Kızlar gece sahurda saat 3dü telefonuma mesaj geldi eşimde yanımdaydı kim dedi boş mesajdı numarayıda tanımıyorum sonra eşimden aradım açmadı tekrar bana mesaj atmış numarayı yanlış yazdım k.bakmayın diye ama bunu anlat eşime anlatabiliyosangene kıskançlık krizi tuttu yok seni tanıyo yoksa niye boş mesaj atsın nedesem inanmıyo bütün bilinmeyen numaralara sordum onlarda yok bilgileri gizli olabilir diyor farklı numaralardan arıyorum işyerinden falan bunada bakmıyo sabahtan beri tartışıyoruz off kafayı yicem akşam evde devam etcek biliyorum napıcam ya telefonunada bakmıyo kim mesaj attıysa enazından acıklama yapması lazım değilmi? insanın huzurunu kaçırmıya yetiyo sebep
Telefonunuzdan yazın ya da eşinizin telefonundan mesaj atın. Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğini söyleyin. Bu durumu düzeltmesini rca edebilirsiniz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aksam numaraya mesaj atın durumu soyleyin ve telefonu açmasını istediğinizi soyleyin belki ise yarar
Kızlar gece sahurda saat 3dü telefonuma mesaj geldi eşimde yanımdaydı kim dedi boş mesajdı numarayıda tanımıyorum sonra eşimden aradım açmadı tekrar bana mesaj atmış numarayı yanlış yazdım k.bakmayın diye ama bunu anlat eşime anlatabiliyosangene kıskançlık krizi tuttu yok seni tanıyo yoksa niye boş mesaj atsın nedesem inanmıyo bütün bilinmeyen numaralara sordum onlarda yok bilgileri gizli olabilir diyor farklı numaralardan arıyorum işyerinden falan bunada bakmıyo sabahtan beri tartışıyoruz off kafayı yicem akşam evde devam etcek biliyorum napıcam ya telefonunada bakmıyo kim mesaj attıysa enazından acıklama yapması lazım değilmi? insanın huzurunu kaçırmıya yetiyo sebep
valla canım eğer sana inanmıyorsa sen niye üüzüon kendini boşver o kaybeder böyle düşünmelisin:)
Keşkeye eşine hiç göstermeseydin ya...
O nasıl iş ya, gayet normal bir durum ki hepimizin başına gelebilir :44: Eşiniz durumu çok abartmış. Önceye dönük bir güvensizliği mi vardı ki
offf bu neeee sana güvenmiyormuu ne yani eşin şuan aldatıldığınımı düşünüyorr
şok oldum şuann sen kendini neden affettirmeye çalışıyorsun bırak o kendini affettirsin çok çirkin bir durum
ne var bundan yanlışlıkla aramış olabilirler. bence burada eşinizi sorgulayın size olan güvensizliğini !!
ne var bu kadar büyütecek ve boş mesaj alt tarafı
aynen dediğin gibi haldır haldır numaranın sahibini arıyo aldatıyom zanndiyo boş mesaj niye olsun diyo eğer yanlış numaraysa diyo kafasında hayaller kuruyo
Haklısın bencede anlaşıldığı üzere adamın hiç güveni yok bana karşı
ben ortalığı birbirine katardım ne demek istiyorsun sen diye herşey okadar basitmi yaaa
cnm normalde o saatte mesaj gelmez bana oyzden dikkat cekti görmüş oldu yani
o yüzden tekrar mesaj atan numarayı falan aramayın. kendinizi ıspatlayacağınıza bu güven problemini mutlaka halledin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?