Of bıktım ya bıktıımm

Ee kadın atak gecirmiş. Yani sağlıklı değil, yani psikılojik sorunları var. Yani ne dediğini bilmeyebilir.. demek ki takılmamak gerekir.. Ne diye kocana kızıp.yalandan yere kavga çıkartıyorsun..
İstediği fırsat eline geçmiş çünkü, iyi değerlendireyim kaçırmıyım demiş.
Annesine bas bas bağıran kadına da kocası bir şey dememiş. Ne güzel dünyalar

İstediği fırsat eline geçmiş çünkü, iyi değerlendireyim kaçırmıyım demiş.
Annesine bas bas bağıran kadına da kocası bir şey dememiş. Ne güzel dünyalar
😒😒😒 normal bir insan bunu yapmamalı...

Ayrıca yorumlara verdiğin cevaplara genel olarak baktım da çözümsüzsün.İstediğin yorumu yapmayan herkese saldırı eğilimin var (siz demek içimden gelmedi. Bu üslupta biri o saygıyı haketmiyor)

Kvnizden cok etkilenmis olmalisiniz,size de psikolojik destek lazim. Birileri telefonda konusurken arkadan bagirmak falan,cok yanlis

İlk anlattığınız bakarsak eşiniz annesine gereken cevabı vermiş aslında. Keşke siz müdahil olmasaymışsınız

Bir bana neler çektirdi diyorsunuz bir cok iyi anlaşırdık.
Bir aileme kaçıncı laf atışı diyorsunuz bir ilk defa bana sataştı diyorsunuz.
Gerçek hangisi?

Kv bişey dememiş yani demiş de böyle çileden çıkacak bişey dememiş. Abartıyorsunuz.
Valla erkeklere de yazık yani.
Bazen su kadınlar kulübü gibi erkeklerinde olduğu bi forum olsun isterdim onlarda dertlerini anlatsın birazda onları anlayalim

Nasıl yani benim aileme bu kaçıncı dil uzatışı atmadığı iftira kalmadı ben hala onun yüzüne bakıyorum suçlu benmiyim şimdi aramıyorsam vardır sebebim ne yani şimdi onu aramadım diye anamıdamı aramayım
Uslubunuzda ciddi sıkıntı var. Ayrıca siz demediniz mi bana simdiye kadar hic bulaşması diye. Şimdi de millet tepki verdi diye yapmadığı kalmadı diyorsunuz. Kayınvalide nin tepkileri kesinlikle sizinkinden daha normal.

Back
X