canım haklısın..hele şu oh olsun diyenlere hiç anlam veremedim..şok geçirerek okudum eleştirileri...kızcaz güvenmekle zaten hata yapmış..üzgünde belli..neden bu eleştiri anlamadım..şaşkınım inan
gittim kızlar,kardeşi evde olmadığını söyledi,bende bana bi uğrasın dedim bi saat sonra geldi,''ya ben hepsini verdim diye hatırlıyorum'' dedi,bende ''yok valla çok aradım,o takım benim için önemli mutlaka bul getir'' dedim,acaba arkadaşım benim sanıp aldımı,evde sana ait bişey kalmadı çünkü dedi,bende tersledim ne yap et bul dedim tamam dedi.
kimseden bişey almam kimseyede bişey vermem ......başkasının giydiği kullandığı bişeyi asla kullanamam bidaha ..........en gıcık olduğumda rujunu versene süreyim lafıdır !
zaten böyle şeylerde hep sorun çıkar ....al eşyalarını bidaha da verme mesafeni koy bukadar iş açacaksa başına ....sende onları bedava almıyosun sonuçta ..
sen sesini çıkarmazsan üstüne yatmayı planlıyordu heralde. bu tür şeylerde hi titiz değilmiş görmüş oldun.gittim kızlar,kardeşi evde olmadığını söyledi,bende bana bi uğrasın dedim bi saat sonra geldi,''ya ben hepsini verdim diye hatırlıyorum'' dedi,bende ''yok valla çok aradım,o takım benim için önemli mutlaka bul getir'' dedim,acaba arkadaşım benim sanıp aldımı,evde sana ait bişey kalmadı çünkü dedi,bende tersledim ne yap et bul dedim tamam dedi.
Hangi mantıkla üstüne yatıyor senin kıyafetlerinin acaba. Nasılsa bi gün üzerine giydiğinde görmeyecek misin onu hiç düşünmüyor galiba, hiç giymicekse de ne die başkasının kıyafatlerini saklıyor. Çok ilginç insanlar var yaa, anlamakta güçlük çekiyorum...
ne saf insanlar var ya YİNE OHH YİNE OHH
kuyruk acınız var galiba:lepi::lepi:ne saf insanlar var ya YİNE OHH YİNE OHH
terbiyesiz olduğumu söyleyenlere cevabım,ben hakaret içeren kelimeler kullanmadım,bana haketmediğim şeyler dendi bende hadlerini bildirdim olay buyerimseniben
neyse dün kardeşi bana kapıyı açtığında eve girmek için izin istedim ''ben iki dakka girip baksam'' dedim,yok zaten bende çıkıcam şimdi falan dedi geveledi off keşke girseydim bende dağıtır odasını bi bavul eşyayla dönerdim,ayrıca o bu yüzsüzlüğü yaptıysa ben on katını yaparım artık kız taşınana kadar kolyemi sorar dururumkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:bi düğün salonu ayarlıyım sana orda oh oh diye tek başına tepinir durursunboshayallersmile
demin geldi kızlar,makyaj malzememi getirmiş veeeeee korsemi bile almış inanamıyorum korse yaaakafamçokkarıştı
tabi artık el bezi oldu benim için
kolyemi de arkadaşı almış kırmışşşş!!!
yuh yaa 5 senelik kolyeee ben bile o kadar sakar beceriksizim kıramadım 5 yıldır,o nası becermiş bilmiyorum,tabi yalandır....neyse bundan sonra bitmiştir......bidaha bu yüzü asla vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?