• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

odun sevgili

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
merhaba herkese ... konuya nasil giricegimi bilemedim. 19 yaşındayım sevgilim benden 10 yaş büyük. annem ve babam ayrı olduğu için nedense bu son yıllarda mutlu bir aşk evliligi istiyorum belkide cevremde ki evli insanlara ozeniyorum diyebilirim anne, baba,cocuk ve huzurlu bir ev yani tam anlamiyla AILE.. sevgiliminde anne babasi ayri ama o daha buyuk sorunlar yaşamış bakicilarda buyumus ezilmis yeri gelmis ac birakilmis babasi istememis babanin aileye gösterdigi şiddete maruz kalmis. o da bana diyor ki " ben cok buyuk seyler yasadim benden duygusallik romantizm bekleme kendi isteklerin ve zevklerin icin karsinda ki insani bunaltma" anlicaniz kadariyla bu adam sanırım benle gelecek kurmak istemiyor. 30 yasina dayanmis bir adam aile evlilik mutlu huzurlu bir ev istemezmi ? yoksa ben mi abartiyorum ? yorumlarinizi bekliyorum..

Yoo abartmiyorsun. Sana acik acik soylemis iste beklentilerinin karsiliksiz oldugunu, ve onun icin bir yuk oldugunu.

Devam edip zaman kaybetmek senin kararin

En dogru karari vermissin.. bir kere yasin cok kucuk, biraz daha kendini taniman lazim.. sonra ne istedigini kavrayip dogru secimi yapabilirsin.. 10 yas buyuk bir sevgilinin sana baba sefkatinide vericegini bekliyor olabilirsin, ama normal sartlarda 10 yas buyuk birinin senin yasinda biriyle ne isi var Allah askina ya..

Back
X