Eşini sevdiğine emin misin? Bunla ilgisi yok diğer konularına istinaden soruyorum.
Lavaboda sürekli gaz cıkarıyor yazmışsınız bi yorumda.
Zaten bu iş lavaboda yapılmaz mı?
Nerde yapsın adam yahu?
Dinlemeyiverin sizde.
Uykusunda olanda rahatsızlık olabilir.
Bilinçli şekilde yapıyorsa terbiyesizlik. Ben sert bi şekilde uyarırdım sanırım.
İnsan tiksinir, eşinden soğur.
:/
böyle böyle soğuyorumn
yok öyle değil.mesela geçen uyandık uyku sersemi yüzüme baka baka çıkardı gazı da afedersiniz öyle böyle değil nasıl bi ses anlatamam yuh dedim bu seferde dediki tutamadım hayatım napıyım diyor
ben de bi rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum bi insan sürekli bukadar gaz cıkarmazsürekli yapıyorsa bi sorun vardır belki doktora gitsin...
ama çıkarması iyidir ya çıkaramasa hastanelik olur walla....
bunu alışkanlık haline getirdiyse sürekli inadına yapıyorsa bırakın yapsın... siz de yapın o zaman =))
şaka bi yana sürekliyse bi dr.a gitsin bence diğer türlüyse teriyesizlik olur...
ama lavaboda yapıyorsa bişey olmaz, yatakta gece yapıyorsa da bişey olmaz ama bilinçli yapıyorsa yatakta yüzüznüze baka baka mesela o zaman bende sinir olurdum.......
sert bi şekilde nasıl uyarayım
Kendinden soguttugunu, seninde ona saygı duymadıgını ve sürekli aklına geldiğini söyle.
Laftan anlamazsa midem bulanıyo dersin.
Hiç gelemem bu tarz hayvani hareketlere.
Belkide bi rahatsızlıgı vardır?
Gercekten tutamıyordur.
Yoksa kim bu kadar cirkinlesir?
ben hayatımda hiç bukadar gaz çıkaran görmedim duymadım öyle böyle değil adam deli gibi gaz çıkarıyor rahatsız her lavaboya gittiğinde mutlaka cıkarıyor
mesela birgün sabah ben lavaboya giderken duyuyorum odada gaz çıkarıyor.ben lavodayken duyuyorum çok gazı var sürekli gaz çıkarıyor.lavaboda sürekli gaz sesi deli gibi geliyor.hiç bitmiyor.nezaman tuvalete gitse sürekli gaz uyurken gaz
Gaz insani bi durum yaptıgı yer önemli.
Lavaboda yaptıgından size ne?
Siz nerde yapıyorsunuz mesela??
yaa yazık adama bir doktora gitsin.sürekli masa başında felan çalışıyorsa bağırsaklar kafayı yiyor
Eşinizi sevmediğiniz için bu size batıyor. Adam 14 şubatta çiçek almış vay niye hediyesi yok? Yok neden ben lavaboya giderken gaz çıkarıyor?
Eşinize kendinizi sevdirip önemsetmek varken, sürekli yapmadıklarına odaklanıp bunaltıyor kendinizden uzaklaştırıyorsunuz.
Farkında mısınız bilmiyorum ama evliliğinizin altını kazıyorsunuz.
Eğer söylediğiniz gibi ayrılma durumunuz yoksa -ya da istemiyorsanız- bu davranışınızdan vazgeçin. Evliliğinizi mutlu hale getirin, eleştirmeden önce yaptıklarını fark ettiğinizi, onu sevdiğinizi ama şöyle yaparsa daha mutlu olacağınızı hissettirin.
bi dönem ameliyat olmuştum ameliyat öncesi ve sonrası bendede artmıştı.doktora sorduğumda barsak hareketleri artığından falan filan bi açıklama yapmıştı.kendimi çok kasıyordum eşimin yanında. çünkü istemsiz oluyordu.sonra fark etti durumu gelip konuşmuştu..canım işte bu bir rahatsızlık sağlığın eski haline dönsün bişey olmaz kasma kendini bu kadar demişti.neticede adam demiş istemeden oluoyr bi doktora görünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?