Ödünç alan kız!

ay çok sinir ya korseni bile almış :mymeka: iç çamaşırlarını kontrol ettin mi canım?

iç çamaşırlarım onun koca kasesine olmaz canımkaydirigubbakcemile3

uygun fiyata bulduğum,kaçırmıyım evlenince kullanırım diye aldığım sexy iç çamaşırlarım vardı takım falan,onları bi poşete koyup kaldırmıştım onu da bulmuş diğer kıyafetlerin içine karıştırmış,eksik görmedim hatırladığım kadarıyla ama laf eder mi diye düşündüm,mydecemberda bunlar bunlar var der mi elaleme?CADIARZU:kedi:

gerçi kanı bozuk olduktan sonra olmasada varmış gibi anlatır millete

ya hakikaten bu kızın hayal dünyasına hayran kaldım,fransa bile bu kadar sömürgeci olmamıştı,yahu korsemi napıcan,ben çok sık eşya kaybederim bundan sonra onu çağırırım bulur,uzun zaman kullanmayıp unuttuğum takılarımı bulmuş yaaohaoldumsmile

Allahim soktayim ic camasiri mi,ne kadar
midesiz insanlar var anlamiyorum..kardes kardesini giymiyor ayni karindan ciktigi halde,hic kullanilmamis olsun farketmez köstebek gibi heryyeri desmis utanir insan y
ben 21-22 yasindayken amcamlar bi yere gitmisti cocuklarin yaninda klamistim,cikolata filan yiyorlardi
ben acip dolabi almadim canim istedigi halde evde kimse yok diye nasil insanlar var
bu ne terbiyesizlik ya

Son düzenleme:
Hiç kimsenin eşyasını almam
Kimsede benden istemesin eşyamı
Sevmiyorum böyle şeyleri..
Çünkü alınan hiç bir zaman geri dönmüyor..
Git açıkça iste , alınanlar senin malın ..

hepsini aldım sanırım eğer sakladığı bişey yoksa,bi tek kolyeyi getirmedi kırık diye,keşke isteseydim kırıklarını getirin tamir ederim diye.ama hiç sanmıyorum kırıldığını.

ilk gördüğüm yerde istiycem kırıklarını,özellikle gitmek istemiyorum çünkü artık yüzünü görmeye dayanamıyorum yeter artık kaç kere kapısına gittim..

:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok artık korsenı de mı almısssssssssssssssssssssssss sempatiksalakcinni

O korseyi bırak alıp çekmeceme koymayı toz bezi olarak bile kullanmam ben valla :dilcikar:

Şu kıyafet alışverişlerinden oldum olası hazetmem :1rolleyes:

Çarşıdan aldığımı bile huylanıp hemen yıkayan bir insanım başka biri diyse dellenirim sanırsam kafamçokkarıştı

Buarada hani demiştin ya bir takımım vardı diye severek aldığım felan diye...Alabildin mi onu da bari

ben takımın sadece kolyesini aldım onu da arkadaşım kırmış dedi canım.kolyenin takımı olan bileklik yok,ben almadım onu diyor...off ya ..

neyse bu bana kapak oldu bidaha asla böyle bişeye izin vermem.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy hiç güleceğim yoktu ya arkadaş sıfatındaki kıza çok uyus oldum pes yaa !!!
insanın sinirleri bozuluyor düşündükçe donuna kadar karıştırmış sempatiksalakcinni
bide utanmadan onların lafını ederse senin kulağına da öyle birşey gelirse aç ağzını yum gözünü sende onun yaptıklarını anlat cnm.

bence son kez kapısını çalsan ve kırılan kolyeni istesen,hediye oluğunu değerli olduğunu belki yapabileceğin bişeyler olduğunu söylesen olmaz mı?

kolye nasıl kırılır onu da anlamadım da kafamçokkarıştı

sen bu kizla bı daha aynı ortama gelme canım,kaşla goz arasında fark etmeden senin ustundekileride alır çıplak kalırsın :))))))))
ne bu yaaaa don da ödünç alınmaz ki kardesim!!!!kafayı yemiş :))))

insan bu derece arsız olur mu yaa..Kilotları da mı karıştırmış ?ohaoldumsmile

Az kullanılmış orkid bulsa onu da alırdı Allah bilir ...kaydirigubbakcemile3

sen bu kizla bı daha aynı ortama gelme canım,kaşla goz arasında fark etmeden senin ustundekileride alır çıplak kalırsın :))))))))
ne bu yaaaa don da ödünç alınmaz ki kardesim!!!!kafayı yemiş :))))

esprine çok güldüm:)

haklısın valla iç çamaşırıma bakan kızdan herşeyi beklerim

donları kurtardım kızlar:1ninca:

sıra kırık kolyede..

aslında kırıkta olsa istemeyi düşünüyorum ama bu seferde çöpe attı derse iyice fıttırırım,sinirlenip dağıtmak konusunda kendime güvenmiyorum o yüzden pek cesaret edemiyorum

sizce istiyimmi?

ha bide kolyemi kırdığını söylediği kız bizim mahallede yine,kızla hiç muhabbetim olmadı acaba yolda görünce çevirip soriyimmi nasıl becerdin diye?

maksat arkadaşının kırıp kırmadığını,yada kolyenin o arkadaşının eline geçip geçmediğini öğrenmek.yani bence kolyeden haberi yok arkadaşının,bunu öğrenmek istiyorum,amacım kolye değil tabi acısını çıkarmak,hem kız yalan mı söylüyor emin olmak istiyorum,hemde öyle bişey yoksa arkadaşını bu oyuna alet ettiğini ortaya çıkarıyım diye düşünüyorum

sizce?

ya bide ben çok geniş rahat bir insandım,herşeyim ortadadır genelde,dolabımın kapağı genelde açıktır hatta (sürgülü kapak) kıyafetlerim çamaşır makinasındaki gibi karışıktır

ama bu olaylardan sonra bu tür şeylerin özel olduğuna kanaat getirdim,birkaç yakın arkadaşım bi takı olsun kıyafet olsun beğendimi eğer gözden çıkarabileceğim bişeyse al senin olsun derdim falan.bu kızın bu huylarını gördükten sonra yakın arkadaşlarım bile işkillendirir heralde artık beni

bugün kıyafetlerimi düzenli bi şekilde dizdim,takılarımı da gruplara ayırdım,dolap kapağımda kapalı olcak artık,belkide bu kadar rahat göründüğüm için bu yüzü verdim ona.

Kız arkadaşın çok yüzsüzmüş..Madem kırdın ,yenisi al ya da başka al,gönül al vs vs de mi..Ayy çok pişkinmiş...Yüzüne bakma bunun..Tabi her fırsatta rezil edilmeyi fazlası ile hakeder böyleleri..Ne biçim yetiştirilmiş ....:1no2:

bence diğer kizla karsilasirsan ya pardon x'ten bir kolye almissin aslında o kolye benim kırılmış sanırım,ben aliyim onu yaptırırım de..kibar yaklas oteki kıza öter zaten hemen :)))

ödünç verdiğim kitabı,kasedi,cd yi,dergiyi geri getirmeyen,aylar sonra geri verenler oluyordu da kızıyordum..donumu,kolyemi kıranı olsa burnundan getirip çok kötü ödetirdim sanırım...

Vermezdim de zaten...

sen varyaaaa SÜPERSıN SÜPERRRRRaklinialirimsmilezemuszemusolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

kız bana geveleyerek aynısından buluruz belki demişti -ki bulmayız

bende terslemiştim ama yarın gidicem kolyenin benzerini gördüm gel al bana diycem,
şöyle fiyatı tuzlu bi yerden alıyım

gidip söylicem valla yanına 30 lira al yarın kolye almaya gidicez diye,zaten kendisi demişti aynısından vardır diye,e var madem ben alcak değilim yazemuszemushihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu benim olayımdan bile daha sinir bozucuymuş
Açık açık yüzüne vur belki pişman olur ders alıryerimseniben

ıstinye Park'ta bir çok şey normalden daha pahaliymis diye duydum:))))) ıstinye park a götür bence :)))))))))) ordan alsın :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…