kızlar çok eşyam var kontrol etsem bile hepsine yetişememki.düşünün takımım,makyaj malzemem bilekliğim falan bile bi hafta sonra aklıma geldi,çantayı unutmuşum o getirince hatırladım
hakkaten bende kendim hayretler içersindeyim kıyafeti nasıl veririm diye,bende sevmem başkasının giydiği şeyi giymeyi.ama arkadaşım yurtdışından gelmiş biraz onun gazıyla,birazda annemle aram bozuktu o verme diyince bilinçaltında inat yaptım heralde bişey demedim.ben kendimi uyanık bilirdim ne salakmışım ya..
ama evlerine gittiğimde manzara çok komikti,kuzeni ve kardeşi hurraa benim eşyalarımın başına üşüşmüş,ağızları kulaklarında,abiye kuzu gibi ''ay ne kadaaann güzel'' diyolardı,altın bulmuş gibi eşyalarımı yukarı kaldırıyolardı ışığa doğru tutup bakıyolardı falan,gülmemek için zor tutmuştum kendimi
bana odamı karıştırıcağını söylemedi ki sadece kıyafetlere bakıp sadece bi parça üst ve bir tane yüzük alacağını söyledi,bende kızmadım çünkü o bana da öyle davranırdı,acıkırdım eve gitmek isterdim yemek için,o izin vermez, dolabı sonuna kadar açar ye istediğini falan derdi (tabi bunu kullanmazdım ben,yine eve giderdim),dediğim gibi yaşça küçük olduğu için kendi gibi sandı,saf heralde falan dedim
tam olarak arkadaşım denemez aslında,telefon numarası msni falan yok bende,benimkide onda.annesi ben hariç kimseyle görüşmesini istemez oda nadiren eve gelir biraz durur gider.
Hem güvenilmez olduğunu biliyormuşun hem de odada yalnız bırakmışın.
Annenin tencereleri çizik çizik gelmiş kadın seni uyarmış ama sen umarsamamışın.
Bence kendi hatan.
Bu nasıl arkadaşlık ?
Telefon numarasını bilmediğiniz birinin evine girip yiyip içmek,o senin eşyalarını kullansın.
Ben hiç anlamadım.
Şu eşyalarınızı ışığa tutup amaaan çok güzel demelerine de inanmadım.
Resmen övünüyorsunuz burada abartmışınız.
hemen alt katımda oturuyor ve telefon msn gerektircek bir durumumuz olmadı,konuşmamız gerektiğinde o gelirdi veya ben giderdim evlerine.öyle evlerinde yiyip içmedimde parantez içinde belirttim özellikle,buna rağmen neye dayanarak böyle bişey söylüyosunuz anlamadım
o ne kadar geniş olursa olsun ben yine seviyemi korurdum -bu olaya kadar
neyle övünücem her genç kız gibi takılarım kıyafetim var,eşyalarım altın,antika,kıyafetlerim marka demedimki.
onların ilginçliğini,garipliğini belirtmek için söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?