merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var bazıları buda sorun mu diyebilir ama beni çok üzmeye başladı son zamanlarda bu durum..
daha öncede konu açmıştım fakat o zaman sorun farklıydı şimdi başka bir sorunum var.. daha önceki konumda sevgilimin işsiz olmasından ve bu konuda bir çabası olmamasından yakınmıştım..
benim sevgilim hala işsiz evde boş boş oturuyor kaç aydır.. hala bir çabası yok ve akrabalarından veya arkadaşlarından haber bekliyor "al bak sana iş bulduk çok iyi maaşlı" gibi bir haber..
neyse şimdi ki sorunum şu sürekli yanında olmamı istiyor her konuda ve ne olursa olsun..yalnız kendi bana hiçbir güzel muamelede bulunmuyor.. ya sürpriz yap biraz romantik ol diyorum yokişte herşeyi boşverdim ama benim için hiç bir çabası yok.. hem hiçbirşey yapmim ama hemde sevgilim sürekli yanımda olsun bana süper davransın beni çok mutlu etsin istiyor.. 2 senedir beraberiz.. 1 senelikte daha önceden arkadaşlığımız var.. 2 senenin 1 senesi bu kadar odun olma demekle geçti.. napim bilmiyorum diyor aklıma birşey gelmiyor diyor.. bende biraz heyecan istiyorum uzun süreli ilişkiler bir süre sonra sıkıcı oluyor üstelik başka şehirlerdeyiz 2 ayda bir ancak görüşebiliyoruz ve onun hiçbir çabası yok sanki tek başıma götürüyorum ilişkiyi.. çok bunaldım ve yoruldum
çok tembel üstelik evde otura otura kiloda aldı zaten kısa boylu kilo almaya müsait olmayan bir vücut yapısı var bu durum hiç hoşuma gitmiyor.. ilk kilo almaya başladığında geçici bir işe girmişti ben bunu farkettim ve uyardım ama o zaman işte ne yemek verecekleri belli olmuyordu o yüzden işten sonra kilo veririm demişti.. işten çıktı yazın veririm dedi yaz geldi kışın veririm dedi kış geldi şimdide işe girim öle kilo veririm ben diyor.. burdaki durum kilosu değil elbette gerçi oda rahatsız edici fakat olayları işine geldiği gibi erteliyor iş konusunda olduğu gibi..
ondan ne istesem beni dinlemiyor çok sabit fikirli kafasında ne düşünüyorsa o.. ben değiştiremiyorum o fikri kesinlikle.. sizce ne yapmam gerekiyor onu biraz yola getirmek için?? birde romantik olması konusunda nasıl ikna edebilirim onu??
hep beni dinlesin benim dediğim olsun istemiyorum sadece haklı olduğum şeyleri anlamasını ve uygulamasını istiyorum..
kaç kere ayrıldık ama dayanamadık barıştık aramızdakinin özel bir aşk olduğunu düşünüyorum
bu düşüncem yok olmadan ne yapabilirim sizce yoksa gerçekten yazık olacak bu aşka
şimdiden teşekkürler..
merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var bazıları buda sorun mu diyebilir ama beni çok üzmeye başladı son zamanlarda bu durum..
daha öncede konu açmıştım fakat o zaman sorun farklıydı şimdi başka bir sorunum var.. daha önceki konumda sevgilimin işsiz olmasından ve bu konuda bir çabası olmamasından yakınmıştım..
benim sevgilim hala işsiz evde boş boş oturuyor kaç aydır.. hala bir çabası yok ve akrabalarından veya arkadaşlarından haber bekliyor "al bak sana iş bulduk çok iyi maaşlı" gibi bir haber..
neyse şimdi ki sorunum şu sürekli yanında olmamı istiyor her konuda ve ne olursa olsun..yalnız kendi bana hiçbir güzel muamelede bulunmuyor.. ya sürpriz yap biraz romantik ol diyorum yokişte herşeyi boşverdim ama benim için hiç bir çabası yok.. hem hiçbirşey yapmim ama hemde sevgilim sürekli yanımda olsun bana süper davransın beni çok mutlu etsin istiyor.. 2 senedir beraberiz.. 1 senelikte daha önceden arkadaşlığımız var.. 2 senenin 1 senesi bu kadar odun olma demekle geçti.. napim bilmiyorum diyor aklıma birşey gelmiyor diyor.. bende biraz heyecan istiyorum uzun süreli ilişkiler bir süre sonra sıkıcı oluyor üstelik başka şehirlerdeyiz 2 ayda bir ancak görüşebiliyoruz ve onun hiçbir çabası yok sanki tek başıma götürüyorum ilişkiyi.. çok bunaldım ve yoruldum
çok tembel üstelik evde otura otura kiloda aldı zaten kısa boylu kilo almaya müsait olmayan bir vücut yapısı var bu durum hiç hoşuma gitmiyor.. ilk kilo almaya başladığında geçici bir işe girmişti ben bunu farkettim ve uyardım ama o zaman işte ne yemek verecekleri belli olmuyordu o yüzden işten sonra kilo veririm demişti.. işten çıktı yazın veririm dedi yaz geldi kışın veririm dedi kış geldi şimdide işe girim öle kilo veririm ben diyor.. burdaki durum kilosu değil elbette gerçi oda rahatsız edici fakat olayları işine geldiği gibi erteliyor iş konusunda olduğu gibi..
ondan ne istesem beni dinlemiyor çok sabit fikirli kafasında ne düşünüyorsa o.. ben değiştiremiyorum o fikri kesinlikle.. sizce ne yapmam gerekiyor onu biraz yola getirmek için?? birde romantik olması konusunda nasıl ikna edebilirim onu??
hep beni dinlesin benim dediğim olsun istemiyorum sadece haklı olduğum şeyleri anlamasını ve uygulamasını istiyorum..
kaç kere ayrıldık ama dayanamadık barıştık aramızdakinin özel bir aşk olduğunu düşünüyorum
bu düşüncem yok olmadan ne yapabilirim sizce yoksa gerçekten yazık olacak bu aşka
şimdiden teşekkürler..
bir insan romantik değilse ne yaparsan yap değişmiyor ,adamın içinden gelicek böyle şeyler,gene de tatlı dille anlat arkadaşıma sevgilisi çiçek aldığında çok özeniyorum bende istiyorum de o zman oda alır niye almasın,iş konusundada biraz sert konuşsan ,nereye kadar otur otur, bi iş güç sahibi ol ,evimizi kuralım artık yavaş yavaş falan desen belki o zaman birşeyler yapar
sevgilin atalet halinde yani eylemsizlik.
bunu ancak kendi çözebilir.
içinden artık zamanı geldi harekete geçmeliyim iş bulmalıyım demeli.
birşeyler tetiklemeli onu.
kişisel gelişim kitapları gaza getirebiliyor insanı.
belki onlardan alıp versen biraz gaza gelir.
yada resti çekeceksin ya iş bul yada bırakırım seni diye.
ama buda onda yaralayıcı etki bırakabilir.
Öncelikle şunu söyleyeyim: ben 'romantik ol,sürpriz yap' denmesini anlamıyorum. Ben dediğim için yaparsa zerre kıymewti olmaz ki..içinden gelsin o yapsın, he yapamıyorsa bu onun yapısı demek ki, her zaman arkasından itekleyemezsin.
Hem yaşı kaç sevdiğinizin? Nasıl gururuna yedirip evde oturabiliyor çalışmadan. Bakın bu sandığınızdan da ciddi bir durum. Yarın bigün sadece sizin elinize bakar, kahvehanelerde pinekler veya içki türü şeylere harcar,ömrünüz boşa harcanır.
Ne hissediyorsan o dur aşk bitti mi, gitmek kolaydır,gerisi bahane
Karsına alıp konustun mu peki tepkisi ne oldu ? Romantik olması icin onun icinden gelmesi gerekiyor aslında. Ve belkide yapısı böyledir adamın ama tabi her kadın gibi sende beklersin. İs konusuna gelincede bir erkek bence bu kadar sorumsuz olmamalı ilerde evlendiginizde senin eline mi bakacak ? Ya kendini toparlamalı erkek arkadasın yada bosuna kendini yorma canm.
seviyorsan, kişisel gelişimine katkıda bulunabilirsin. yok eğer tehditle mehditle bu işler olmaz, kendin üzülürsün.
evli degilsiniz bence ugrasmayin
evli olsanız kocan olsa diyeceğimki şöyle yap böyle yap.adam daha şimdiden salmış.şimdi tatlı gelir ama evlendiğinizde aynı beklentiler olacağından bu sefer kurtulma şansın da yok..niye enerjini almasına izin veriyosunki.adam aşkından da ölmüyormuş niye yazık olsun ki aşka.amaaaaaaaaaannnn 3 günlük dünya.işinmi yok niye uğraşacaksın salla gitsin
canim hic ugrasma,cok pisman olursun.Evlendiginde, bütün gün evde yatan adami ne kadar cekeceksin ? yapma, etme..
yol yakınken dön derım... evlenınce tum evın geçimini senın sırtına yukler... hem tembel olan insan asla degişmez... ilerde pişman olacagına, ayrıl derım
sizlerede çok teşekkür ederim cevaplarınız için herkesin düşüncesi çok önemli benim için..
çok konuştım hep kafasında planları var onlardan bahsedip geçiştirdi beni.. ya ben şuna çok kızıyorum şuan zaten hiçbirşey yapmıyor bütün gün evde arada arkadaşlarıyla gezer sadece bu boşlukta bile sürpriz dediğimiz şeyi yapmıyorsa iş güç sahibi olunca benle konuşmaya bile vakit ayıramicak gibi geliyor bilmiyorum kafamda bir sürü düşünce var
iyi de ailecek böylelermiş canım baksana,hadi kiraailesine geliyor ama kendine gelecek mi evlenince? gelse bile çalışması ggerekir o ayrı ama..iyi düşünün taşının. sevgiye saygı duyarım ama sonradan başı taşlara vurmak da var..
canım bak ben 24 yaşındayım ama işimde gücümdeyim, annem emekli babam emekli ve çalışıyor ona rağmen ellerine bakmıyorum. O 27yaşında koca bir erkek olarak nasıl anne babasından almayı gururuna dokundurmuyor? Ve 27yaşında artık karakter- huy oturmuş olmalıdır, karakteri oturan biri işi yoğun da olsa yeri geldiğinde o yoğunluğu telafisini sevdiklerine zaman ayırarak yapömayı becerir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?