:
2 gün hiç bir şekilde mesaj atmadım aramadım sormadım..
Dün beni aradı, "artık yoluna koyalım bir şeyleri, seninle konuşmak istiyorum" diyip yüzyüze görüştük.
Ben sizlerden ve yakın çevremden aldığım güçle ilişkiyi sonlandırmak istiyorken, o egosunu kırdı ve benden özür diledi. :27:
Ayrılmak istiyormuş gibi davrandım o kadar uzaktım ki ona farketti bunu.. Kararlıydım da zaten..
Ben ilişkimizle ilgili herşeyi ama herşeyi bütün isteklerimi anlattım.
Bunları kabul ediyorsan devam edelim, yoksa ben bu ilişkide yokum diye noktayı koydum.
Elinden gelenin fazlasını yapacağını ama benim de biraz onu anlamamı istedi.. Hani erkek ya, her dakika sevdiğini söylemek, benim beklediğim ilgiyi göstermek biraz güç geliyormuş ona. :20:
Daha sonra, konuşmadığımız 2 gün içerisinde yağlıboya resmimi yapmış bana onu hediye etti. :61:
Ben çok şaşırdım verdiğinde, ondan ilk defa hediye aldım hatta. :27:
Bakacağız artık.. Ayrılık yok şimdilik. Ama söylediklerinizin hepsi aklımda ve bundan sonra ipler bende. :21:

Eğer hassasiyetini söyledinse ve bunu bile bile dalga geçtiyse bunu kabul etmiş oluyorsun.
Yok söylemedin ve o kafasına göre dalga geçtiyse gene kabullenen sen oluyorsun.
Saçmalık yok, anlamak istemedin belki de.
İpleri hemen eline alman ne hoş.
Mutluluklar.

Burnumla ilgili hassas olduğumu biliyor.. çocukken kaza geçirmiştim.. Ama bir özür dilemesi gerekir değil mi. :43: o da yok.. hiç özür dilemez öyle inceliği yok. Bazen diyorum ona, sanki 20 yıllık evliymişisiz gibi hissettiriyorsun, ortada aşk yok ama sadakat var.. Tamam bana sadık kalsın ama sevgisini de belli etsin.. iki güzel sözü benden esirgeyen adam anca dalga geçmesini biliyor. Çok kızgınım. Şu an konuşmuyoruz.

tabi ki de özür dilemesi gerekiyor;ama bazı erkekler hatalı olduğunu bildikleri halde,bir geri adım atmazlar( nasıl içleri rahat ediyorsa artık)Bi de erkeklerde şu var bazen ilgi istediğini belli edersin onlar ise tam tersini yapar,ilgi yerine şaçma sapan eleştiriler yapar.Halbuki bir kaç güzel söz söylemek çok mu zor?Yani onlar bizim gb değiller cnm ,onlar bizim sorun olarak gördüğümüz şeyleri,sorun olarak görmezler bile,sadece bizi sorun yaratıcı olarak görürler.Bence sen hiç arama ,msj filan atma..Belki o zaman anlar seni kırdığını cnm,umarım herşey düzelir ,iyi olursunuz:16:

Back
X