adam kendi için birşey yapmıyor senin için niye yapsın bırak desek de bırakmazsın ne diyelim?
Aşk nedır yahu ?
Sana deger vermeyen , senın sozlerını önemsemeyen gelecegınız ıcın hıcbırsey yapmayan adama nasıl aşık oluyorsunuz ?
Salla gitsin .. dertmı arıyorsun kendıne..
Bu kadar tembel , sıfır olan bır adamla omur mu gecer .
Aşk? Ben okuduklarımdan hiçte aşk kokusu almadımTek taraflı aşk mı olurmuş yahu ? Kusura bakmayın ama bi an önce gözlerinizi açında dünyaya bir bakın derim.. Kendinizi kandırmayın Allah aşkına biraz mantıklı olun. Dünkü çocuklar değilsinizki ne aşkından bahsediyosunuz? Böyle aşk mı olur?
Yorumum hoşunuza gitmeyebilir, kızabilirsiniz ama bu benim düşüncem. Evli değilsiniz bi şey değilsiniz. Bizde uzağız, sevgilim mühendislik okuyo dersleri çok ağır ama ne yapar eder sevdiğini hissettirir, söylediklerimi mümkün olduğunca yapar, çaba gösterir, bende ona karşı öyleyim. Yani KARŞILIKLI. Bilmem anlatabildim mi
canım sevgılın daha oncede mı boyle ıdı ? eger yok daha once cok romantık olmasa da normal bır ılıskımız var dıyorsan ,son zamanlar da yasadıgı ıs stresının verdıgı parasızlıtan da boyle olmus olabılır .gayette normal.cocuk hem ıssız dolayısıyla para da yok .bu durum karsısın da cocuk hem suprızcı olsun hem de romantık olsun ıstıyorsan mumkun degıl boyle bırsey.sonucta bunların ucuda maddıyata baglanıyor.oda yoksa adam ne ıle sana suprız yapsın .
yanında olmanı ıstemesı de gayet normal ,dedıgım gıbı ıssızlıgın verdıgı stresle senın destegıne ıhtıyacı olabılır .
bence bıraz anlayıslı davran .bılıyorum can sıkıcı bır durum ama evlılıkte boyle bırsey .bırgun paranız olacak ıse yarın olmayacak .olmadı dıye de adamı terketcek degılsın .
ıs ve para olmayınca da senın dedıgın hıc bırsey olmuyor malesef .o stresle ask mesk dusunemıyor ınsan .
ama adam sorumsuz ıs fılan aramıyor ıse armut pıs agzıma dus modunda beklıyor ıse evde, o zaman tabıkı de haklısın .
şimdi şöyle söylim ilk zamanlar çok güzeldi üni. okuyordum o zamanlar mesela ilk ayrılığımızı yaşayacaktık ve biz hüngür hüngür ağlamıştık 3 ay nasıl ayrı kalacağız diye düşün o kadar bağlıydık ama yavaşça değişti diyebilirim önce ilk zamanlardaki ilgi azaldı tamamen bitmedi ama azaldı.. 8 aydırda mezunum ve kendi memleketime geldim ilk başlarda yine bi bağlanma oldu ama sonra yine ilgi azaldı.. şimdide sadece mesajlaşıyoruz ve o bunu ilgi olarak görüyor.. ben sadece kendimi biraz özel hissetmek istedim ayrıca şimdiye kadar yanında da oldum ona arkamı dönmedim ufak tartışmalar oldu sadece..
iş konusundada aynen dediğin gibi biri gelsin sana süper bi iş buldum bol tatilli bol paralı desin onu bekliyor sanki oxford mezunu..
bir insan romantik değilse ne yaparsan yap değişmiyor ,adamın içinden gelicek böyle şeyler,gene de tatlı dille anlat arkadaşıma sevgilisi çiçek aldığında çok özeniyorum bende istiyorum de o zman oda alır niye almasın,iş konusundada biraz sert konuşsan ,nereye kadar otur otur, bi iş güç sahibi ol ,evimizi kuralım artık yavaş yavaş falan desen belki o zaman birşeyler yapar
tatlım biraz ayrı kal bence o zaman daha iyi bi karar verirsin. hatta ayrıyken kendini daha iyi hissedersen herşey ortaya çıkmış olur. alışkanlık mı aşk mı
cnm uzun soluklu ılıskıler bır yerden sonra heyecanını yıtırıyor .kaybetme korkusunun yerıne bagımlılık alıskanlıgı bırakıyor .sanırım sızın de durumunuz suan da boyle .yanı suan da yaptıgı hıc bırseyden hazetmesen de alıskanlıgın verdıgı bagımlılıkla kopamıyorsun da .o da bunıu bılıyor .cunku o da aynı seylerı hıssedıyor emın ol .en ıyısı ılıskıye ara vermek bıraz da olsa bırbırınızı ozlemek belkı bırazcıkta olsa hareketlendırır
merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var bazıları buda sorun mu diyebilir ama beni çok üzmeye başladı son zamanlarda bu durum..
daha öncede konu açmıştım fakat o zaman sorun farklıydı şimdi başka bir sorunum var.. daha önceki konumda sevgilimin işsiz olmasından ve bu konuda bir çabası olmamasından yakınmıştım..
benim sevgilim hala işsiz evde boş boş oturuyor kaç aydır.. hala bir çabası yok ve akrabalarından veya arkadaşlarından haber bekliyor "al bak sana iş bulduk çok iyi maaşlı" gibi bir haber..
neyse şimdi ki sorunum şu sürekli yanında olmamı istiyor her konuda ve ne olursa olsun..yalnız kendi bana hiçbir güzel muamelede bulunmuyor.. ya sürpriz yap biraz romantik ol diyorum yokişte herşeyi boşverdim ama benim için hiç bir çabası yok.. hem hiçbirşey yapmim ama hemde sevgilim sürekli yanımda olsun bana süper davransın beni çok mutlu etsin istiyor.. 2 senedir beraberiz.. 1 senelikte daha önceden arkadaşlığımız var.. 2 senenin 1 senesi bu kadar odun olma demekle geçti.. napim bilmiyorum diyor aklıma birşey gelmiyor diyor.. bende biraz heyecan istiyorum uzun süreli ilişkiler bir süre sonra sıkıcı oluyor üstelik başka şehirlerdeyiz 2 ayda bir ancak görüşebiliyoruz ve onun hiçbir çabası yok sanki tek başıma götürüyorum ilişkiyi.. çok bunaldım ve yoruldum
çok tembel üstelik evde otura otura kiloda aldı zaten kısa boylu kilo almaya müsait olmayan bir vücut yapısı var bu durum hiç hoşuma gitmiyor.. ilk kilo almaya başladığında geçici bir işe girmişti ben bunu farkettim ve uyardım ama o zaman işte ne yemek verecekleri belli olmuyordu o yüzden işten sonra kilo veririm demişti.. işten çıktı yazın veririm dedi yaz geldi kışın veririm dedi kış geldi şimdide işe girim öle kilo veririm ben diyor.. burdaki durum kilosu değil elbette gerçi oda rahatsız edici fakat olayları işine geldiği gibi erteliyor iş konusunda olduğu gibi..
ondan ne istesem beni dinlemiyor çok sabit fikirli kafasında ne düşünüyorsa o.. ben değiştiremiyorum o fikri kesinlikle.. sizce ne yapmam gerekiyor onu biraz yola getirmek için?? birde romantik olması konusunda nasıl ikna edebilirim onu??
hep beni dinlesin benim dediğim olsun istemiyorum sadece haklı olduğum şeyleri anlamasını ve uygulamasını istiyorum..
kaç kere ayrıldık ama dayanamadık barıştık aramızdakinin özel bir aşk olduğunu düşünüyorum
bu düşüncem yok olmadan ne yapabilirim sizce yoksa gerçekten yazık olacak bu aşka
şimdiden teşekkürler..
ne kadar seversen sev aşık olsan bile geri dönüşü olmayan yola girmeden önce bırak onu şimdi böyleyse evlenince düşün sen onu bide benim kocamı tarif ettin sana sadece bu kadarını söylüyorum. Ben 3 yıldır evliyim 3 yılda parasızliktan bi çorap bi tişört almış değilim alamıyorum çünkü para yok çünkü kocam çalışıp didinmiyo çocuk olmasa ben zaten geçtim kendim çalışır yerim aslında bebekten önce çalışıyodum böyle adamlar sorumsuz oluyorlar sende bütün maaşını paranı birikmiş faturalara yada boş buzdolabına yatırıyosun kendini düşün doğacak bebeğini düşün tabi ciddi düşünüyosaniz ...
kirayı o alıyor ihtiyacı kadarını alıp kalanını ailesine veriyor buda onun hakkı gibi birşey olduğundan onlardan para almış gibi hissetmiyor bu yüzden yoksa bana da çok ters bu durum..
işte konuyu neresinden tutsam elimde kalıyor malesef..
canım sevgılın daha oncede mı boyle ıdı ? eger yok daha once cok romantık olmasa da normal bır ılıskımız var dıyorsan ,son zamanlar da yasadıgı ıs stresının verdıgı parasızlıtan da boyle olmus olabılır .gayette normal.cocuk hem ıssız dolayısıyla para da yok .bu durum karsısın da cocuk hem suprızcı olsun hem de romantık olsun ıstıyorsan mumkun degıl boyle bırsey.sonucta bunların ucuda maddıyata baglanıyor.oda yoksa adam ne ıle sana suprız yapsın .
yanında olmanı ıstemesı de gayet normal ,dedıgım gıbı ıssızlıgın verdıgı stresle senın destegıne ıhtıyacı olabılır .
bence bıraz anlayıslı davran .bılıyorum can sıkıcı bır durum ama evlılıkte boyle bırsey .bırgun paranız olacak ıse yarın olmayacak .olmadı dıye de adamı terketcek degılsın .
ıs ve para olmayınca da senın dedıgın hıc bırsey olmuyor malesef .o stresle ask mesk dusunemıyor ınsan .
ama adam sorumsuz ıs fılan aramıyor ıse armut pıs agzıma dus modunda beklıyor ıse evde, o zaman tabıkı de haklısın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?