• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

odun.

Mesajlasirken
Ben:Askiiimmm keske simdi dunyada kimse bi sureligine olmasaydi sadece sen ve ben
Olsaydik deniz kenarında el ele yuruseydik... dedim..

Ve cevap
Odun: Allah Allah ilginçsin yani cok korkunc hic insan olmamasi..ciddi misin sen romantik mi olmaya calisiyosun. ..
:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Dona kaldim, 4 yildir sevgiliyiz hala alisamadim her defasinda odunlukta boyut degistiriyo napcam ben yaa...
Romantik mi olmaya calisiyosun ne demek ayrica..konusmuyorum dun geceden beri..:cry:
Hahaha kusura bakma ama çok güldürdü n beni ee adam haklı romantik olacaksın daha yaratıcı şeyler bul :KK45:

galiba erkekler ilişkinin başlarında romantik oluyorlar oda tavlamak kafalamak için :D

büyütme yahu bende adam bişey yaptı sandım :KK45:
odun görmemişin sen ayrıca,
benim sevgili kocacım , ozaman sevgilim tabi,
bi akşam çok ama çok şık bir yere yemeğe götürdü beni, herşey mükemmel, cebinden bir kutu çıkardı,
kutuyu açtı, içinde cayır cayır bir tektaş,
nefesini topladı, : isimsizcisim benimleee...........
dedi durakladı ve ''şu ayranımı bi aç dikkatimi dağıtıyo valla'' dedi..
ben errorr tabi :KK53::KK53::KK53:

bi akşam çok ama çok şık bir yere yemeğe götürdü beni, herşey mükemmel, cebinden bir kutu çıkardı,

:) :) çok güldüm ama güzell

Keske dünya da kimse olmasa değil de sahilde kimse olmasa deseydin:KK53: bizi de yok etmezdin:KK6:

şaka bir yana güldürdün beni:KK48:

dürüst davranmış.. çoğu erkek "evet canım ne güzel olurdu" diyip içlerinden "deli mi ne?" diyordur bence..
bana eşim böyle bişey dese hemen aklıma "yaw sahilde yürürken dünyadaki diğer insanlar niye yokoluyor zaten sahildeyiz onlardan bize ne" gibi şeyler gelir.. tabi kırmamak için "çok tatlısın hayatım" derim :)

Kusmeye ne gerek var :) romantik değil sanırım gerçekçi kova burcu olabilir mi benim eşim de öyle :)
Yaw abartmayın, küsecek ne var. BenimbazLimonsarisi görsel çalışır. Duyduğumu hemen resmederim. Yanım da sevdiğim de olsa bom boş bir dünya bence de romantikten çok korkunç .

Sevgili Kova mı aceb?

:KK70::KK31::KK31::KK31::KK31::KK70:
bu adamdan sana zarar gelmez konu sahibi

Cok abartmissiniz ya
Karakterinde romantizm yoksa yoktur degistiremezsiniz ki
Hem ne biliyim ben de sevmem boyle seyleri
Sevgilim bana da bu tarz bir sey soylese benzer bir cevap verirdim herhalde :)
Bu kuslugu uzatmayi dusunmuyorsunuz herhalde?

Güldürdünuz beni:)

Hic takmayin erkekler ilk düşündüğünü pat diye söylüyor. Hesap kitap yapmasından iyidir...alisin , üzülmeyin:)

Ama bence de çok korkunç. Dünyada hiç insan kalmamış olsa ben sahilde elele dolaşmak yerine bir yaşam belirtisi ararım muhtemelen. Bende de var biraz odunluk gerçi.

Eşim de bana gürbüz çocuklar gibi oldun bu ara ya da pehlivan naber gibi şeyler söylüyor arada. Sen hep sana prenses gibi davranmasını bekliyorsun sanırım. İnan öyle çok sıkıcı olur.

Ben benimkinin kaç zamandır günahını mı almışım şimdiii:p:p

Bacım seninki mastır yapmış direk:confused:

Kusmeye ne gerek var :) romantik değil sanırım gerçekçi kova burcu olabilir mi benim eşim de öyle :)

Kova burcu degil ama olabilirde burcunu bilmiylrus yanlis yazmislar nufusa sonbahar oldugunu biliyorus sadece :)

Bende esprili bi insanim severimde ama her zaman olunca dayanamiykrum..

Anlatsam neler neler...

Avmde oluylruz bazn bisey begeniyo mesela dombalah bi baksana diye cagiran bi tipi hayal edin...
Yada bi kere kusmustuk cicek bocek almasi gerekirken cigkofte almis gelmis ben seviyorum diye elinde poset sallaya sallaya geliyo..
Buna cok gulmustum evet cok gercekcidir annemle ilk tanistiginda agzina ne gelirse soylemisti..direkt beni istemisti annemden dusunsenize annem zavallim sok olmuatu bende oksuruk krizleri tabi...

Tamam hayal cok ucuk olabilir...:KK12:
Ama yasadigimiz yer kucuk ve baskiciydi..
El ele tutssan okuz gibi bakarlar..
Ona istinaden abarttim
ama bu tepki cok mu normal ..
Romantik mi olmaya calisiyosun ne yaa:63:
İşte olay burada patlak vermiş. Sizin bu şekilde düşündüğünüzü o an bilseydi bence böyle bir şey söylemezdi.

Yani bana böyle bir mesaj atılsa bende aynı şeyi söylerdim Almadal.:D
Not: Kova Burcuyum.

Bende yengec sen dusun halimi..bi keresinde anne kus yavrusunu ekmek krintilariyla beslerken gordum..basladim aglamaya ama oyle boyle degil icim gitti...

Ama bence de çok korkunç. Dünyada hiç insan kalmamış olsa ben sahilde elele dolaşmak yerine bir yaşam belirtisi ararım muhtemelen. Bende de var biraz odunluk gerçi.

Eşim de bana gürbüz çocuklar gibi oldun bu ara ya da pehlivan naber gibi şeyler söylüyor arada. Sen hep sana prenses gibi davranmasını bekliyorsun sanırım. İnan öyle çok sıkıcı olur.
Aynen..
Dünyada hiç insan kalmamış olması çok ürkütücü bence.
Odunlukla ilgisi yok..

bi akşam çok ama şık bir yere yemeğe götürdü beni, herşey mükemmel, cebinden bir kutu çıkardı,

Bu da cok guzelmis yaa...:)
Belki akraba cikar bizimkiler cok yakin cunku..
Parkta oturuyoruz bi kere guzelce giyindim suslendim..canimiz mandalina cekti..aldik neyse...
Gozlerini kapat askim dedi aptallik bende bisey sandim kapadim..
Avucuna mandalina dilimi biriktirmis hepsini agzima doldurdu...
Agzimdan mandalina sulari akti ulu orta ve hunharca guldu sonra yaaa:KK53:

Back
X