ohh iyi yapmış sen bence hak etmişsin bunu hatta bence fazlasını bile hak etmişsin sen odanda başkasını bırak ve git sonra dır dır et yok onu aldı yok bunu aldı ne olursa olsun kız senden kibarca bi şey istemeye gelmiş 2 dk vaktini ayırıp bi tşört bi yüzük verseydin bunlar olmazsı valla kıza aferin çok iyi yapmış alnından öpüorum onuuu
iyi olmuş bundan sonra eşyalarının kıymetini değerini bilirsin. ayy benim çok eşyam var nası takip etcem demezsin. kız resmen soymuş seni ama iyi yapmış ellerine sağlık. annenin yerinde olsam seni bir güzel haşlardım bu kadar aklın bir karış havada olduğu için. ayrıca arkadaşlık dostluk aa kıyafetimi verdim geri düzgün getirdi ile ölçülecek kadar sığ bir duygu ise senin için zaten böyle devam et...ben hiç bir arkdaşımdan eşya almam, hiç biride benden istemez. bu kıyafet paylaşımı yakınlık ölçütü değidir bana göre. hiç de hoşlanmam. yıkansa da başkasının giyidiği bişeyi giyemem zor yani. ve ben bunu yüzsüzlük olarak görürüm heleki çok samimi olmadığım biri gelecek benden bişey isteyecek, hadi canım deyip kapıyı gösteririm direklmaz:
ohh iyi yapmış sen bence hak etmişsin bunu hatta bence fazlasını bile hak etmişsin sen odanda başkasını bırak ve git sonra dır dır et yok onu aldı yok bunu aldı ne olursa olsun kız senden kibarca bi şey istemeye gelmiş 2 dk vaktini ayırıp bi tşört bi yüzük verseydin bunlar olmazsı valla kıza aferin çok iyi yapmış alnından öpüorum onuuu
kızlar çok eşyam var kontrol etsem bile hepsine yetişememki.düşünün takımım,makyaj malzemem bilekliğim falan bile bi hafta sonra aklıma geldi,çantayı unutmuşum o getirince hatırladım
hakkaten bende kendim hayretler içersindeyim kıyafeti nasıl veririm diye,bende sevmem başkasının giydiği şeyi giymeyi.ama arkadaşım yurtdışından gelmiş biraz onun gazıyla,birazda annemle aram bozuktu o verme diyince bilinçaltında inat yaptım heralde bişey demedim.ben kendimi uyanık bilirdim ne salakmışım ya..
ama evlerine gittiğimde manzara çok komikti,kuzeni ve kardeşi hurraa benim eşyalarımın başına üşüşmüş,ağızları kulaklarında,abiye kuzu gibi ''ay ne kadaaann güzel'' diyolardı,altın bulmuş gibi eşyalarımı yukarı kaldırıyolardı ışığa doğru tutup bakıyolardı falan,gülmemek için zor tutmuştum kendimi
bana odamı karıştırıcağını söylemedi ki sadece kıyafetlere bakıp sadece bi parça üst ve bir tane yüzük alacağını söyledi,bende kızmadım çünkü o bana da öyle davranırdı,acıkırdım eve gitmek isterdim yemek için,o izin vermez, dolabı sonuna kadar açar ye istediğini falan derdi (tabi bunu kullanmazdım ben,yine eve giderdim),dediğim gibi yaşça küçük olduğu için kendi gibi sandı,saf heralde falan dedim
tam olarak arkadaşım denemez aslında,telefon numarası msni falan yok bende,benimkide onda.annesi ben hariç kimseyle görüşmesini istemez oda nadiren eve gelir biraz durur gider.
konu sahibine saldırıyı bende anlamadım..sonuçta hepimiz zaman zaman birilerine güvenmekle hata yapmışızdır..arkadaşta yapmış..cezasınıda çekiyor..ve bizle paylaşmış..bizim kk bu değil..nerde dayanışmamız.üzüldüm doğrusu...tmm arkadaştada hata var,zaten yok demiyor.ama diğer kızın hiçmi suçu yok.yaptığı arsızlığa bakarmısınız..
Degilmi ama? Burasi "derdim var" kosesi sykintilarimizi paylasabilecegimiz bir alan..abla-kardes ve dostane o kadar guzel dayanismalar yapilabiliyorki burda ama bir yandanda o kadar yargilayici ve uslupsuz ve hatta dusmanca cevaplar aliniyorki buranin amaci nedir diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?