of çok gıcık

Sevdiğim adam demeyin siz eşinizi hic sevmiyorsunuz. Insan esinden rahatsiz oldugu seyden dert yanar ama bu kadar da rencide etmez. Esler burayi okumuyor ne de olsa diye her ayrıntıyı yazmak saygisizlik.
ayrıntı değil bilinen şeyleri yazdım

Gaz problemi var demek ki eşinizin. Bu konu hakkında dr. gidin.

Ayrıca eşinizi sürekli kötüleme halindesiniz. Yok sigarası yok burnu.. Tamam hoş değil ama bu kadar da yerilmez.

paylaşmak dertleşmek suç mu neden yerme diyorsunuz
Birsen paylaşmak dertleşmek tabiki suç değil ama cidden açtığın konuları dön tekrar oku.
Adam sevgililer günün de elinde çiçeğiyle geliyor o bile kabahat oluyor senin için..
"Neden sadece çiçek aldı" diye yakınıyorsun.
Eşine haksızlık ettiğini düşünüyorum.

paylaşmak dertleşmek suç mu neden yerme diyorsunuz

Eski konularınız ve burdaki yorumlarınızdan .. Yazdıklarınıza karşıdan bakabildiniz mi ? Önyargısız...

Rahatsız olan kişi bundan dert yanarken üzgün bir tavır takınır. Siz iğreniyorsunuz.
Eşinizin gaz problemi olabilir deniyor. Görünürde birşey yok diyorsunuz. Siz doktor musunuz? Adam keyfinden mi zart zurt yapıyor..

Konu eşinizin gazı iken siz sigaradan ,burun karıştırmadan bahsediyorsunuz. Sizce nasıl düşünelim? Evet adamı yeriyorsunuz.

Hoşgörünüz kalmamış sanırım eşinize. Herşeyi batıyor.

Gaz çıkarmasının da mutlaka nedeni vardır. Hele ki sıklıkla yapıyorsa ; ya yemeklerden ,ya üşütmekten , ya da bir sorun var yani..

ben rahatsız olduğunu diyorum doktora git diyorum anlamıyor
Bunun sebebiyle ilgili internette ve doktor sitelerinde araştırma yapabilirsin.
Ayrıca eşin utanıyor olabilir. Sen ona destek amaçlı beraber gidebilirsiniz.

yoksa adam keyfi kellenin sözüne uyup onu yellemeye çalışmıyordur.

Konuya bir göz attım aklımda hep bu vardı ... Anneminde öyle olmuştu, aşırı gaz her zaman keyfiyetten olmuyor...

Konu sahibesi ; mide rahatsızlıkları, kolon ve rektum kanserleri gibi şeylerinde habercisi olabiliyor. Rabbim kimsenin başına vermesin, hele bir kolostomi durumu var ki umarım ne olduğunu bile kimse öğrenmez. Kontrol edemeyecek kadar, tutamayacak kadar ve sürekli gazı varsa eşinizin bir doktora gitmesini sağlayın, iğrenmek kısmını sonra düşünürsünüz. İnsan öyle şeyler görebiliyor ki iğrenmek nedir unutuyorsunuz, o duygu çıkıp gidiveriyor içinizden, Allah göstermesin. Gaz öyle şakaya gelir bir şey değildir, gaz sıkıştırması yüzünden kalp krizi geçirip ölen insanlar var. Önce eşinizin sağlığı ile ilgili tedbirleri alın bence, belli ki ihmal etmiş kendini, sonra terbiye edersiniz

Son düzenleme:
artık 4 olduk. Pırtlasın bence mahsuru yok

:))) di mi yaaa. ben küçükken sanatçılar filan yapmaz sanırdım veya benim için önemli olan büyükler filan ama sonradan acı gerçeği öğrenince şok olmuştumm vay be onlar da mı yapıyo demiştim :)))

siz öyle diyince aklıma geldi. Geçen gün bir sosyal medyada gördüm. Çocuk aynen şöyle diyordu;
"Bu victoria secret mankenleride kaka yapıyor mudur?.Yapıyorsa onlarınki kesin pembe'dir. O güzel popodan o kahverengi çıkmış olamaz "

:)))) hayalgücü yüksek bi çocukmuş çok güldüm yaaa

yazınızı alıntıladım ama bende böyle düşünüyorum.
Yani çevremde sağlık sorunu çok yaşamış, hastanelerle mücadele vermiş birisi olarak bu tip şeyler bana çok normal geliyor.
Hatta görümcem ameliyat oldukdan sonra uzunca süre yattığı için büyük tuvaletini yapamıyordu ve lavmanlar etki etmiyordu. Poposunu sürekli uyararak yapmasını sağlıyordum ve gerçekden insanın başına bişeyler gelince iğrenmek aklına bile gelmiyor.

Bende konu sahibesinin eşinde bir mide yada bağırsak hastalığı olabilceğini düşündüm.:26:

çocuk yok seviyorum eşimi tamamemn duygularım yok diyemem

Bu kadar sayfa okudum hala eşinin senin yanında mi yoksa sen yokken mi yaptığını netleştiremedim. Geç anlayan biri de değilimdir ama çelişki halindesin. Sen yokken boş geçmiyor anlaşılan. Kalp krizi şüphesiyle acile giden bir çok kişi de gaz problemi çıkıyormuş.
Sen bu adamdan soğumuyorsun zaten ciddi anlamda soğumuşsun. O yüzden her yaptığı sana rahatsızlık veriyor. Öteki konularına baktım evlilikten pişman olduğunu boşanmak istediğini yazmışsın zaten. Nereye kadar dayanacaksınız çok zor gerçekten.
Evimiz büyük sayılmaz ben de eşimi lavabodayken duysam da üstünde durmuyorum. İnsanlık hali ne yapalım. Gaz çıkaramayıp uyuyamaması mı önemli? Ben duyucam diye lavaboda bile kendini kasması mı?
Bir Avrupa ülkesinde geğirmek gaz çıkarmaktan daha büyük ayıp sayılıyormuş ne kadar doğru bilemem çok şaşırdım duyunca.
Eşin rahatsız doktora gitmesi lazım. Yardımcı ol senin sınavın bu demekki.

sigaradan dolayı mı takıntılı diyorsunuz

hayır bütün konularında böylesin sigara içiyor diye gitmiyorum demişsin bi yerde cafe tarzı bi yerde otururken zaten sigara içmek yasak he misafirlikte evde içiliyorsa uyar astımım var de mutfakta içsinler bu kadar çok tepki gösterirsen daha çok içer benimde eşim sürekli sigara içiyodu fazla içiyodu bazen kızıyodum kızdığım zaman daha çok içiyodu sıkıntıya gelemez erkekler eşinden soğumuşsun böyle olacağını bilseymişsin evlenmezmişsin ama evlendin yok niye sadece çiçek aldı hediye almadı sürekli altında bişeyler arıyosun bu konudada öyle hem odadan çıktığım an yapıyo dion hemde yanımdada yapıyo dion sonra kaçırıyor dion eşine karşı ufacık saygın olsaydı buraya yazıp eşini rencide etmezdin dicemde kendin rencide oluyosun farkında değilsin he sigara konusundada ben eşime hiç karışmadım sadece fazla içtiği zaman engel oldum ve zaten bırakmak istiyodu bırakıcam dedi 6 ay falan içmedi biraz kendi haline bırakman lazım esiyo gürlüyor diyosun böyle yarım yamalak bişey söyleyipte tamamlamazsan esip gürler her insanın bi ortası bulunur bi yerde kendini ifade edebileceğin bişey vardır ama konuşma uslubundanda kaynaklanıyordur tavırlarından falan bence biraz derdini anlatmayı öğren sen böyle yaparsan evde iki yabancı gibi dolanır durursunuz ama sen zaten böyle olsun diye çok çaba harcıyorsun belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…