Of bıktım ya bıktıımm

Eşiniz gerekli cevabı vermiş daha ne yapsin adam ne bekliyorsunuz? Annesine hakaret mi etsin, bağırıp çağırsin mi cidden merak ediyorum nedir istediğiniz?

Ailenize dil uzatmamis ayrıca kayinvalideniz, rahatsız olduğunu da kendiniz söylüyorsunuz, şu kadarcık şeyi idare edemeyen insan nasıl sağlıkli yürütür evliliğini ki zaten.

Son düzenleme:
psikoljik rahatsızlığı olmadığı halde laf sokup duran ne kayınvalideler var :KK33:siz ipleri koparmaya bahane aramışsınız sanki
Mesela ben, kayınvalidem huysuzluk yapınca kendine kendime "psikolojisi normal değil" deyip he deyip geçiyorum. Halbuki tanı falan konulmuş değil ama işte kendimi kandırma şeklim naparsın 😅😅

Sorunu siz kendi kendinize büyütmüşsünüz ayrıca çözümü o kadar basitken ikinizin telefonu aynı anda mı çaldı hayır eşinizin telefonu ile görüşme yapılırken eşinizin ki çalmış o arada siz kv arayıp görüşmeyi devam ettire bilirdiniz yanlış anlaşılmaya sebep vermeden bişeyleri düşünmesi için illa karşı tarafın mı kendini sorgulaması gerekir böyle saçma sapan basit nedenlerden huzur uçtu gitti geçmiş olsun bide şiddet girdi araya

Merhaba! Ya dayanamıyorum artık sinirden ağlıyorum kızlar benim kvdem piskolojik rahatsızlığı var şu an iyi değil ama bana hiç sataşmamıştı demin eşimi aradı görüntülü 6 aylık bebegimi gösterdi sonra teli çaldı eşimin görüntü kapandı kaynnam aradı eşimi sonra diyo çocuğu görmüyorum etmiyorum zaten niye kapatıyosunuz göstermiosunuz oda anne telefonum çaldı dedi sonra işte başladı kaynnam ben bebegin hiçbişeyin olamadım ya ben zaten virüs zamanında doğum yaptım eşim kaldı yanımda yok diyoki herşeyi kendiniz yaptınız ettiniz. Annesi görüntülü arayıp göstermiyor ama kendi anasını 5 vakit arar eşimde dediki niye ben seni aramıyomuyum dedi oda arasın anasıdır dedi bende bagardım arkadan duydumu bilmiyorum niye anamızımı Atıcaz dedim sonra başladı tekrar gidip gelmiyorsunuz biyere gitmiyoruz beraber ki geçen hafta ordaydık daha kapattı telefonu eşim kıyameti kopardım yeter dedim yetteeeer ben senin annenin bu laflarını çekmek zorunda degilim benim 800 km uzaktaki anama sataşmasın dedim ondan mı izin almam dedim ararken annemi ben annenle bu saatten sonra asla muhattap olmak istemiyorum dedim ne sen benim ailemle görüş ne ben senin ananla görüşürm dediki annem normal degilki dedi üst katta ki komşusuna iftara atmış yarın bigün banada atar dedim yüzünü sıktı koluma vurdu bende allah belanızı versin dedim kızlar dayanamıyorum artık açmış kocamı fitneliyor
Hakliyken durumu abartip haksiz duruma düşmüşsünüz.Esiniz zaten annesine cevabini vermiş sizde üstüne boşuna heyheylenmissiniz ve huzursuz olmussunuz.Esinize böyle seyler derseniz annesini savunmaya geçer o zaman çıldıracak ciddi sebepler çıkar karsiniza

Mesela ben, kayınvalidem huysuzluk yapınca kendine kendime "psikolojisi normal değil" deyip he deyip geçiyorum. Halbuki tanı falan konulmuş değil ama işte kendimi kandırma şeklim naparsın 😅😅
😂
benim kayınvalidem öyle hissetirmeden laf sokar jetonum sonradan düşer hep😀 bende nasılsa uzakta yaşıyor diye avutuyorum kendimi

Merhaba! Ya dayanamıyorum artık sinirden ağlıyorum kızlar benim kvdem piskolojik rahatsızlığı var şu an iyi değil ama bana hiç sataşmamıştı demin eşimi aradı görüntülü 6 aylık bebegimi gösterdi sonra teli çaldı eşimin görüntü kapandı kaynnam aradı eşimi sonra diyo çocuğu görmüyorum etmiyorum zaten niye kapatıyosunuz göstermiosunuz oda anne telefonum çaldı dedi sonra işte başladı kaynnam ben bebegin hiçbişeyin olamadım ya ben zaten virüs zamanında doğum yaptım eşim kaldı yanımda yok diyoki herşeyi kendiniz yaptınız ettiniz. Annesi görüntülü arayıp göstermiyor ama kendi anasını 5 vakit arar eşimde dediki niye ben seni aramıyomuyum dedi oda arasın anasıdır dedi bende bagardım arkadan duydumu bilmiyorum niye anamızımı Atıcaz dedim sonra başladı tekrar gidip gelmiyorsunuz biyere gitmiyoruz beraber ki geçen hafta ordaydık daha kapattı telefonu eşim kıyameti kopardım yeter dedim yetteeeer ben senin annenin bu laflarını çekmek zorunda degilim benim 800 km uzaktaki anama sataşmasın dedim ondan mı izin almam dedim ararken annemi ben annenle bu saatten sonra asla muhattap olmak istemiyorum dedim ne sen benim ailemle görüş ne ben senin ananla görüşürm dediki annem normal degilki dedi üst katta ki komşusuna iftara atmış yarın bigün banada atar dedim yüzünü sıktı koluma vurdu bende allah belanızı versin dedim kızlar dayanamıyorum artık açmış kocamı fitneliyor
Annem damadına oğlum neden beni aramiosun der bazen eşim konuşmayı çok sevmez genelinde aramaz kimseyi eşimde anneme ararım anne daha dikkat ederim der bugünde gelmiş arıyım da sevinsin beklio aramami dedi aradı normal insan davranışı budur bunu kendi annelerimizde yapabilir sırf kv aranmayı beklio die yaptiginiza bak valla ayıp yaa...Keşke copsuz uzum bulsaymissin esinede yazık...

Ya konu sahibi ben seni anladim hakta verdim. Ilk düşününce fazla tepki vermissin gibi geldi ama hayir. Eger birine trip yapacak naz yapacaksa ogluna yapacak. Derdi aranmamaksa konu bir sekilde annene gelmeyecek. Yani burda ne dediginin onemi de kalmiyor. Esinle yuz goz olma ama sonra dönüşü zor olur. Kol sıkmak fln hic olmamış bunun uzerinde düşün eşini uyar derim.

Siz çok mu sinirlisiniz?
Ya konu sahibi ben seni anladim hakta verdim. Ilk düşününce fazla tepki vermissin gibi geldi ama hayir. Eger birine trip yapacak naz yapacaksa ogluna yapacak. Derdi aranmamaksa konu bir sekilde annene gelmeyecek. Yani burda ne dediginin onemi de kalmiyor. Esinle yuz goz olma ama sonra dönüşü zor olur. Kol sıkmak fln hic olmamış bunun uzerinde düşün eşini uyar derim.
Beni anlayan biri çıktı nihayet teşekkür ederim bende ona kızdım mevzu atanmamaksa anneme niye dil uzatıyosun

Psikolojik sorunlari olan siz gibi gorunuyorsunuz burdan , bu anlattiginiz seyde ne var yahu ? Esiniz de sizi savunmus , bu ne celal ne ofke boyle

Nasıl yani benim aileme bu kaçıncı dil uzatışı atmadığı iftira kalmadı ben hala onun yüzüne bakıyorum suçlu benmiyim şimdi aramıyorsam vardır sebebim ne yani şimdi onu aramadım diye anamıdamı aramayım
Hem bana hic satasmamisti diyorsun hem kacinci dil uzatisi falan dyorsun

Gözlerim kanadı okurken. Dedim dedim dolu devrik cümleler, noktalama yok, paragraf yok...

Burda sorun çıkartan kişi kayınvalide değil sizsiniz yalnız. Sizin de psikolojinizin iyi olduğunu düşünmüyorum. Kayınvalideniz anneni at dememiş ki ne alaka konuyu oraya çekmişsiniz dahası iki kişilik bir konuşmada araya girip olayı kavgaya çeviren sizsiniz. Kusura bakmayın siz de aşırı tahammülsüzsünüz. Eşinize niye kıyamet koparttınız onu da anlamadım. Kimse sizin annenizin şahsına dil uzatmamış öyle bile olsa muhatabınız eşiniz değil. Söyleyenle konuşursunuz ne derdiniz varsa

Kadının hastalığı var diyorsunuz normal davranmasını bekliyorsunuz, kendi anneniz öyle olsa aynı tepkiyi vermezdiniz ama.
Hata kocanızda, karısı annesini günde on kere arayıp torun gösteriyorsa kendi de akşam arayıp bir saat göstersin haklı kadın. Torun onun torunu değil mi. Var böyle tipler akşama kadar kendi annesine evden naklen yayın yapıp iş kv ye gelince arkadan bağırıp üste çıkanlar 😏

Back
X