ayrıntı değil bilinen şeyleri yazdımSevdiğim adam demeyin siz eşinizi hic sevmiyorsunuz. Insan esinden rahatsiz oldugu seyden dert yanar ama bu kadar da rencide etmez. Esler burayi okumuyor ne de olsa diye her ayrıntıyı yazmak saygisizlik.
3 olduk 3 :)) ben takılmam hatta çok gülerim
Birsen paylaşmak dertleşmek tabiki suç değil ama cidden açtığın konuları dön tekrar oku.paylaşmak dertleşmek suç mu neden yerme diyorsunuz
ayrıntı değil bilinen şeyleri yazdım
paylaşmak dertleşmek suç mu neden yerme diyorsunuz
Yok mu arttıran :)
Bunun sebebiyle ilgili internette ve doktor sitelerinde araştırma yapabilirsin.ben rahatsız olduğunu diyorum doktora git diyorum anlamıyor
ben rahatsız olduğunu diyorum doktora git diyorum anlamıyor
babam hep bu tip rahatsızlıkları vardı. en başından. kimisi fisür dedi ilaç yazdı. kimisi basur dedi ilaç yazdı. en son babam doktora yalvardı kolonoskopiye gireceğim dedi. doktor birşey çıkmaz ya hadi yapalım madem demiş. ozaman gördü rektumdaki tümörü... sonra tedaviler.... ve iğreneceğiniz her şeyi yaşadık.. ama üzüntüyle - iğrenerek değil...
iğrenmek tiksinmek, kızmak yerine doktora gidin... belki sadece alerjik reaksiyondur o gazlar...
artık 4 olduk. Pırtlasın bence mahsuru yok
:))) di mi yaaa. ben küçükken sanatçılar filan yapmaz sanırdım veya benim için önemli olan büyükler filan ama sonradan acı gerçeği öğrenince şok olmuştumm vay be onlar da mı yapıyo demiştim :)))
siz öyle diyince aklıma geldi. Geçen gün bir sosyal medyada gördüm. Çocuk aynen şöyle diyordu;
"Bu victoria secret mankenleride kaka yapıyor mudur?.Yapıyorsa onlarınki kesin pembe'dir. O güzel popodan o kahverengi çıkmış olamaz "
Konuya bir göz attım aklımda hep bu vardı ... Anneminde öyle olmuştu, aşırı gaz her zaman keyfiyetten olmuyor...
Konu sahibesi ; mide rahatsızlıkları, kolon ve rektum kanserleri gibi şeylerinde habercisi olabiliyor. Rabbim kimsenin başına vermesin, hele bir kolostomi durumu var ki umarım ne olduğunu bile kimse öğrenmez. Kontrol edemeyecek kadar, tutamayacak kadar ve sürekli gazı varsa eşinizin bir doktora gitmesini sağlayın, iğrenmek kısmını sonra düşünürsünüz. İnsan öyle şeyler görebiliyor ki iğrenmek nedir unutuyorsunuz, o duygu çıkıp gidiveriyor içinizden, Allah göstermesin. Gaz öyle şakaya gelir bir şey değildir, gaz sıkıştırması yüzünden kalp krizi geçirip ölen insanlar var. Önce eşinizin sağlığı ile ilgili tedbirleri alın bence, belli ki ihmal etmiş kendini, sonra terbiye edersiniz
hayır bütün konularındasigaradan dolayı mı takıntılı diyorsunuz
çocuk yok seviyorum eşimi tamamemn duygularım yok diyemem
sigaradan dolayı mı takıntılı diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?