odunluk tembellik bizimkinde ne ararsan var ):

Aşk nedır yahu ?
Sana deger vermeyen , senın sozlerını önemsemeyen gelecegınız ıcın hıcbırsey yapmayan adama nasıl aşık oluyorsunuz ?
Salla gitsin .. dertmı arıyorsun kendıne..
Bu kadar tembel , sıfır olan bır adamla omur mu gecer .

Aşk? Ben okuduklarımdan hiçte aşk kokusu almadım Tek taraflı aşk mı olurmuş yahu ? Kusura bakmayın ama bi an önce gözlerinizi açında dünyaya bir bakın derim.. Kendinizi kandırmayın Allah aşkına biraz mantıklı olun. Dünkü çocuklar değilsinizki ne aşkından bahsediyosunuz? Böyle aşk mı olur?
Yorumum hoşunuza gitmeyebilir, kızabilirsiniz ama bu benim düşüncem. Evli değilsiniz bi şey değilsiniz. Bizde uzağız, sevgilim mühendislik okuyo dersleri çok ağır ama ne yapar eder sevdiğini hissettirir, söylediklerimi mümkün olduğunca yapar, çaba gösterir, bende ona karşı öyleyim. Yani KARŞILIKLI. Bilmem anlatabildim mi

evet aşık oldum ilk zamanlar çok güzeldi araya mesafe girince malesef sorunlar oldu hep böyle değildi yani yanındayken hissederdim sevgisini ama artık hissedemiyorum..

tabiki bütün ilişkimi yazmadım sadece sorunlarımızı yazdım güzel bir aşkımız vardı herkes imrenirdi kıskanıyorum diyenler vardı hatta şimdi erkek arkadaşım bize nazar değdi der bu yüzden..
kızmadım ayrıca değişik bakış açılarına ihtiyacım var gerçekten

canım sevgılın daha oncede mı boyle ıdı ? eger yok daha once cok romantık olmasa da normal bır ılıskımız var dıyorsan ,son zamanlar da yasadıgı ıs stresının verdıgı parasızlıtan da boyle olmus olabılır .gayette normal.cocuk hem ıssız dolayısıyla para da yok .bu durum karsısın da cocuk hem suprızcı olsun hem de romantık olsun ıstıyorsan mumkun degıl boyle bırsey.sonucta bunların ucuda maddıyata baglanıyor.oda yoksa adam ne ıle sana suprız yapsın .
yanında olmanı ıstemesı de gayet normal ,dedıgım gıbı ıssızlıgın verdıgı stresle senın destegıne ıhtıyacı olabılır .
bence bıraz anlayıslı davran .bılıyorum can sıkıcı bır durum ama evlılıkte boyle bırsey .bırgun paranız olacak ıse yarın olmayacak .olmadı dıye de adamı terketcek degılsın .
ıs ve para olmayınca da senın dedıgın hıc bırsey olmuyor malesef .o stresle ask mesk dusunemıyor ınsan .
ama adam sorumsuz ıs fılan aramıyor ıse armut pıs agzıma dus modunda beklıyor ıse evde, o zaman tabıkı de haklısın .

şimdi şöyle söylim ilk zamanlar çok güzeldi üni. okuyordum o zamanlar mesela ilk ayrılığımızı yaşayacaktık ve biz hüngür hüngür ağlamıştık 3 ay nasıl ayrı kalacağız diye düşün o kadar bağlıydık ama yavaşça değişti diyebilirim önce ilk zamanlardaki ilgi azaldı tamamen bitmedi ama azaldı.. 8 aydırda mezunum ve kendi memleketime geldim ilk başlarda yine bi bağlanma oldu ama sonra yine ilgi azaldı.. şimdide sadece mesajlaşıyoruz ve o bunu ilgi olarak görüyor.. ben sadece kendimi biraz özel hissetmek istedim ayrıca şimdiye kadar yanında da oldum ona arkamı dönmedim ufak tartışmalar oldu sadece..
iş konusundada aynen dediğin gibi biri gelsin sana süper bi iş buldum bol tatilli bol paralı desin onu bekliyor sanki oxford mezunu..

tatlım biraz ayrı kal bence o zaman daha iyi bi karar verirsin. hatta ayrıyken kendini daha iyi hissedersen herşey ortaya çıkmış olur. alışkanlık mı aşk mı

[/COLOR]
cnm uzun soluklu ılıskıler bır yerden sonra heyecanını yıtırıyor .kaybetme korkusunun yerıne bagımlılık alıskanlıgı bırakıyor .sanırım sızın de durumunuz suan da boyle .yanı suan da yaptıgı hıc bırseyden hazetmesen de alıskanlıgın verdıgı bagımlılıkla kopamıyorsun da .o da bunıu bılıyor .cunku o da aynı seylerı hıssedıyor emın ol .en ıyısı ılıskıye ara vermek bıraz da olsa bırbırınızı ozlemek belkı bırazcıkta olsa hareketlendırır

bu cok yanlıs bır taktık .
erkekler bır baskası ıle kıyaslanılmaktan ''o yapmıs sen yapmıyorsun o almıs sen almıyorsun'' seklınde kıyaslanılmaktan hıc ama hıc hoslanmaz .
olacagı varsa da olmaz gerı teper .

tatlım biraz ayrı kal bence o zaman daha iyi bi karar verirsin. hatta ayrıyken kendini daha iyi hissedersen herşey ortaya çıkmış olur. alışkanlık mı aşk mı

zaten kopuğuz biraz bu aralar.. denemekte fayda var..

Bir insani romantik olmaya zorlayamazsiniz ki. Ya icinden gelir yapar, ya da gelmez yapmaz. Siz bu durumu fark ettiniz ve bence bu durumla bir ömür boyu mutlu olabilecekmisiniz onu sorun kendinize.
Benim de erkek arkadasim cok romantik degildir. Ama artik onu öyle kabullendim. Bende arada bir laf vuruyorum hic romantik degilsin diye sonra kendince bisi yapiyor fakat yine uyarana kadar tik yok :)

Arti bence is konusu cokcok daha önemli. Erkek arkadasinizin bu tembel tutumuyla bir evliligi uzun süre sürdürmek cok zor olur.

Romantizm konusunda diyecek bir şeyim yok, herkesin yapısı farklı. Ama romantizmden önce hayati bir konu var ki tembellik. Tembellik de bir kişilik özelliği ve asla değişmez. Yol yakınken dön derim çünkü erkeğin tembeli ile yaşanmaz. İnsan çok kazanamayabilir ama gayretsizlik başka bir şey. Çok üzülürsün sonra uğraşma böyle bir adamla

bence de uğraşma arkadaşlara katılıyorum yazık olur sonra insanın evlendikten sonra değişmesi diye bi şey olmuyor çünkü bi insan yedisinde neyse yetmişinde de o oluyor bence sende aklını başına topla arkanı dön ve git

ne kadar seversen sev aşık olsan bile geri dönüşü olmayan yola girmeden önce bırak onu şimdi böyleyse evlenince düşün sen onu bide benim kocamı tarif ettin sana sadece bu kadarını söylüyorum. Ben 3 yıldır evliyim 3 yılda parasızliktan bi çorap bi tişört almış değilim alamıyorum çünkü para yok çünkü kocam çalışıp didinmiyo çocuk olmasa ben zaten geçtim kendim çalışır yerim aslında bebekten önce çalışıyodum böyle adamlar sorumsuz oluyorlar sende bütün maaşını paranı birikmiş faturalara yada boş buzdolabına yatırıyosun kendini düşün doğacak bebeğini düşün tabi ciddi düşünüyosaniz ...

evet iş bulur bulmaz söz yapmayı düşünmüştük ben haziranda mezun olmuştum güya eylül gibi o iş konusunu halledecekti bende ailemi hazırlicaktım..
sonra iş kurmayı kafaya taktı bir süre sonrada iş kurmak kolay mı dedi en son lafıma geldi ve senin dediğin gibi iyi bi iş bulmaya karar verdim dedi ve bu seferde iş bulmak kolay mı sözlerini duymaya başladım böyle böyle aylar geçti..

Canım benim, ben diğer yorumlardaki gibi düşünmüyorum, sonuçta burada bu konuyu açıyorsan belli ki ayrılmayı değerlendirmişsin ama ayrılmak istemiyorsun çünkü seviyorsun belli, bizden fikir istediğine göre... "Salla gitsin boşver bırak" demek kolay, ama bence bir insan çok seviyorsa çaba harcamaya değer o ilişki, bence umudunu yitirme. Ayrıca erkek arkadaşın bunalımda olabilir. Ben psikolog değilim ama anlattıklarına bakılırsa sevgilin depresyona girmiş gibi gözüküyor. Ama bu geçici bir bunalım dönemi olabilir, herkesin dönem dönem başına gelebilir, hemen bırakıp ayrılmak mı gerek bu durumda o kişiden yani? Bence pes etmemeli ve ilişkide yapıcı olmaya çalışıp onun yanında olduğunu hissettirmelisin. Belki onu hayata sarılması için motive edersen bu bunalım halinden sıyrılıp davranışlarını değiştirebilir.

Aynen bu ya, süper bir yorum, lütfen böyle yapıcı mesajlar yazalım, belli ki konu sahibi zaten bu durumdan yeterince üzülüyor ama kopamıyor ayrılamıyor, neden çözüm aramak yapıcı olmak yerine hemen "boşver bırak gitsin" diyoruz ki? Sevgi varsa mücadeleye değer, adamın sevmediğini burada yazılanlardan çıkaramayız, belki gerçekten bunalımda, kendisini kötü hissettiği bir dönemde olamaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…