Of Delircem ya

elif5541

Anasının Kızı :)
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
1.913
599
198
35
Kızlar gece sahurda saat 3dü telefonuma mesaj geldi eşimde yanımdaydı kim dedi boş mesajdı numarayıda tanımıyorum sonra eşimden aradım açmadı tekrar bana mesaj atmış numarayı yanlış yazdım k.bakmayın diye ama bunu anlat eşime anlatabiliyosan gene kıskançlık krizi tuttu yok seni tanıyo yoksa niye boş mesaj atsın nedesem inanmıyo bütün bilinmeyen numaralara sordum onlarda yok bilgileri gizli olabilir diyor farklı numaralardan arıyorum işyerinden falan bunada bakmıyo sabahtan beri tartışıyoruz off kafayı yicem akşam evde devam etcek biliyorum napıcam ya telefonunada bakmıyo kim mesaj attıysa enazından acıklama yapması lazım değilmi? insanın huzurunu kaçırmıya yetiyo sebep

Telefonunuzdan yazın ya da eşinizin telefonundan mesaj atın. Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğini söyleyin. Bu durumu düzeltmesini rca edebilirsiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aksam numaraya mesaj atın durumu soyleyin ve telefonu açmasını istediğinizi soyleyin belki ise yarar

Cnm saol bide mesaj atim bakim arıcakmı

Keşkeye eşine hiç göstermeseydin ya...

O nasıl iş ya, gayet normal bir durum ki hepimizin başına gelebilir :44: Eşiniz durumu çok abartmış. Önceye dönük bir güvensizliği mi vardı ki

valla canım eğer sana inanmıyorsa sen niye üüzüon kendini boşver o kaybeder böyle düşünmelisin:)

offf bu neeee sana güvenmiyormuu ne yani eşin şuan aldatıldığınımı düşünüyorr
şok oldum şuann sen kendini neden affettirmeye çalışıyorsun bırak o kendini affettirsin çok çirkin bir durum

O nasıl iş ya, gayet normal bir durum ki hepimizin başına gelebilir :44: Eşiniz durumu çok abartmış. Önceye dönük bir güvensizliği mi vardı ki

Adam okadar kıskançki en ufak şeyden bile pimpiriklenen biri sevgiliykende aynıydı evlendik gene aynı anlamış değilim

aynen dediğin gibi haldır haldır numaranın sahibini arıyo aldatıyom zanndiyo boş mesaj niye olsun diyo eğer yanlış numaraysa diyo kafasında hayaller kuruyo

ne var bundan yanlışlıkla aramış olabilirler. bence burada eşinizi sorgulayın size olan güvensizliğini !!
ne var bu kadar büyütecek ve boş mesaj alt tarafı

ne var bundan yanlışlıkla aramış olabilirler. bence burada eşinizi sorgulayın size olan güvensizliğini !!
ne var bu kadar büyütecek ve boş mesaj alt tarafı

Haklısın bencede anlaşıldığı üzere adamın hiç güveni yok bana karşı

aynen dediğin gibi haldır haldır numaranın sahibini arıyo aldatıyom zanndiyo boş mesaj niye olsun diyo eğer yanlış numaraysa diyo kafasında hayaller kuruyo

ben ortalığı birbirine katardım ne demek istiyorsun sen diye herşey okadar basitmi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…