sigaradan dolayı mı takıntılı diyorsunuzkonu sahibinin diğer yorumlarınada baktımda nedense herkes yanlış bi o haklıymış gibi davranıyor :) psikolojik takıntılı yani en başta bişey yazdıysa o hep öyle gidiyo sürekli sorguluyo neden böyle oldu ne için böyle yaptı böyle olması beni şaşırttı böyle yapmazdı hayır buradan ne gibi yorumlar bekliyor onu anlamadım millet boşuna parmaklarını yoruyor birinede haklısınız veya haklı olabilirsiniz evet ben çok takıyorum galiba yazmamış farkındaysanız hala o kdr şey yazılmasına rağmen o daha en başta takılmış duruyo
amanede arkadaşımız nicedir görünmüyor
gitti amanede geldi birsenh
eşim böyle şöyle
çiçek almış tuhaf
sigara içiyor istemem
gaz çıkarıyo iğrenç
kimseyi haklı görmeden sürekli aynı noktada takılıp kalıyor
Evde içmiyormuş sigarayı ama,sırf siz rahatsız oluyorsunuz diye..bu bir çaba değil mi?kolay mı sizce hiç sigara içmiyorsunuz astım var ve eşiniz size söz verdiği halde tutmadı artı bırakmak için hiç çabası yok .gaz çıkarıyor tabiki iğrenç bunlar herzaman kötü davranışlar ayıp görülen şeyler benim yapmadığımı neden yapıyor
Ne demişler "G...t vakti gelince öt"...
İşin şakası eğer bir sağlık problemi yoksa hiç hoş bir hareket değil.
Ama sağlık problemi varsa ve kalkıp lavaboya yetişecek durumu yoksa bilemiyorum.
Evde içmiyormuş sigarayı ama,sırf siz rahatsız oluyorsunuz diye..bu bir çaba değil mi?
Şimdi de burun karıştırmayı attınız ortaya,kusura bakmayın lütfen ama tüm açtığınız konuları gözden geçirdim,eşiniz elinden geleni yapmaya çalışıyor..siz ise sürekli bir memnuniyetsizlik halindesiniz gördüğüm kadarıyla.
Yanlış anlamadım ki bende aklıma geleni yazdım.aklıma geleni söyledim neden yanlış anlıyorsunuzki
kolay mı sizce hiç sigara içmiyorsunuz astım var ve eşiniz size söz verdiği halde tutmadı artı bırakmak için hiç çabası yok .gaz çıkarıyor tabiki iğrenç bunlar herzaman kötü davranışlar ayıp görülen şeyler benim yapmadığımı neden yapıyor
sevdğim adamın böyle gözüme baka baka gaz çıkarması hiç hoş değil burnunuda karıştırır ama ben baktığımda çeker elini
O kadar konu okudum bu yoruma guldugum kadar hiç gulmemistim :)))) harikasinizzzYa hepiniz mi lord çocuğusunuz saraylarda mı büyüdü herkes bir benim mi babam içlik giyip işe gitti kışın bir benim mi babam o çizgili pijamaları ve beyaz atletiyle salonda götünü yaya yaya yattı sizin babalarınız hep takım elbiseyle mi oturuyordu evde anlamıyorum ki ben.
astım hastaları tanıdıklarım var ve yanlarında içildiğinde tıkanma yaşıyorlar
açık havada veya onlardan uzakta etkilemiyor bildiğim bu benim
adam istedi bırakamadı sigarayı tamam artık büyütme birsenh
gerçi ne konuşup duruyorsak biz.. aynı noktada takılıp kalmaya devam et kendini mutsuz et bize ne?
bi kerede karşındakileri haklı gör hee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?