odun sevgilim...

ya illaki alırsın bence al süpriz yap ama böyle anlamlı bişi yap canım mesela ben sevgilime doğum gününde kazak ördüm kışın atkı yaptım bi ara parfüm aldım barış akarsuyu çok sever hayalimizdi beraber kahvaltı yapalım derdik gittiğimiz kafeyi sabah erken açtırdım ano kendi ellerimle kahvaltı hazırladım yedik içtik topladım sonra birden barış akarsunun parçaları çalmaya başladı dans a kaldırdım ama bir buçuk sene oldu o hala bişi yapmadı ...

Ya bazı erkekler valla anlamıyo bu işlerden ama üstüne gidersen daha da kötü olur sen ufak ufak hediyeler al süprizler yap ki o da öğrensin.Yani eğer karşındaki insan gerçekten senin için değerli ve önemliyse bunu yapmalısın bence çünkü diğer türlü iş inada binebilir canım sen en iyisi sana ne yapılmasını istediğini uygulamalı olarak onun üzerinde göster minicik hediyelerle bi de öyle dene şansını :)

valla şahsen ben çok denedim hiç bi işe yaramadı

akrep canım.........

benim de akrep burcu bi sevgilim vardı. 2 yıl sürdü birlikteliğimiz ve bi bayramda bir buket çiçek, bir doğum günümde badi bide bi sevgililer gününde bilezikler almıştı. Hepsi bu üçünden ibarettir.
kafeye bile 3-4 kez gitmişizdir ! aylığını aldığı gibi arkadaşlarına yedirirdi kafelerde ama ben kışın ortasında dışarıda buluşurdum onunla... aşkın gözü bu kadar mı körmüş be kardeşim...
Sonunda aldatıp gitti....

Üstüne çok düşmeyin benden söylemesi ben şimdi sevgili bile olmuyorum kimseyle.. Çok istiyorlarsa beni gelir ailemden isterler

senin sevgilinmiş benim öküz kocam bugun evlilik yıldönümümüz hatırlamadı bile ama geçen ay dogum gnümdü anneme ve bana gül almıştı yemege cıkarmıstı oda telefonuna not almıs unutmayım diye

Bizimkisi normalde cimri fian değildir öğrenciydi bu zamana kadar kendisi ara ara çalıştı parası olduğu zaman alıyor ama o aralar çalışmadıysa parası yoksa almıyor neymiş annesinden babasından bunun içni para isteyemezmiş. Ben de sonuçta öğrenciydim daha yeni mezun oldum ilk başlarda alıyordum hediye sonuçta ben de parayı ailemden alıyorum artık dedim ben de işe girene kadar sana hediye almıcam kendi kazandığım parayla alıcam. O günden beri de hediye almıyorum.

benim nişanlımda hediye alır sürprizler yapar.. evlenincede böyle kalır inşallahhh

benmkide odundur 2 yıldır çıkıyoruz bi çiçek aldıgını bi hediye bi süpriz yaptıgını görmedim
yıl dönümümüz yaklaştıgında gül alıcaksn askım dmi felan demştm sakasına.. ne gülü ya ben anlamam öle selerden daha önce kmseye yapmadım
demişti.. ha tabi odunlukları bunla sınırlı diil.. suan askerde ona 4 kere fLn mektb yolladm daha bana 1 kere mektb yollamadı neymiiiiş
telefonda görüşüomşzzz zaten ne gerek varmşş mektubaa felaann
Mesela telefonda konusuoz ertesi gün oluo aradığı zaman seni çok özledim diorm. abartma ne özlemesi daha dn konustk dio.
Özledim ama diorm ne ara özledin dio :18: Seni çok seviyorum diorm ne güzel ne güzel aferin dio
--
Ama anladımkii bazı insanlar duygularını içlerinde yaşarlar aynı benim sevglm gbi ( emnm snnide öyledir)
Askerden izne geldiği zaman bana günlüğünü vermşti orda öyle şeyler yazıodukii inanamadııım buuu benm sevglmmi dedim
O odunluğundan eser yoook. duygusal romantk bşeee ve ona bunu sorduğumda ben böyleym napm duygularımı yansıtamıorm
içime atıorm hep askım . ama seni çok sviorm demştii..
Sadece bir kere ona çok romantiksin dedim :)
Anlatim: askerdeyken benim adımı kalbine " gerçek" dövme yaptırmştı " Eylemim" die kazdırmışş tamda kalbinin üstünee [ Eskiden ben ona birinin adını vücuduna yazdırırmsn gerçek dövmeyle die sordugumda bana o kadar değerli birisi yok demişti..
Amaa demekkiiii varmşş artk ]
BU romantkliği ilk ve sonduda sanırım amaaaann.
Alıştım ben odun sevdiğimee napm odun iştee

bence boşa yıpratıyorsun kendini.erkekler sevdikleri kızlara göre değişiyorlar bence...sana değer veriyorsa her şeyi yapıyor. seni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.birgün küs birgün barışık olmanız bile bi işaret bence.ömrünü çürütme boşa üzülme.çok sevsen de ayrıl mutlu ol çok ciddiyim.bu tür ilişkiler kangrenlidir bence.biyerden kesilip atılması ve yola devam edilmesi gerekir.mutlu olacaksın emin ol

canım sadece senınkı degıl genelleme yapmıyım ama cogu odun oluyor yada işlerine gelıyor.benımde 4 senelık bır ılıskım var beraber gıdersek dunyaları alır bana ama ben ıstıyorumkı markete gıttıgınde aysem sever dıye 1 cıkolata alsında gelsın bır gul alsında gelsın.bunları soyledıgımdede senın derdın yok kendıne dert arıyorsun bahane cok anlıyacagın.

bende balık burcuyum ve çok hassasım benim çok romantık değil ama yinede arada yapar benim için bi süpriz idare ediyorum ya

ya benimkide odun
odun diyince kızıyor birde
önceden hep peşimde koşardı simdi ben kosuyorum
aramayım mesaj atmayım diyorum duramıyorum
az önce dedimki sana mektup göndereceğim dedim(ben genelde süpriz yaparım)
o da bana ııığğğyyy dedi ya halbuki ben ne kadar özendim
simdi çok sinirliyim ona beni seviyor biliyorum ama oooduunnn

ooo hem de ne odun. biz hediyelerimizi bile sipariş verirdik bende odundum yani :)) neyse geçende çoook özlemişim bi hediye alayım dedim saçımı başımı yaptırdım çıktım. adam hediyeye bakıp demez mi ayhh bu ne böyle bende kim alıyo diyordum bu saçma şeyi vs vs gerisini sinirden duyamadım oturup ağladım. nasıl içime oturduysa artık şahsı muhteremi kalbimin kapısından uğurladım gitti hayırlısı olsun.
odunsuz günler dilerim arkadaşlar! ne kadar sert dursak da istemiyorum desek de biz bayanız ve ince dokunuşları istiyoruz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…