Bu kadar sayfa okudum hala eşinin senin yanında mi yoksa sen yokken mi yaptığını netleştiremedim. Geç anlayan biri de değilimdir ama çelişki halindesin. Sen yokken boş geçmiyor anlaşılan. Kalp krizi şüphesiyle acile giden bir çok kişi de gaz problemi çıkıyormuş.
Sen bu adamdan soğumuyorsun zaten ciddi anlamda soğumuşsun. O yüzden her yaptığı sana rahatsızlık veriyor. Öteki konularına baktım evlilikten pişman olduğunu boşanmak istediğini yazmışsın zaten. Nereye kadar dayanacaksınız çok zor gerçekten.
Evimiz büyük sayılmaz ben de eşimi lavabodayken duysam da üstünde durmuyorum. İnsanlık hali ne yapalım. Gaz çıkaramayıp uyuyamaması mı önemli? Ben duyucam diye lavaboda bile kendini kasması mı?
Bir Avrupa ülkesinde geğirmek gaz çıkarmaktan daha büyük ayıp sayılıyormuş ne kadar doğru bilemem çok şaşırdım duyunca.
Eşin rahatsız doktora gitmesi lazım. Yardımcı ol senin sınavın bu demekki.
adamın gazı yokken zorla çıkaramaz;mazallah mıçar,ıkınırken..
yaptığınız yemekler dokunuyor olmasın..
ayalarınada corap gıydırın..
bırazda ağzına kımyon atıverın,gazı mazı kalmaz..
mrb kızlar eşim sürekli gaz çıkarıyor midem bulanıyor arttık hiç utanmamamya başladı
Valla insan sevdiği insanı hiç o işi yapmıyormuş gibi düşünüyo.Yanımda yaptıgını düşünmek bile istemiyorum. :/
Ama hiç mi?
Yani sohbet ederken falan?
Yada sarılmış tv izlerken.
Midem kalktı yazdıklarımdan, özür dilerim.
Kimse lavabodaki duruma laf etmiyor ki. Midemizi bulandıran rahatca bu durumu odada vs yapması.
Arkadas yüzüme baka baka yaptı diyo daha ne desin. Bunun bi sonraki evresi hiç hoş değil.
O kadar konu okudum bu yoruma guldugum kadar hiç gulmemistim :)))) harikasinizzz
İnsanlık hali olabilir bazen yalnışıkla farkında olmadan ama,
Eşiniz belli bariz işi abartmışş saygısızca rahat rahatt ohh sal gitsin..
Biraz görgü meselesi bu tabi..
Ailesinde de böyleymiş demek kii
Bu yoruma tamamen katılıyorum, böyle şeyler ailede başlıyor
Hatta evde baba utanmadan sıkılmadan gaz çıkarıp geğirip öğürürse, aynısını oğlu da yapıyor genelde
Bunu normal bişeymiş gibi algılıyorlar artık o yüzden. Biz kızınca da insani ihtiyaç oluyor, kılıf bu. Onlara normal ama bize değil maalesef
Bizde de vardı böyle bir sorun ilk başlarda. Ben eğer öyle bi ihtiyacın olursa wcye git dedim eşime, evin diğer bölümlerini tuvalet olarak kullanamazsın dedim.
Sürekli uyar, tehdit et. Yanında yapmasın.
Dedim ya tamamen babadan kaynaklı bizimkindeki hareketler. Babası kızının yanında bile yellenirmiş afedersiniz
Ayy benim babam hiç yapmazdı böyle iğrenç şeyler.
Görgü meselesi işte..
Bi çocuk küçüklüğünden berii ne görüyorsa onu
yapmaya uygulamaya dewam ediyor kaç yaşında olursa olsun farketmiyor onlar için yanii..
Biz yapsak aynısını ne yaparlardı, ne derlerdi acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?