of çok gıcık

aman bi kere uyku sersemiyken kaçırmış o yani sonrada yanımdada yapıyo oluyo bence konu sahibinin eşinin sorunlarından fazla sorunu varda farkında değil

super yorum olmuş.

bu bakış açısına gore değişir. adamın sağlık problemi varsa yapacak bir şey yok. insanız, aciziz, bu konudan o da cok memnun degildir eminim... kimyona katılıyorum :)

Internetten,doktora randevu alın eşinizi doktora götürün,bağırsak ve mide sorunu olabilir,gaz çıkaramadığı için hastahanelik olanlar tanıyorum bu yüzden eşinizin doktora gitmesi şart,gitmek istemiyorum derse bile siz randevu aldım doktora gidiyoruz diyeceksiniz.

Arkadaşlar durumu iğrenç bulanların ne bihterliği kalmış ne ladyliği

Şahsen ben de saygısızlık olarak kabul ederim. Evet hepimiz gaz çıkarıyoruz kabul burda sorun yok ama ben 23 senelik annemin, babamın yanında ay karnım ağrıdı amanın tutamıyorum diye saldığımı bilmem. Uykuda olursa hele uyanınca utanırım. Gencecik sağlıklı insanların sırf evliler diye dünyanın en en en normal şeyiymiş gibi salonun ortasında pırtlatmaları bana normal gelemiyo.

Bana göre görgüdür biyerde. Şu tutamadım, kendiliğinden kaçtı, hamileydim, aman ameliyatlıydım, rahatsızdım olayı değil.

Yüzüme baka baka oh sefam olsun tadında ortalık yere gaz bombaları atıyorsa valla tokatlarım adamı, bi'de o adamla yatağa gireceğim yani. Ben şimdi de erkek arkadaşımın evine gidiyorum evim diye salsın ozaman yanımda valla kalkar giderim. Gitsin tuvalete napıyosa yapsın şuncacik çocuklar tutuyo gazını.

Kardeşim 11 yaşında garibim küçüklüğünden beri kızarırdı tutucam diye en son babam utanma kızım sen küçüksün derdi ya da tuvalete git derdi.
Şu da var babamın da bi'dönem böyle bi'problemi olmuştu afedersiniz adam camiiye cuma namazına gidemez olmuştu tutamıycam diye korkuyorum derdi en sonunda doktora gitti yedikleri tetikliyomuş. Bence siz de bi'doktora danışın.

İstemeden kaçırırsa yanımda sorun yok. Ama bile bile gözümün içine baka baka yapıyorsa bu saygısızlıktır.
Tamam rahat olacak,eşimdir ama gitsin lavoboda yapsın. "Sen benim eşimsin,her şeyimi biliyorsun,görüyorsun zaten diye bu kadar rahat davranılmamalı bence.
Başlarda ufak tefek pırtlar şirin gelebilir,gülüp geçersin ya da duymamazlığa verirsin ama tv izlerken ya da otururken k.çının bir lobunu yukarı kaldırıp çıkartıyorsa gazını o noktada "nooluyo laan" olurum. Her iki taraf için de geçerli bu durum. Erkekler biraz daha rahatlar bu konuda.

Ama konu sahibinin gazdan önce evliliğindeki sorunları geçirmesi gerekir. Eşinizin yaptığı hoş değil ama tahammülsüzlüğünüz hadsafhada o yüzden çok takıyorsunuz bu konuyu bence. Yoksa halledilmeyecek bir şey değil bu.

Amaaaann soruna bak yani :) Koskoca evlilik birliğinin en önemli sorunu bu mu olmalı? Ben eşime aşığım yanımda ne yaparsa yapsın soğumam aksine çok gülerim iğrenme diye bir şey yok benim kitabımda.. Daha az sevseydim rahatsız olurdum :) Ama topluluk içinde de böyle abartsa tabii ki de kızarım lakin evimizde de rahat olamıcaksak nerde rahat olucaz pardon?

mrb kızlar eşim sürekli gaz çıkarıyor midem bulanıyor arttık hiç utanmamamya başladı

Sizi iyi anliyorum,malesef.bu erkekler onlara her sey olur zann ediyorlar.ama biz kadiniz kadin agzini tutup geyirse bile terbiyesizlik oluyor.yani bazi erkeklere gore.

Bir sonraki evreside seymi olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence sizin taktiginiz gaz olayindan cok esinize olan takintiniz yani insan birine taktimi ayaklarinizin altina halida serse rengini beyenmezsiniz ya oyle olmus.
Uykusunda yata wcde yaparsa ben takilmam normaldir bu diye dusunurum

Bi arkadasimin esi yanimizda toplum icinde bile burnunu karistiriyo gayet normalmis gibi dua edin oyle degilmis beterin beteri var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adam lavoboda yada sizin olmadiginiz yerde yapiyomus daha ne yapsin.Siz hic yapmiyormusunuz?Uyurken yatakta yapmak gayet insanca, ki sizde uyurken yapiyorsunuzdur mutlaka
Birakin böyle eften püften seyleri dert etmeyi

Tutamıyorum diyormuş ya acaba bir problemi mi var hastalık falan doktora gitseniz?

gaz cıkarmak organızmanın bır geregıdır. adam lavaboda yapmasında nerde yapsın. haa sırf gıcıklıgına gozune bakarak yapıyorsa evet ayıp. sinir bozucu ama konuşulunca çözülebilecek bir sorun gibi geldi bana. ayrıca eşinize okuz demişsiniz ne ayıp. sonra eşinizin yuzune nasıl bakıyorsunuz. nasıl aynı yatakta yatıyorsunuz hayret.:18:

Himm yeme düzenini mi değiştirmeli acaba nasil besleniyosunuz ?

O kadar konu okudum bu yoruma guldugum kadar hiç gulmemistim :)))) harikasinizzz

Ya allah affetsin benide bir gülmek aldı ne arıyodum nerelere geldim forumda
Son bir kaç gündür gaz sıkıntım var benimde.. burayı okuyunca bu akşam koşa koşa eczaneye gitmeye karar verdim
ohh sal gitsin zart zurt zort falan yazılmış bir kaç gündür yaşadıklarım ve çıkan sesler geldikçe aklıma gülüyorum

eşinizden iğrenmeden önce birlkte doktra gitmeyi teklif edebilrsinz,dedğinz gbi aşırıysa

Bu yoruma tamamen katılıyorum, böyle şeyler ailede başlıyor
Hatta evde baba utanmadan sıkılmadan gaz çıkarıp geğirip öğürürse, aynısını oğlu da yapıyor genelde
Bunu normal bişeymiş gibi algılıyorlar artık o yüzden. Biz kızınca da insani ihtiyaç oluyor, kılıf bu. Onlara normal ama bize değil maalesef
Bizde de vardı böyle bir sorun ilk başlarda. Ben eğer öyle bi ihtiyacın olursa wcye git dedim eşime, evin diğer bölümlerini tuvalet olarak kullanamazsın dedim.
Sürekli uyar, tehdit et. Yanında yapmasın.
Dedim ya tamamen babadan kaynaklı bizimkindeki hareketler. Babası kızının yanında bile yellenirmiş afedersiniz
Ayy benim babam hiç yapmazdı böyle iğrenç şeyler.

Görgü meselesi işte..
Bi çocuk küçüklüğünden berii ne görüyorsa onu
yapmaya uygulamaya dewam ediyor kaç yaşında olursa olsun farketmiyor onlar için yanii..
Biz yapsak aynısını ne yaparlardı, ne derlerdi acaba :44:

'Ne pisliksin' derlerdi ne dicekler başka
Bayanlardan beklenmez ya böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…