of çok gıcık

sert bi şekilde nasıl uyarayım

böyle böyle soğuyorumn

Ufak tefek her şeyine sinir oluyosun adamın.

Açık söyliyim bir tek gaz probleminde haklısın. Yarın öbür gün bu adamdan çocuğun olsa çocuğa nasıl öğreticen ulu orta gaz çıkarılmaması gerektiğini..

yok öyle değil.mesela geçen uyandık uyku sersemi yüzüme baka baka çıkardı gazı da afedersiniz öyle böyle değil nasıl bi ses anlatamam yuh dedim bu seferde dediki tutamadım hayatım napıyım diyor

Bebek olsa demek ki çocukk uykusundan sıçrıyacakkk
Ne diyimm biraz daha dikkat et benim yanımda yapma şöyle
soğuyorum ozaman senden diyiverr

dedim kaç kere napıyım diyor taamam diyo ama aynı saygısı yok bana demekki

sürekli yapıyorsa bi sorun vardır belki doktora gitsin...

ama çıkarması iyidir ya çıkaramasa hastanelik olur walla....

bunu alışkanlık haline getirdiyse sürekli inadına yapıyorsa bırakın yapsın... siz de yapın o zaman =))

şaka bi yana sürekliyse bi dr.a gitsin bence diğer türlüyse teriyesizlik olur...

ama lavaboda yapıyorsa bişey olmaz, yatakta gece yapıyorsa da bişey olmaz ama bilinçli yapıyorsa yatakta yüzüznüze baka baka mesela o zaman bende sinir olurdum.......

ben de bi rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum bi insan sürekli bukadar gaz cıkarmaz

sert bi şekilde nasıl uyarayım

Kendinden soguttugunu, seninde ona saygı duymadıgını ve sürekli aklına geldiğini söyle.
Laftan anlamazsa midem bulanıyo dersin.
Hiç gelemem bu tarz hayvani hareketlere.

Belkide bi rahatsızlıgı vardır?
Gercekten tutamıyordur.
Yoksa kim bu kadar cirkinlesir?

ben hayatımda hiç bukadar gaz çıkaran görmedim duymadım öyle böyle değil adam deli gibi gaz çıkarıyor rahatsız her lavaboya gittiğinde mutlaka cıkarıyor

ben hayatımda hiç bukadar gaz çıkaran görmedim duymadım öyle böyle değil adam deli gibi gaz çıkarıyor rahatsız her lavaboya gittiğinde mutlaka cıkarıyor

Gaz insani bi durum yaptıgı yer önemli.
Lavaboda yaptıgından size ne?
Siz nerde yapıyorsunuz mesela??

yaa yazık adama bir doktora gitsin.sürekli masa başında felan çalışıyorsa bağırsaklar kafayı yiyor

Eşinizi sevmediğiniz için bu size batıyor. Adam 14 şubatta çiçek almış vay niye hediyesi yok? Yok neden ben lavaboya giderken gaz çıkarıyor?

Eşinize kendinizi sevdirip önemsetmek varken, sürekli yapmadıklarına odaklanıp bunaltıyor kendinizden uzaklaştırıyorsunuz.

Farkında mısınız bilmiyorum ama evliliğinizin altını kazıyorsunuz.

Eğer söylediğiniz gibi ayrılma durumunuz yoksa -ya da istemiyorsanız- bu davranışınızdan vazgeçin. Evliliğinizi mutlu hale getirin, eleştirmeden önce yaptıklarını fark ettiğinizi, onu sevdiğinizi ama şöyle yaparsa daha mutlu olacağınızı hissettirin.

sevdğimi söyledikçe daha çok tepeme çıkıyor.kendimi yeniden nasıl sevdirebilirim bilmiyorum

Erkekler bazen kasten yapar bu tür şeyleri ya komiklik olsun diye ya da karşındakini sinir etmek için.
Ama bilseler ne kadar itici oluyorlar.
Tamam doğal bir şey ama bu kadar da abartı bir durum varsa tedavisine bakacaksın değil mi

bi dönem ameliyat olmuştum ameliyat öncesi ve sonrası bendede artmıştı.doktora sorduğumda barsak hareketleri artığından falan filan bi açıklama yapmıştı.kendimi çok kasıyordum eşimin yanında. çünkü istemsiz oluyordu.sonra fark etti durumu gelip konuşmuştu..canım işte bu bir rahatsızlık sağlığın eski haline dönsün bişey olmaz kasma kendini bu kadar demişti.neticede adam demiş istemeden oluoyr bi doktora görünsün

Son düzenleme:
e sen çıktığın zaman yapıyosa ne varki çıkarmasa dahamı iyi arkadaş demiş hastanelik olur diye karnından ameliyat fln geçirdiyse sürekli böyle devam eder zaten önemli olan yanında yapmaması

nekadar anlayışlı bi eşiniz var süper iletişim kurabilmek ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…