- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
Hıımmm... Ee şimdi ne yapacaksın peki.. O kişi aramalarına cevap veriyor mu??
Siz panik yapıp kanıtlamaya çalıştıkca daha çok batıyorsunuz. Sanki gerçekten birşey varmış gibi. Aradığınızda mesaj gelince tamam deyip kestirip atsaydınız. Eşinizde ne düşünürse düşünsün.
Son zamanlarda benimde telefonumu arıyorlar, cevapsız çağrı görüyorum geri arıyorum ben aramadım sizi siz kimsiniz diyorlar. Olabilir böyle şeyler çok üstelemeyin, ispatlamaya da uğraşmayın.
Kızlar gece sahurda saat 3dü telefonuma mesaj geldi eşimde yanımdaydı kim dedi boş mesajdı numarayıda tanımıyorum sonra eşimden aradım açmadı tekrar bana mesaj atmış numarayı yanlış yazdım k.bakmayın diye ama bunu anlat eşime anlatabiliyosangene kıskançlık krizi tuttu yok seni tanıyo yoksa niye boş mesaj atsın nedesem inanmıyo bütün bilinmeyen numaralara sordum onlarda yok bilgileri gizli olabilir diyor farklı numaralardan arıyorum işyerinden falan bunada bakmıyo sabahtan beri tartışıyoruz off kafayı yicem akşam evde devam etcek biliyorum napıcam ya telefonunada bakmıyo kim mesaj attıysa enazından acıklama yapması lazım değilmi? insanın huzurunu kaçırmıya yetiyo sebep
Her insanın başına gelebilecek bir yanlış mesajda,eşin böyle tepki verebiliyorsa,bence evliliğinizi ve güven ilişkinizi yeniden gözden geçirin.Bunun kıskançlıkla alakası yok.Hiçbirşekilde,tanımadığın kişiyi geri dönüp arayıp muhatap olma.İşin boyutu değişir ve uzar.Yapabileceğin tek şey,güvenmiyorsan kapı orda demek.Ben eşimin böyle bir imada bulunup şüpheye düşüp tartışmasını bile gururuma yediremem.Kendini savunma.Savunmaya ihtiyacın yok.Eşine,tartışıpta kendini daha fazla küçük duruma düşürme de ve sus.Ne yaparsa yapsın.
hemen pılınızı pırtınızı toplayın evi terk edin,bosanın..
böyle yorumlar geldi gelecek gibi hissediyorum.
şaka bir yana, arkadasın dediği gibi ıspatlamaya calısmayın..
Bu kıskançlık değil ki.
Adam sana güvenmiyor.
Yanlışlıkla mesaj atılmış olabilir bu olağanüstü bir durum değil.
Ama bu güvensizlikle evlilik yürütmek çok zor.
Allah sabır versin.
Kızlar gece sahurda saat 3dü telefonuma mesaj geldi eşimde yanımdaydı kim dedi boş mesajdı numarayıda tanımıyorum sonra eşimden aradım açmadı tekrar bana mesaj atmış numarayı yanlış yazdım k.bakmayın diye ama bunu anlat eşime anlatabiliyosangene kıskançlık krizi tuttu yok seni tanıyo yoksa niye boş mesaj atsın nedesem inanmıyo bütün bilinmeyen numaralara sordum onlarda yok bilgileri gizli olabilir diyor farklı numaralardan arıyorum işyerinden falan bunada bakmıyo sabahtan beri tartışıyoruz off kafayı yicem akşam evde devam etcek biliyorum napıcam ya telefonunada bakmıyo kim mesaj attıysa enazından acıklama yapması lazım değilmi? insanın huzurunu kaçırmıya yetiyo sebep
Adam okadar kıskançki en ufak şeyden bile pimpiriklenen biri sevgiliykende aynıydı evlendik gene aynı anlamış değilim
Zaten, mesaj atıp açıklamış, numarayı yalnış yazdım diye, bir de arayıp eşinize mi açıklaması gerekiyor?
Bu kadar olayı büyütmeye ne gerek var? Ben asıl sorunu eşimsin niye bana güvenmiyorsun diye çıkarırdım.
.
Güvenmeme sorunu olduğunu anladım zaten cnm bu sayede
Burda size boş mesaj atan insandan bahsediyorsunuz değil mi? Açıklamasını yapmış bence. Numarayı yanlış yazdım demiş. Ben açıkçası yanlışlıkla birine mesaj atsam sonra da ertesi gün 50 tane bilmediğim numaradan aransam korkarım kimlere çattım diye. Yapmayın etmeyin. Burda sorunlu olan eşiniz. Bence siz karşı tarafa açıklama yap diye mesaj falan da atmayın. eşinize karşı kararlı durun ki artık büyütmesin.
Arkadaşım geçen çok güzel bir cümle kullandı. Kimse eşini tanımadan evlenmiyor. Adamlar birden psikopat çıkmıyor (istisnalar olabilir) Nişanlılık ya da sevgililik dönemi evliliğinizin fragmanı aslında. Evlenince başkalaşım geçireceğini düşünmek hata.
Canım, onun ikna edicem diye çare düşünmektense, asıl sen neyimi gördün de benden şüphe ediyorsun diye üste çık bence.
Bu tarz telefonlar hepimiz alıyoruz. Böyle insanlarla tanışmaya çalışan tipler bile var. Zarf atıyor, işte dönersen seninle muhabbete geçicek falan. Mesela geçen biri beni aradı, yalnış aradınız, özür dilerim falan kapattık.. İki dakka sonra tekrar özür mesajı çekiyor bu. Ne gerek var di mi? İşte cevap versem aklınca uzayacak muhabbet.
Düşün şimdi, ya bu senin aldığın mesajda bir de içerik olsaymış...Hayatım buluşuyormuyuz falan deseymiş, o zaman ne yapacaktı acaba senin ki? Tavrını net bir dille şimdiden koy bence. Evliliğin en temel taşı güvendir.
.
Doğru öyle bi mesajda düşünemiyorum ozaman adam sadece bana has zannediyo aynı şeyler başkalarının başına geldiğini düşünmüyor zaten güvensizlik ortada bu evlilik nasıl yürür hiçbir fikrim yok
Hala eşinizle aranızdaki kıskançlık durumu düzelmedi mi?
Bence de mesaj atan kişilerle uğraşmak yerine güzel güzel konuşun eşinizle
empati kurun ona göre bir yaklaşım izleyin.
sonuçta mesaj atan kişi bir ergen bile olabilir:)
Doğru öyle bi mesajda düşünemiyorum ozaman adam sadece bana has zannediyo aynı şeyler başkalarının başına geldiğini düşünmüyor zaten güvensizlik ortada bu evlilik nasıl yürür hiçbir fikrim yok
Doğru cnm diyorum kız olabilir erkek olabilir biliyomusun diyorum hala o aldattığımı sanıyo erkek zannediyo oturum konuşmuyo alevleniyo hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?