Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E hani sana hiç sataşmamıştı ?Ya neyin şımarıklığı allah aşkına o kadın bana neler yaşattıı
Siz genelde herşeyi bu kadar abartır mısınız ?Merhaba! Ya dayanamıyorum artık sinirden ağlıyorum kızlar benim kvdem piskolojik rahatsızlığı var şu an iyi değil ama bana hiç sataşmamıştı demin eşimi aradı görüntülü 6 aylık bebegimi gösterdi sonra teli çaldı eşimin görüntü kapandı kaynnam aradı eşimi sonra diyo çocuğu görmüyorum etmiyorum zaten niye kapatıyosunuz göstermiosunuz oda anne telefonum çaldı dedi sonra işte başladı kaynnam ben bebegin hiçbişeyin olamadım ya ben zaten virüs zamanında doğum yaptım eşim kaldı yanımda yok diyoki herşeyi kendiniz yaptınız ettiniz. Annesi görüntülü arayıp göstermiyor ama kendi anasını 5 vakit arar eşimde dediki niye ben seni aramıyomuyum dedi oda arasın anasıdır dedi bende bagardım arkadan duydumu bilmiyorum niye anamızımı Atıcaz dedim sonra başladı tekrar gidip gelmiyorsunuz biyere gitmiyoruz beraber ki geçen hafta ordaydık daha kapattı telefonu eşim kıyameti kopardım yeter dedim yetteeeer ben senin annenin bu laflarını çekmek zorunda degilim benim 800 km uzaktaki anama sataşmasın dedim ondan mı izin almam dedim ararken annemi ben annenle bu saatten sonra asla muhattap olmak istemiyorum dedim ne sen benim ailemle görüş ne ben senin ananla görüşürm dediki annem normal degilki dedi üst katta ki komşusuna iftara atmış yarın bigün banada atar dedim yüzünü sıktı koluma vurdu bende allah belanızı versin dedim kızlar dayanamıyorum artık açmış kocamı fitneliyor
Beni bile bunalttiniz hala dil uzatiyor diyorsunuz...Eşimle muhatap olan onla konuşur torunu sever kapatır bana niye dil uzatıyor
Bana satasmamıştı yazmıştınızYa neyin şımarıklığı allah aşkına o kadın bana neler yaşattıı
Muhatap olmuyorum bu seferde sataşıyor aramıyomuşızMillet oturduğu yerden rahatça konuşur ,haklı iken bir bakarsınız haksız durumundasınız,ne yaşadığını herkes kendi bilir ,siz eşinizle kötü olmamaya çalışın,onun yapabileceği birşey yok çünkü hep arada kalır...
Siz muhatap olmayın gerek yok...oğluyla ne hali varsa görsün..
Cok komiksin ben sana hakaretmi ettim ayrica senin inecek bir seviyen oldugunu düşünmüyorum ya neyse anlamayana davul zurna az demisler :)Şu an senin seviyeni inip sana hakaret etmicem
Eşi demiş zaten annem rahatsız muhattap olma diye. Konu sahibi resmen kadına sataşmışMillet oturduğu yerden rahatça konuşur ,haklı iken bir bakarsınız haksız durumundasınız,ne yaşadığını herkes kendi bilir ,siz eşinizle kötü olmamaya çalışın,onun yapabileceği birşey yok çünkü hep arada kalır...
Siz muhatap olmayın gerek yok...oğluyla ne hali varsa görsün..
Ne yaptı he ? SBeni bile bunalttiniz hala dil uzatiyor diyorsunuz...
bu 2 ayı kapsıyor atak geçirdiğinden beriE hani sana hiç sataşmamıştı ?
Yaşanmışlıklarda olunca tahammül sıfıra inmiş olabilir evetSiz genelde herşeyi bu kadar abartır mısınız ?
Klavyeden çok güzel atıp tutuyor biliyor musun !Sizin de psikolojik tedaviye ihtiyacınız var. Yazık kadıncağıza. O en azından tedavi görüyormuş ama sizin kendinizdeki sorunların farkında olduğunuzu sanmıyorum
Aramız iyiydi son iki aydır böyle, demediniz mi ?Yaşanmışlıklarda olunca tahammül sıfıra inmiş olabilir evet
hayır şöyle anlatim 8 senelik evliyim ilk 2 yıl çok büyük sıkıntılar yaşadık şu an 2 aydın rahatsız birazAramız iyiydi son iki aydır böyle demediniz mi ?
+1Konuyu okudukça IQ seviyemin düştüğünü hissettim bu hissi yaşayanlar beni bulun.
Ee kadın atak gecirmiş. Yani sağlıklı değil, yani psikılojik sorunları var. Yani ne dediğini bilmeyebilir.. demek ki takılmamak gerekir.. Ne diye kocana kızıp.yalandan yere kavga çıkartıyorsun..Ne yaptı he ? S
bu 2 ayı kapsıyor atak geçirdiğinden beri