of çok gıcık

Bunu devlet meselesi haline getirmeniz bana tuhaf geldi nedense. Adam lavaboda yapıyormuş, siz gaz çıkartmıyor musunuz hiç Gaz tamamen bağırsak problemidir. Olmasa insan çatlar. Doktorlar bile ameliyattan çıkan hastayı gazını yapmadan eve göndermezler. Sürekli gelip sorarlar gaz yaptın mı diye...

Adam evinde de yapamıycaksa nerde yapsın yahu!!!Bu saygısızlık değildir bence insan bi osuruk için tuvalete mi gider, yapılamayacak yerde en fazla tutar o da zaten sancı olarak geri gelir. Siz hiç gaz sancısı yüzünden hastanelik olmamışsınız belli, Allah düşürmesin oralara. İnsan osurmak için hastane hastane dolaşır mı evet dolaşılıyor....

Annemin bi lafı vardı "insan ölünce bile osurur, osurana ne kızıyorsunuz ne yapsın tıpa mı taksın diye" haklı valla

sinir etmek için olabilir o kadar rahatki yanımda

birsen sevmediğin rahatsız olduğun bir adamla daha ne kadar sürdüreceksin bu evliliği

sinir etmek için olabilir o kadar rahatki yanımda

eşini tanırsın ama sinir etmek için yapıyorsa yüz ifadesinden falan belli olur. Çocuk falan var mı ? Ne güzel örnek oluyor.
Aslında normal kesinlikle ama böyle inadına inadına olunca insan da ister istemez tepki veriyor.

lavabodakine bişey diyemem zaten ama yanımda yapması midemi bulandırıyor artı bide böyle odada duymak çok iğrenç

çocuk yok seviyorum eşimi tamamemn duygularım yok diyemem

insana, sevmediği insanın her hareketi batarmış derler,
her anlamda eşinizden rahatsızsınız.

Son düzenleme:

adamın tuvalette ki gazına bile karışıyorsun

Eşinizin bir rahatsızlığı olabiliir. Bir de erkekler bizim gibi değil ki o kadar ince düşünmezler nasılsa evlendim diye. Sizinki biraz fazla rahatmış.
Çok aşırı gazı varsa tedavisi var sonuçta bu sorun yüzünden canınızı sıktığınıza değmez...başka sorunlarınız yoksa tabi

siz de aynısını ona yapın yüzüne yüzüne :)

Ay canım koptum yemin ederim ki ya Allah iyiliğini versin ..

-Konu sahibi arkadaşım allah yardımcın olsun sanki evlenince bütün iğrençliklerini eşin görmek zorundaymış gibi rahat davranıyorlar ya, sinir oluyorum.

arkadaşım daha önce eşinle ilgili milyon konu açmışşın ve hepsinin özeti burda

tahammülüüm kalmadıı..
artık eşimin bu beni hiçe sayan davranışlarından bıktım.beni umursamamasından keyfinden bıktım bu adama alışmadım sevemedim bitürlü.keşke hiç tanışmasaydık nerden bulaştım bıktım artık ayrılmak istiyorum cesaretim yok

insan birinden haz etmiyorsa ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Yemek yemesi, konuşma tarzı, saçını tarayışı, gazı, geğirmesi, giyimi, kuşamı....

Öncelikle eşini yargılamak yerine kendi duygularını bi analiz et. Adamdan soğumak için kendince kurgusal örgüler yaratma. Olmuyorsa olmaz, ha olsun dersen de iyi yönlerini görmeye çalış ama sen saplantı gibi eksik, kusur bulmaya uğraşıyorsun. Adam aldatmıyor, sövmüyor, dövmüyor, karakter ve kültür uyuşmazlığı yok çiçek alıyor, muhabbet ediyor ama sevgin yok ona karşı. Bunu itiraf et kendine önce, sonra da sevmeye çalış. Sevemiyorsan da adama yazık etme daha fazla

Son düzenleyen: Moderatör:

haklısın cnm bu kdr ufak şeyleri dert görmek çok saçma

Adam ayarı tutturamıyor demekki :))

Lavaboda da karışacak değil ya diyip gidermiş ihtiyacını işte.
Bencede lavaboyada müdahale etme birsenh.
Bi de doktora gidin.
ya şimdi hepimiz kızıyoruz ediyoruzda düşünsene
filinta gibi erkek kaslı maslı yakısıklı oo lavaboya bır gırıyor sende lavabo onunden mutfaga dogru gıdıyorsun zar zurt sesler
artık yanındada yaptıgı ıcın gıcık olmakta haklı bence

eşime karşı ne hissettiğimin tam adını birtürlü koyamaıyorum

ilk zamn kasıyordum uykuda olursa diye diyordu ama şimdi rahatça salıyor

Son düzenleme:
bende mi sorun var arkadaşlar. midem bulanıyor, soğudum vs yazılmışta. hemde lavabodaki seslerine bile.. ya siz hiçmi lavaboda yapmıyorsunuz.

hep evde bihter gibi mi geziyorsunuz anlamadım ki....

Valla insan sevdiği insanı hiç o işi yapmıyormuş gibi düşünüyo. Yanımda yaptıgını düşünmek bile istemiyorum. :/

Ben hiç takılmam böyle şeylere.

Bi takılmayanda benim sanırım, yorumlara bakarsak.

Ama hiç mi?
Yani sohbet ederken falan?
Yada sarılmış tv izlerken.
Midem kalktı yazdıklarımdan, özür dilerim.

bende mi sorun var arkadaşlar. midem bulanıyor, soğudum vs yazılmışta. hemde lavabodaki seslerine bile.. ya siz hiçmi lavaboda yapmıyorsunuz.

hep evde bihter gibi mi geziyorsunuz anlamadım ki....

Kimse lavabodaki duruma laf etmiyor ki. Midemizi bulandıran rahatca bu durumu odada vs yapması.
Arkadas yüzüme baka baka yaptı diyo daha ne desin. Bunun bi sonraki evresi hiç hoş değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…