Ödünç alan kız!

kabahat sizde.
siz nasıl bu kadar rahat olursunuz. bir kere zaten kızdan şüpheleriniz var. sen git istediğini seç ne demek. hele siz yokken..valla benim kıyafetlerimi ,takılarımı ben olmadan kimse karıştıramaz..
birde karıştırıp istediğini alacak. ya onlardan birini o gün giyeceksem yada daha yeni almışsam ve hiç giymemişsem.
takılarımda özeldir benim için. öyle git ben yokken seç diyemem. yanlış yapmışsınız.

o nasıl gelip senin odanı alt üst ettiyse sende habersiz şekilkde ona git bana kıyafet lazım bende ödünç alacam de ve direk kalk dolaplara bak zaten kıyafetlerin karşına çıkacaktır aaa bunlar sende kalmış de koy çantana eve dön bi daha da o kızla muhatap olma olsun bitsin

cok terbiyesiz bir insanmış arkadaşınız
bence arkadaşlok etmeyi kesin acilen
ben olsam giden eşyaların dahi peşine düşmem keserim iletişimi

bence de hata sende
bu devirde kimkime güveniyorki sen odana kadar sokmuşsun ki odanda sen de yoksun istediğini al demişsin kız da yüzsüz müş demekki beğendiklerini alıp gitmiş
üni deyken bir badidir bir penyedir bizde alırdık verirdik ama akşamına hemen teslim edilirdi

iyi olmuş bundan sonra eşyalarının kıymetini değerini bilirsin. ayy benim çok eşyam var nası takip etcem demezsin. kız resmen soymuş seni ama iyi yapmış ellerine sağlık. annenin yerinde olsam seni bir güzel haşlardım bu kadar aklın bir karış havada olduğu için. ayrıca arkadaşlık dostluk aa kıyafetimi verdim geri düzgün getirdi ile ölçülecek kadar sığ bir duygu ise senin için zaten böyle devam et...ben hiç bir arkdaşımdan eşya almam, hiç biride benden istemez. bu kıyafet paylaşımı yakınlık ölçütü değidir bana göre. hiç de hoşlanmam. yıkansa da başkasının giyidiği bişeyi giyemem zor yani. ve ben bunu yüzsüzlük olarak görürüm heleki çok samimi olmadığım biri gelecek benden bişey isteyecek, hadi canım deyip kapıyı gösteririm direklmaz:

kızın ahlakı buymus demek
ama kızın ne oldugunu bu olayı yasamadan evvel az cok bılıyormussunuz
bana gore bu hata sızde

cok guvendıgınız bır kısı bıle olsa esyalarınızı paylasacagınız
bırkac dakıka ayırır kendı ellerımle teslım etmeyı tercıh ederdım sahsen
ona bu yuzu sız vermıssınız sımdı bu olaydan ders cıkarıp tekrarlamamanızı temennı ederım

canım rahatsız olduğun durumu söyleyeceksin
üzülür felan diye hiç düşünme artık
yaptığı terbiyesizlik
söyleki bi daha yapamasın

Siz yine iyi tahammül etmişsiniz yaptığı arsızlığa.Tabi sizde de suç var git istediğini al sen diyerek ama kız da kendisine duyulan güveni çıkarcı bir şekilde kullanarak karakterini ortaya koymuş zaten. Giden gitmiş artık o eşyalardan da hayır gelmez zaten daha siz elinizde kalanlara bakıp bir daha da sizden birşey istemeye cüret edemeyeceği bir konuşma yapın onunla. Böylece ikinci bir çapulculuğa engel olmuş olursunuz. delikafadulden

bu tür insanlarla arkadaşlık ettiğim için yanlış yaptım,burda haklısınız.

ama benim takıldığım insanlar hep kaliteli kendini bilen,ve genelliklede benden yaşça biraz büyük,en kötü ihtimalle denk insanlardı,

beni böyle zor duruma sokan biri olmadı hiç,kız geldi ısrar etti ''sevgilimle buluşucam sende güzel şey var beni çok beğensin istiyorum'' falan dedi,bende yumuşadım geçmişte benimde sevgilime kendimi beğendirmek için yaptıklarım,ne giyicem diye arkadaşlarla yaptığım telefon trafikleri aklıma geldi,aman alsın nolucak alttarafı bir yüzük ve siyah bi tişört istiyomuş zaten toplasan 3-5 tane siyah tişörtüm var yüzüklerimde yüzük kutusunda bi tane alır gider dedim,ben ne bileyim odamı dağıtıcağını,başındada annem vardı ona güvendim ama annemde sinirlenmiş benim her türlü izin verdiğimi düşünerek müdehale etmemiş

geçmişte ben evde yokken zor duruma girip gece benim evimde kalan arkadaşlarım oldu,evime gelen giden çok arkadaşım oldu ben insanın kılık kıyafet takı için kendini bu kadar aşağılıycağını düşünmedim,kaldıki ben sert bir insanım görüntü olarak bile soğuğum nasıl cesaret edebildi bu yüzü kendinde nasıl buldu bilmiyorum.

sert bir şekilde istemeyi düşünüyorumki hem birdaha yanıma yaklaşma cesareti olmasın hemde bende bişey yok hepsini verdim diyemesin.

ne hallere düştüm ya kendimi çok kötü hissediyorum 2 haftadır kendi takımın kıyafetimin peşine düştüm,birdaha asla bu kızla muhattap olmam.

benim hatamda bu kızı odama sokmaktı,odama birini sokmak değil,kızın hatasını arkadaşlarıma maledemem,sevdiğim arkadaşlarım olsaydı eminimki sonuç böyle olmazdı,bu olaydan çıkarcağım tek ders iç içe olmadığın insanlara böyle şeyler yapmıycaksın.

başarılı bir sosyal hayatınız yok sanırım...yazık

kendi hayatınızda yapamadıklarınızı,cesaret edemediklerinizi sanal alemde insanlara söyleyip tatmin oluyorsunuz.sizin gibileri çok görüyorum forumda,birçoğunun -büyük ihtimalle sizinki gibi- düzgün bir psikolojisi yok.

burda millete ahkam kesiyolar,ama diğer yandan konuları geziyor yok kocam beni aldattı yok kaynanam bana kızıyo yok arkadaşlarım dedikodumu yapıyo yok ailem benle görüşmüyor...

evime hırsız girdi der kadın,kapıyı açık bırakmasaydın ohh iyiki girmiş der,kocam beni dövdü dersin,çok konuşmasaydın sende adamın damarına basmasaydın der,halbuki aynaya baksa...(burda seviyemi korumaya çalışıyorum:1ninca:)

büyük ihtimalle bu saçma sapan bakış açın yüzünden pek arkadaşın yoktur senin.hatta böyle sert konuştuğuna göre geçmişindede baya kazık yemiş olmalısın.şimdi hıncını mı çıkarıyosun benden bilmiyorum,ama ben bu konuyu 'kıza ne yapıcağım nasıl davranacağım' konusunda yardım almak için açtım,sen yardım etmedin,ama ben sana istersen yardım edebilirim.senin için iyi psikologlar bulmak konusunda

sevgiler..yerimseniben

ay ben onu yapmam bunu yapmam,ben arkadaşlığı öyle değerlendirmem,ben şöyleyim,ben böyleyim,ben aşağı ben yukarı...kaydirigubbakcemile3

yok canııımm,se zaten süpersin mükemmelsinaklinialirimsmilesen hiç hata yapmazsın,dörtdörtlüksün sen valla,adresini ver madalyanı göndercem sana kargoylaguclubacismile

haklısın bu tür şeyler arkadaşlıkla alakasızdır,benim mesela bi arkadaşım vardı,kıza bi kitap verirdim,bütün sülalesi okurdu öyle getirirdi bana,tabi kitabın suyu çıkmış biçimde,ama kız derdimi dinliyormu dinliyor,beraber geziyomuyuz geziyoruz,

kıza bir kolyemi verirdim,bir bakardım taşı düşmüş,kıza her verdiğim yarım yamalak dönüyor ama yarım yamalakta olsa geri döndüğüne göre bana çok değer veriyor biz süper ikiliyiz dimi?

zaten benim ona verdiğim eşyalara iyi bakması,zamanında getirmesi,bana verdiği değerle çoook alakasız.isterse yaksın yıksın verdiklerimi,hiç senin ona verdiklerinle arkadaşlık ölçülürmü,ne alakası var dimi aaaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kusura bakmayın konuma cevap yazan diğer arkadaşlar,seviyemi bozdum size böyle bir manzara göstermek istemezdim inanın böyle bir insan değilim ama açtığım her konuda bu tür insanlarla karşılaşıyorum ve artık kaldıramıyorum.

cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim hepinizin söylediğini dikkate alıcam

evet bir hata yaptım ama kırıcı laflarla aynı cümleleri yineleyip gururumu incitmeyin lütfen hiçbirimiz mükemmel değiliz.

tam böyle değil ama benzeri benimde başıma geldi..botumu elbisemi vermiştim..kış vakti düşünüp botu ertesi gün getirmesi gerekirken 1 hafta geçti kızda ses yok...dayandım kapıya botumu en azından geri alabilirmiyim dedim..pişkin teşekkür etmeden verdi..bidahada asla vermem kimseye..zaten başkasının giydiğini giyemyorum..neyse umarım bidaha istemezler

Sen gercekmisin yaa :)) valla sasirdim okurken birde madalya taksaydin. Demek sende alirdin hatta hirsizlik yapardin

bir yuzuk ve tshirt alacagini soyleyen kisiye guvenip komsu kizini yalniz birakti diye komsu kizi boylemi yapmasi gerek? agirin kapisini kapatmayan hocaya kizip duran cemaate donmus sizinkisi :)) peki hirsizin hicmi sucu yok

konu sahibine saldırıyı bende anlamadım..sonuçta hepimiz zaman zaman birilerine güvenmekle hata yapmışızdır..arkadaşta yapmış..cezasınıda çekiyor..ve bizle paylaşmış..bizim kk bu değil..nerde dayanışmamız.üzüldüm doğrusu...tmm arkadaştada hata var,zaten yok demiyor.ama diğer kızın hiçmi suçu yok.yaptığı arsızlığa bakarmısınız..

Bence acikca konus kizla ne niyetle geldi nelerle cikti diye.. Bir daha istersede zaten kabul etmezsin.. Ee kizlada ayda bir gorusuyorsunuz zaten sorun kalmadi bence..

hayret le okudum yazını canım ama bence suç sende tam olarak arkadşın değil msn sende yok teli yok bu nasıl arkadaşlık ki onu evine odana sokup özel eşyalarını emanet ediyorsun bence ucuz kurtulmuşsun :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Degilmi ama? Burasi "derdim var" kosesi sykintilarimizi paylasabilecegimiz bir alan..abla-kardes ve dostane o kadar guzel dayanismalar yapilabiliyorki burda ama bir yandanda o kadar yargilayici ve uslupsuz ve hatta dusmanca cevaplar aliniyorki buranin amaci nedir diye dusunuyorum

canım haklısın..hele şu oh olsun diyenlere hiç anlam veremedim..şok geçirerek okudum eleştirileri...kızcaz güvenmekle zaten hata yapmış..üzgünde belli..neden bu eleştiri anlamadım..şaşkınım inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…