Of Delircem ya

Google playde bi uygulama var numarayı yaziyosun kimin adina olduğunu buluyo istersen numarayı gönder deneyim . Cogu numarayı buluyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Google playde bi uygulama var numarayı yaziyosun kimin adina olduğunu buluyo istersen numarayı gönder deneyim . Cogu numarayı buluyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saol cnm hallettim

yanlışlıkla olmuştur belki
eşin de iyi mi yahu tanısa niye boş mesaj atsın

Neden kendinizi ispatlamaya çalışıyorsunuz ki güvenmeyen kendi bilir insan eşine güvenmeli sapıktır diye düşünse anlarım eşinizi de bu çok mantıksız esas o bana ispat etmeliydi güvendiğini böyle bir durumda

Bence esinizde biraz abartıyor
Geçen bana bilmediğim numaradan mesaj gelmiş yardimin icin sagol borcum ne kadar diye

Ben gormedim esim gormus taa ertesi gun bana soyledi sana mesaj geldi diye aaa oylemi diyip baktım aşkım tanımıyorum yanlışlıkla atmıştır dedim hiiic üzerinde bile durmadık
Olur böyle şeyler insanlık hali

canim ya benide gecen bi numara aradi o an kaynanamlardaydim esimde gelmek uzereydi.
adam ana avrat kufur ediyo agza alinmayan kufurler neye ugradigimi sasirdim.
sen benden ne istiyosun neden ariyosun sen ..... misin bilmemne bilmemne daha neler neler.
kapattim suratina tekrar tekrar aradi cikmadim esim geldi esim cikti telefona o anda bi kadin hungur hungur agliyo kusura bakmayin yanlis numara aramisiz diye. bide esi ozurdiledi ustune kusura bakmayin yanlislik oldu vs vs.
okadar kufur sag bana sonra yanlislik oldu ise bak ya..
insanlar ne tuhaf..

Geçenlerde de benim iş telefonuma arka arkaya 3 tane mesaj:

Aşkım bakiyem kalmadı arayamıyorum bi arasana?

Aşkım duymuyo musun???

Aşkım gelirken yoğurt, ekmek, domates bi de bilmemne al... Bende hiç para kalmadı.

Sonra beni aradı: Mesajları atan kişi 10 dk önce telefonda konuşurken benim işimi görmeyen ve ters ters konuşup çemkiren kendini beğenmiş TEİAŞ memuruydu. Kadın kocasına atıyo sanmış mesajları. Ne saçma! İnsan kocasının telefonunu kaydetmez mi canım! :))

Bi kere de anneme mesaj gelmişti. ''Seninle tekrar buluşalım. Bu sefer 2 katı para vericem '' :)))
Annem de bildiğin 60'lık teyze :))) Gözleri de görmüo. Bana getirio telefonu ne yazıo burda diye :))) İyi ki eşiniz böyle mesajlarla karşılaşmamış :))

Allahtan mesaj içeriği cinsel içerikli değilmiş cinayet çıkarır o zaman eşin. Olabilir öyle şeyler yahu. Bende arkadaşı arıyorum diye başkasını aramıştım olur öyle kızım dedi geçti adam ne var bunda?

eşinizin durumu abarttığı kadar siz de abartmışsınız. boş bir mesaj üzerine bir sürü araştırma yaparak.
durduk yere dert yaratmayın bence. ortada garip bir durum yok. herkesin başına gelebilir.
geçmişten şüphelendiğiniz biri varsa bilemiycem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…