of çok gıcık

sigaradan dolayı mı takıntılı diyorsunuz

gaz konusuna takılmayanlarda bende varım
bende takılmam açıkçası çok çok abartmadığı sürece

"artık eşimin bu beni hiçe sayan davranışlarından bıktım.beni umursamamasından keyfinden bıktım bu adama alışmadım sevemedim bitürlü.keşke hiç tanışmasaydık nerden bulaştım bıktım artık ayrılmak istiyorum cesaretim yok"

Bunu daha önce açmış olduğunuz konulardan birin de yazmışsınız.
Eşinizle ilgili o kadar çok konu açmışsınız ki,adam ne yapsa rahatsız ediyor sizi.
Evliliğinizi ciddi ciddi gözden geçirmeniz de fayda var.

amanede arkadaşımız nicedir görünmüyor
gitti amanede geldi birsenh
eşim böyle şöyle
çiçek almış tuhaf
sigara içiyor istemem
gaz çıkarıyo iğrenç
kimseyi haklı görmeden sürekli aynı noktada takılıp kalıyor

nekadar saygısızca ve iğrenç tuvalet diye bişey var kazara falan olsa neyse bilassa yapıyormuş

evet bazen tuvalete koşmak yerine yanımda yapıyor.burnunu da karıştırır ben bakınca çeker elini

kolay mı sizce hiç sigara içmiyorsunuz astım var ve eşiniz size söz verdiği halde tutmadı artı bırakmak için hiç çabası yok .gaz çıkarıyor tabiki iğrenç bunlar herzaman kötü davranışlar ayıp görülen şeyler benim yapmadığımı neden yapıyor

Ne demişler "G...t vakti gelince öt"...

İşin şakası eğer bir sağlık problemi yoksa hiç hoş bir hareket değil.

Ama sağlık problemi varsa ve kalkıp lavaboya yetişecek durumu yoksa bilemiyorum.

Evde içmiyormuş sigarayı ama,sırf siz rahatsız oluyorsunuz diye..bu bir çaba değil mi?
Şimdi de burun karıştırmayı attınız ortaya,kusura bakmayın lütfen ama tüm açtığınız konuları gözden geçirdim,eşiniz elinden geleni yapmaya çalışıyor..siz ise sürekli bir memnuniyetsizlik halindesiniz gördüğüm kadarıyla.

Ne demişler "G...t vakti gelince öt"...

İşin şakası eğer bir sağlık problemi yoksa hiç hoş bir hareket değil.

Ama sağlık problemi varsa ve kalkıp lavaboya yetişecek durumu yoksa bilemiyorum.

bilemiyorum görünürde sağlık problemi yok

sevdğim adamın böyle gözüme baka baka gaz çıkarması hiç hoş değil burnunuda karıştırır ama ben baktığımda çeker elini

aklıma geleni söyledim neden yanlış anlıyorsunuzki

astım hastaları tanıdıklarım var ve yanlarında içildiğinde tıkanma yaşıyorlar
açık havada veya onlardan uzakta etkilemiyor bildiğim bu benim
adam istedi bırakamadı sigarayı tamam artık büyütme birsenh

gerçi ne konuşup duruyorsak biz.. aynı noktada takılıp kalmaya devam et kendini mutsuz et bize ne?
bi kerede karşındakileri haklı gör hee..

sevdğim adamın böyle gözüme baka baka gaz çıkarması hiç hoş değil burnunuda karıştırır ama ben baktığımda çeker elini

Sevdiğim adam demeyin siz eşinizi hic sevmiyorsunuz. Insan esinden rahatsiz oldugu seyden dert yanar ama bu kadar da rencide etmez. Esler burayi okumuyor ne de olsa diye her ayrıntıyı yazmak saygisizlik.

O kadar konu okudum bu yoruma guldugum kadar hiç gulmemistim :)))) harikasinizzz

haklısınız bu yüzden mutsuz ediyorum kendimi .benimle asla güzel bi şekilde konuşmadı durumunu izah etmedi öyle olsaydı belki daha anlayışlı olabilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…