- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
mesela birgün sabah ben lavaboya giderken duyuyorum odada gaz çıkarıyor.ben lavodayken duyuyorum çok gazı var sürekli gaz çıkarıyor.lavaboda sürekli gaz sesi deli gibi geliyor.hiç bitmiyor.nezaman tuvalete gitse sürekli gaz uyurken gaz
Erkekler bazen kasten yapar bu tür şeyleri ya komiklik olsun diye ya da karşındakini sinir etmek için.
Ama bilseler ne kadar itici oluyorlar.
Tamam doğal bir şey ama bu kadar da abartı bir durum varsa tedavisine bakacaksın değil mi
Gaz insani bi durum yaptıgı yer önemli.
Lavaboda yaptıgından size ne?
Siz nerde yapıyorsunuz mesela??
sinir etmek için olabilir o kadar rahatki yanımda
eşini tanırsın ama sinir etmek için yapıyorsa yüz ifadesinden falan belli olur. Çocuk falan var mı ? Ne güzel örnek oluyor.
Aslında normal kesinlikle ama böyle inadına inadına olunca insan da ister istemez tepki veriyor.
mesela birgün sabah ben lavaboya giderken duyuyorum odada gaz çıkarıyor.ben lavodayken duyuyorum çok gazı var sürekli gaz çıkarıyor.lavaboda sürekli gaz sesi deli gibi geliyor.hiç bitmiyor.nezaman tuvalete gitse sürekli gaz uyurken gaz
siz de aynısını ona yapın yüzüne yüzüne :)
arkadaşım daha önce eşinle ilgili milyon konu açmışşın ve hepsinin özeti burda
tahammülüüm kalmadıı..
artık eşimin bu beni hiçe sayan davranışlarından bıktım.beni umursamamasından keyfinden bıktım bu adama alışmadım sevemedim bitürlü.keşke hiç tanışmasaydık nerden bulaştım bıktım artık ayrılmak istiyorum cesaretim yok
insan birinden haz etmiyorsa ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Yemek yemesi, konuşma tarzı, saçını tarayışı, gazı, geğirmesi, giyimi, kuşamı....
Öncelikle eşini yargılamak yerine kendi duygularını bi analiz et. Adamdan soğumak için kendince kurgusal örgüler yaratma. Olmuyorsa olmaz, ha olsun dersen de iyi yönlerini görmeye çalış ama sen saplantı gibi eksik, kusur bulmaya uğraşıyorsun. Adam aldatmıyor, sövmüyor, dövmüyor, karakter ve kültür uyuşmazlığı yok çiçek alıyor, muhabbet ediyor ama sevgin yok ona karşı. Bunu itiraf et kendine önce, sonra da sevmeye çalış. Sevemiyorsan da adama yazık etme daha fazla
şahsen ben hiç yapmam yaparsamda sessiz :)
ya şimdi hepimiz kızıyoruz ediyoruzda düşünseneAdam ayarı tutturamıyor demekki :))
Lavaboda da karışacak değil ya diyip gidermiş ihtiyacını işte.
Bencede lavaboyada müdahale etme birsenh.
Bi de doktora gidin.
arkadaşım daha önce eşinle ilgili milyon konu açmışşın ve hepsinin özeti burda
tahammülüüm kalmadıı..
artık eşimin bu beni hiçe sayan davranışlarından bıktım.beni umursamamasından keyfinden bıktım bu adama alışmadım sevemedim bitürlü.keşke hiç tanışmasaydık nerden bulaştım bıktım artık ayrılmak istiyorum cesaretim yok
insan birinden haz etmiyorsa ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Yemek yemesi, konuşma tarzı, saçını tarayışı, gazı, geğirmesi, giyimi, kuşamı....
Öncelikle eşini yargılamak yerine kendi duygularını bi analiz et. Adamdan soğumak için kendince kurgusal örgüler yaratma. Olmuyorsa olmaz, ha olsun dersen de iyi yönlerini görmeye çalış ama sen saplantı gibi eksik, kusur bulmaya uğraşıyorsun. Adam aldatmıyor, sövmüyor, dövmüyor, karakter ve kültür uyuşmazlığı yok çiçek alıyor, muhabbet ediyor ama sevgin yok ona karşı. Bunu itiraf et kendine önce, sonra da sevmeye çalış. Sevemiyorsan da adama yazık etme daha fazla
ya şimdi hepimiz kızıyoruz ediyoruzda düşünsene
filinta gibi erkek kaslı maslı yakısıklı oo lavaboya bır gırıyor sende lavabo onunden mutfaga dogru gıdıyorsun zar zurt sesler
artık yanındada yaptıgı ıcın gıcık olmakta haklı bence
ya şimdi hepimiz kızıyoruz ediyoruzda düşünsene
filinta gibi erkek kaslı maslı yakısıklı oo lavaboya bır gırıyor sende lavabo onunden mutfaga dogru gıdıyorsun zar zurt sesler
artık yanındada yaptıgı ıcın gıcık olmakta haklı bence
Ben hiç takılmam böyle şeylere.
Bi takılmayanda benim sanırım, yorumlara bakarsak.
bende mi sorun var arkadaşlar. midem bulanıyor, soğudum vs yazılmışta. hemde lavabodaki seslerine bile.. ya siz hiçmi lavaboda yapmıyorsunuz.
hep evde bihter gibi mi geziyorsunuz anlamadım ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?