of çok gıcık

eşime karşı ne hissettiğimin tam adını birtürlü koyamaıyorum

sorgulanması gereken bu zaten. İsteyerek de evlenmişsin, acaba o istemeyip sen isterken içten içe ona kinlendin, elde etme olayını saplantı haline getirdin, evlenince de gözünde büyüttüğün adam bi anda toz mu oldu. Ya da beklentilerin neydi bunları bi deşmek lazım...

Ama sorun gaz, çiçek, böcek değil. Sorun senin ondan soğumuş olman. Bu konuyu eşinle konuştun mu hiç? Yani ona karşı eskisi gibi dolu hissetmediğini

üstelik bu adamla zorla evlenmiş.adam evlenmek i,stemediği halde.galiba birsen ulaşılamayanı seviyor.elde edince sevgisi de bitiyor

:)))) alemsiniz çok güldüm ama doğru söylüyorsunuz

Öyle romantik bir ana denk gelmedi hiç yani hatırlamıyorum :) Olsa bile ''yuh yani aşkım'' der güler geçerim. Böyle mesele yapmam.

bu konuya fazla takılmayanları görunce rahatladım ilk sayfaları okuyunca kendımı anormal hissettim gayet insanı bı konu nekadarda buyutulmuş ayrıca adama yapma etme dedikçe dahada göze batıyor snaırım oda ınatla duyuruyor bence bu konuda bukadar kasmaya gerek yok

adam milletin içinde yapsa sonra gülse ok.. adam sıkıntılı derim. yediği dokunuyordur. sürekli gaz yapıyordur. stresten oluyordur (oluyor)... evdede rahat edemiyecekse ne yapsın.

sonuçta sizde lavaboda yapıyorsunuz. kendimizden neden tiksinmiyoruz. bizde kendimizin yanında yapıyoruz ya.

bende mi sorun var arkadaşlar. midem bulanıyor, soğudum vs yazılmışta. hemde lavabodaki seslerine bile.. ya siz hiçmi lavaboda yapmıyorsunuz.

hep evde bihter gibi mi geziyorsunuz anlamadım ki....

valla bihteri bilememde recep ivedik vari geliyor bana bunlar
kimisi daha geniş olur ben olamam bende tuhaf olurum

çok güldüm. ama haklısın yani...

şekerim millet çocuğu gaz yapınca büyük olay oluyor ooooo gaz yaptı afferin oğluma kızıma diye sevinç nidaları atılıyor, büyüyünce ne değişiyor allah aşkına. İhtiyaç hala aynı, üşütüyorsun ya da mide asiti fazla geliyor bağırsaklarda kabarcıklar oluşturuyor ve onu dışarı atıyor. Bu tamamen bedenin bi işlevi. Kulağın duyması, gözün görmesi kadar doğal. Geğirmeyi rahatsız bulmayı anlarım çünkü onun rahatsızlığını azaltabilirsin, ağzını kapatırsın, sessiz yaparsın ama gaza bi müdahale henüz geliştirilemedi

Benim çocukken bi hayalim vardı gazla ilgili. Herkesin ki renkli çıksa keşke derdim. Düşünsene milletin arkasından sarı pembe yeşil mavi toz bulutları uçuşuyor

Sanırım insanlığın sonu gelirdi , üreyemezdik

tahammül olmayınca daha kötü. herşey batar.. ne kadar az beklenti o kadar mutlu insanlar... mesela hepimiz tüm işlerimizi dört dörtlük mü yapıyoruz. yemeklerimiz süper mi... kimse kimseden dört dörtlük olmasını bekliyemeyiz ki...

yarın ne olacağınıda bilemeyiz. mesela babama kolostomi torbası takılınca ne kadar üzüldü. temizliği annem yapıyordu. babam da mahçup. sonuçta yaşam ortak... bu kadar şeylere takmaya değmez...

konu sahibi arkadaşım. kendine bir bak. sen evliliğe ne verdin... eşini sevmiyorsanda devam ettirme. üzmeyin birbirinizi...

yani benim eşimde lavaboda falan yapar, yada ne biliyim üstünü giyinirken ama ben takılmam. Neticede hamileyken sabaha kadar o beni dinlemişti.

Eşinizin bağırsak yada mide sorunu olabilir, doktora gitmesini önerin. Ben gaz yüzünden az hastanelik olmadım :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…