Canım deme öyle hemen bu evlilik nasıl yürür falan...çok yeni evlisiniz, kıskançlık ilk yıllar daha çok oluyor sanırım; sen yontucan adamı biraz. Bağırış kavga ile değil, haklı olanın sesini yükseltmeye ihtiyacı yok...sakin sakin anlat, burada verdiğimiz örnekleri, çevrenden benzer şeyler söyle. Seni nasıl incittiğini göster, sanki şüphe duyması için bişey yapmışsın gibi de. Kendini savunuyormuş gibi değil ama, onun şüphelerinin ne kadar dayanaksız olduğunu göster sadece.
Olmadı onun silahını ona döndür. Yoksa benim mi senden şüphelenmem lazım; insan karşısındakini kendi gibi bilirmiş tarzında bir argüman sun.
Yapıcı olun; inşallah zamanla aşılacak şeyler bunlar.
.
ozaman biraz sakinleşmesini bekleyin....
sakinleştiği zaman konuşun hem siz de sakinleşmiş olursunuz
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış
hır gürden gerginlikten size fayda gelmez
onu kendinize inandırmaya çalışın...
isterse kendi arasın numarayı
bu arada arama kaydınızı ve mesaj kutunuzu silmemenizi öneriyorum
Tatlı dili değil hır hürü daha çok seviyo cnm mesajlarım telefonum ortada böyle bişi yapsam ortada olurmu diyorum ama kime anlatıyosam akşam bakalım nasıl olcak
inşallah aranız düzelir......bizi haberdar et......
Bencede,sakin mesaj atan kisiye uladmaya calismayin,ne gerek var canim elin adamini yada kadinini,ozel hayatina dahil edesin. Esin eger gercekten kiskanc biriyse asil buna cok kizar,madem o yanlis atmis,sen ne akla ona geri donuyosun diye.yap aciklamani. Anliyosa anlasin anlamiyosada kendini yorma daha,konusma hatta onnla biraz,guvenmedgi icin kirildgini,bunu kendine bir hakaret olarak gordugunu soyle..ikna olmali bence.birtek bu konu icin degil,bu tip konularda esine guvenmesi gerektigini bilmeli.
Adam yanlışlıkla bi mesaj atmış ,bela olmuşunuz resmen adama ,Ne öyle kırk ayrı numaradan aramalar falan
Siz böyle tırsak tırsak davrandıkça eşinizde üstünüze gelmiş. Mesaj geldiğinde bile dönüp aramam yanı. Bide adam yanlış oldu demiş,Hala nedemeye adamı taciz ediyonuz ..Bence konuyu kapatın bırakın artık..
Benim babamında gözleri pek iyi görmez yanlışlıkla aramış birisini karısı kocası çocuğu babamı arıyor neden aradınız nereden buldunuz numarayı diye gece 1 de aradılar çok sinir olmuştukBence mesaj atan kişiyle uğraşmak yerine eşinizle uğraşın
Cnm bende onu anlamıyorum tm yanlış olabilir neden cevap vermiyosun dimi ama yok vermiyo
Arama bence daha çok suçlu olursun...zamana bırak gitme eşinin üstüne biraz... Eşinde çok kıskanç ama ya.. Çok abartıyor gibi geldi bana
tek başına mesaj atma bence eşin yanındayken onuntelefonundan atın. böyle bişeyden bu kadar sorun çıkıyosa ondan da çıkabilir :44:Kızlar gece sahurda saat 3dü telefonuma mesaj geldi eşimde yanımdaydı kim dedi boş mesajdı numarayıda tanımıyorum sonra eşimden aradım açmadı tekrar bana mesaj atmış numarayı yanlış yazdım k.bakmayın diye ama bunu anlat eşime anlatabiliyosangene kıskançlık krizi tuttu yok seni tanıyo yoksa niye boş mesaj atsın nedesem inanmıyo bütün bilinmeyen numaralara sordum onlarda yok bilgileri gizli olabilir diyor farklı numaralardan arıyorum işyerinden falan bunada bakmıyo sabahtan beri tartışıyoruz off kafayı yicem akşam evde devam etcek biliyorum napıcam ya telefonunada bakmıyo kim mesaj attıysa enazından acıklama yapması lazım değilmi? insanın huzurunu kaçırmıya yetiyo sebep
Kızlar gece sahurda saat 3dü telefonuma mesaj geldi eşimde yanımdaydı kim dedi boş mesajdı numarayıda tanımıyorum sonra eşimden aradım açmadı tekrar bana mesaj atmış numarayı yanlış yazdım k.bakmayın diye ama bunu anlat eşime anlatabiliyosangene kıskançlık krizi tuttu yok seni tanıyo yoksa niye boş mesaj atsın nedesem inanmıyo bütün bilinmeyen numaralara sordum onlarda yok bilgileri gizli olabilir diyor farklı numaralardan arıyorum işyerinden falan bunada bakmıyo sabahtan beri tartışıyoruz off kafayı yicem akşam evde devam etcek biliyorum napıcam ya telefonunada bakmıyo kim mesaj attıysa enazından acıklama yapması lazım değilmi? insanın huzurunu kaçırmıya yetiyo sebep
Kızlar gece sahurda saat 3dü telefonuma mesaj geldi eşimde yanımdaydı kim dedi boş mesajdı numarayıda tanımıyorum sonra eşimden aradım açmadı tekrar bana mesaj atmış numarayı yanlış yazdım k.bakmayın diye ama bunu anlat eşime anlatabiliyosangene kıskançlık krizi tuttu yok seni tanıyo yoksa niye boş mesaj atsın nedesem inanmıyo bütün bilinmeyen numaralara sordum onlarda yok bilgileri gizli olabilir diyor farklı numaralardan arıyorum işyerinden falan bunada bakmıyo sabahtan beri tartışıyoruz off kafayı yicem akşam evde devam etcek biliyorum napıcam ya telefonunada bakmıyo kim mesaj attıysa enazından acıklama yapması lazım değilmi? insanın huzurunu kaçırmıya yetiyo sebep
Kızlar yorumlarınız için teşkkür ederim şimdi numaradan mesaj geldi ararmısınız diye aradım kız çıktı yanlıkşlıkla göndermiş gece ailesinden dolayı telefonu açamamış inanın okadar rahatladımki enazından açıklığa kavuştu
sakın o numarayı arama konuşma mesajlaşma..
diyecektim ki birşeyi farkettim..
tanımadığın bir numaradan boş mesaj geliyor niye kendi tel.aramıyorsan da eşinin tel.inde aradın.. acaba neden eşinin tel.açmamış. sonuçta yanlış aradığı kişinin eşinin nosu olduğunu bilmiyor.. herhangi biri de olabilir niye açmamış.. da yanlış noya boş mesaj gönderdiğini başka numaradan arayınca farketmiş de cevap verme gereksimi duymuş..
burada en çok takıldığım neden tel. açmamış..
ama burda yanlış anlama seni suçladığımdan (haddime düşmez) değil bu tesadüfte olabilir. ama yine de sizi tanımayan biri başka no aranınca böyle davranmaz. çünkü amacı zaten bellidir.. muhabbet etmek vs..
eşinizin takıldığı noktada bu zaten sanırım.. başka zaman arayarak kim olduğunu bulmaya çalışmış..
neyse başa dönersek kesinlikle aramayın.. kendiniz masumsanız masumsunuzdur.. güvenmesi gerektiğini söyleyin. vs.ama bunuda gayet kesin, kararlı ve çok ciddi olarak söyleyin..
o kadar arıyorsunuz farklı numaradan vs. sonra sen ararmısınız deyince kız çıkıyor! eee peki şimdi eşine ne diyeceksiniz.. aradım kız mı çıktı diyeceksin.. inanacak mı.. değişen ne oldu anlamadım. gece açamamış gündüz niye açmamış..ama bunda başka şeyler var gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?