Ben hiç takılmam böyle şeylere.
Bi takılmayanda benim sanırım, yorumlara bakarsak.
bende takılmam. iki kişi olduk sanki
ben de takılmayanlardanım. Yapsın yapalım, insanlar kendilerinde g.t yokmuş gibi konuşuyor tuhaf olan bu asıl
eşime karşı ne hissettiğimin tam adını birtürlü koyamaıyorum
arkadaşım daha önce eşinle ilgili milyon konu açmışşın ve hepsinin özeti burda
tahammülüüm kalmadıı..
artık eşimin bu beni hiçe sayan davranışlarından bıktım.beni umursamamasından keyfinden bıktım bu adama alışmadım sevemedim bitürlü.keşke hiç tanışmasaydık nerden bulaştım bıktım artık ayrılmak istiyorum cesaretim yok
insan birinden haz etmiyorsa ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Yemek yemesi, konuşma tarzı, saçını tarayışı, gazı, geğirmesi, giyimi, kuşamı....
Öncelikle eşini yargılamak yerine kendi duygularını bi analiz et. Adamdan soğumak için kendince kurgusal örgüler yaratma. Olmuyorsa olmaz, ha olsun dersen de iyi yönlerini görmeye çalış ama sen saplantı gibi eksik, kusur bulmaya uğraşıyorsun. Adam aldatmıyor, sövmüyor, dövmüyor, karakter ve kültür uyuşmazlığı yok çiçek alıyor, muhabbet ediyor ama sevgin yok ona karşı. Bunu itiraf et kendine önce, sonra da sevmeye çalış. Sevemiyorsan da adama yazık etme daha fazla
Ya hepiniz mi lord çocuğusunuz saraylarda mı büyüdü herkes bir benim mi babam içlik giyip işe gitti kışın bir benim mi babam o çizgili pijamaları ve beyaz atletiyle salonda götünü yaya yaya yattı sizin babalarınız hep takım elbiseyle mi oturuyordu evde anlamıyorum ki ben.
Valla insan sevdiği insanı hiç o işi yapmıyormuş gibi düşünüyo.Yanımda yaptıgını düşünmek bile istemiyorum. :/
Ama hiç mi?
Yani sohbet ederken falan?
Yada sarılmış tv izlerken.
Midem kalktı yazdıklarımdan, özür dilerim.
Kimse lavabodaki duruma laf etmiyor ki. Midemizi bulandıran rahatca bu durumu odada vs yapması.
Arkadas yüzüme baka baka yaptı diyo daha ne desin. Bunun bi sonraki evresi hiç hoş değil.
bende takılmam. iki kişi olduk sanki
ben de takılmayanlardanım. Yapsın yapalım, insanlar kendilerinde g.t yokmuş gibi konuşuyor tuhaf olan bu asıl
var bi sıkıntısı belli.mesela geçen mutfaktayım oturma odasından gaz sesi geliyor ben çıktığım anlarda yapıyor
Valla insan sevdiği insanı hiç o işi yapmıyormuş gibi düşünüyo.Yanımda yaptıgını düşünmek bile istemiyorum. :/
Ama hiç mi?
Yani sohbet ederken falan?
Yada sarılmış tv izlerken.
Midem kalktı yazdıklarımdan, özür dilerim.
Kimse lavabodaki duruma laf etmiyor ki. Midemizi bulandıran rahatca bu durumu odada vs yapması.
Arkadas yüzüme baka baka yaptı diyo daha ne desin. Bunun bi sonraki evresi hiç hoş değil.
o çıkarıyorsa sende çıkar karşılıklı zart zurt anlaşıp gidersinizzzzmrb kızlar eşim sürekli gaz çıkarıyor midem bulanıyor arttık hiç utanmamamya başladı
bende mi sorun var arkadaşlar. midem bulanıyor, soğudum vs yazılmışta. hemde lavabodaki seslerine bile.. ya siz hiçmi lavaboda yapmıyorsunuz.
hep evde bihter gibi mi geziyorsunuz anlamadım ki....
çok güldüm. ama haklısın yani...
çok güldüm. ama haklısın yani...
mrb kızlar eşim sürekli gaz çıkarıyor midem bulanıyor arttık hiç utanmamamya başladı
şekerim millet çocuğu gaz yapınca büyük olay oluyor ooooo gaz yaptı afferin oğluma kızıma diye sevinç nidaları atılıyor, büyüyünce ne değişiyor allah aşkına. İhtiyaç hala aynı, üşütüyorsun ya da mide asiti fazla geliyor bağırsaklarda kabarcıklar oluşturuyor ve onu dışarı atıyor. Bu tamamen bedenin bi işlevi. Kulağın duyması, gözün görmesi kadar doğal. Geğirmeyi rahatsız bulmayı anlarım çünkü onun rahatsızlığını azaltabilirsin, ağzını kapatırsın, sessiz yaparsın ama gaza bi müdahale henüz geliştirilemedi
Benim çocukken bi hayalim vardı gazla ilgili. Herkesin ki renkli çıksa keşke derdim. Düşünsene milletin arkasından sarı pembe yeşil mavi toz bulutları uçuşuyor
Herkez kaka yapıyor bunu biliyoruzda duymak yada görmek zorunad değiliz
ben eşimin yanında burnumu bile silmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?