ay çok sinir ya korseni bile almış :mymeka: iç çamaşırlarını kontrol ettin mi canım?
iç çamaşırlarım onun koca kasesine olmaz canımkaydirigubbakcemile3
uygun fiyata bulduğum,kaçırmıyım evlenince kullanırım diye aldığım sexy iç çamaşırlarım vardı takım falan,onları bi poşete koyup kaldırmıştım onu da bulmuş diğer kıyafetlerin içine karıştırmış,eksik görmedim hatırladığım kadarıyla ama laf eder mi diye düşündüm,mydecemberda bunlar bunlar var der mi elaleme?CADIARZU:kedi:
gerçi kanı bozuk olduktan sonra olmasada varmış gibi anlatır millete
O korseyi bırak alıp çekmeceme koymayı toz bezi olarak bile kullanmam ben valla :dilcikar:
Şu kıyafet alışverişlerinden oldum olası hazetmem :1rolleyes:
Çarşıdan aldığımı bile huylanıp hemen yıkayan bir insanım başka biri diyse dellenirim sanırsam kafamçokkarıştı
Buarada hani demiştin ya bir takımım vardı diye severek aldığım felan diye...Alabildin mi onu da bari
iç çamaşırlarım onun koca kasesine olmaz canımkaydirigubbakcemile3
uygun fiyata bulduğum,kaçırmıyım evlenince kullanırım diye aldığım sexy iç çamaşırlarım vardı takım falan,onları bi poşete koyup kaldırmıştım onu da bulmuş diğer kıyafetlerin içine karıştırmış,eksik görmedim hatırladığım kadarıyla ama laf eder mi diye düşündüm,mydecemberda bunlar bunlar var der mi elaleme?CADIARZU:kedi:
gerçi kanı bozuk olduktan sonra olmasada varmış gibi anlatır millete
sen bu kizla bı daha aynı ortama gelme canım,kaşla goz arasında fark etmeden senin ustundekileride alır çıplak kalırsın :))))))))
ne bu yaaaa don da ödünç alınmaz ki kardesim!!!!kafayı yemiş :))))
esprine çok güldüm:)
haklısın valla iç çamaşırıma bakan kızdan herşeyi beklerim
donları kurtardım kızlar:1ninca:
sıra kırık kolyede..
aslında kırıkta olsa istemeyi düşünüyorum ama bu seferde çöpe attı derse iyice fıttırırım,sinirlenip dağıtmak konusunda kendime güvenmiyorum o yüzden pek cesaret edemiyorum
sizce istiyimmi?
ha bide kolyemi kırdığını söylediği kız bizim mahallede yine,kızla hiç muhabbetim olmadı acaba yolda görünce çevirip soriyimmi nasıl becerdin diye?
maksat arkadaşının kırıp kırmadığını,yada kolyenin o arkadaşının eline geçip geçmediğini öğrenmek.yani bence kolyeden haberi yok arkadaşının,bunu öğrenmek istiyorum,amacım kolye değil tabi acısını çıkarmak,hem kız yalan mı söylüyor emin olmak istiyorum,hemde öyle bişey yoksa arkadaşını bu oyuna alet ettiğini ortaya çıkarıyım diye düşünüyorum
sizce?
Kız arkadaşın çok yüzsüzmüş..Madem kırdın ,yenisi al ya da başka al,gönül al vs vs de mi..Ayy çok pişkinmiş...Yüzüne bakma bunun..Tabi her fırsatta rezil edilmeyi fazlası ile hakeder böyleleri..Ne biçim yetiştirilmiş ....:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?