Of Delircem ya

İnş.akşam dediklerini denicem cnm inş.oturup konuşur direk ateş gibi sıçrıyo

Tatlı dili değil hır hürü daha çok seviyo cnm mesajlarım telefonum ortada böyle bişi yapsam ortada olurmu diyorum ama kime anlatıyosam akşam bakalım nasıl olcak

Tatlı dili değil hır hürü daha çok seviyo cnm mesajlarım telefonum ortada böyle bişi yapsam ortada olurmu diyorum ama kime anlatıyosam akşam bakalım nasıl olcak

inşallah aranız düzelir......bizi haberdar et......

Adam yanlışlıkla bi mesaj atmış ,bela olmuşunuz resmen adama ,Ne öyle kırk ayrı numaradan aramalar falan
Siz böyle tırsak tırsak davrandıkça eşinizde üstünüze gelmiş. Mesaj geldiğinde bile dönüp aramam yanı. Bide adam yanlış oldu demiş,Hala nedemeye adamı taciz ediyonuz ..Bence konuyu kapatın bırakın artık..

Saol cnm yorumun için

Benim babamında gözleri pek iyi görmez yanlışlıkla aramış birisini karısı kocası çocuğu babamı arıyor neden aradınız nereden buldunuz numarayı diye gece 1 de aradılar çok sinir olmuştuk Bence mesaj atan kişiyle uğraşmak yerine eşinizle uğraşın

Olabilir yanlışlık ama telefonu açmaması çok abes tatlı dille diyebilir yanlışlık oldu diye onu anlamıyorum

Olabilir böyle durumlar gene siz cevap vermişsniz telefona bu cevap bile vermiyo yanlış oldu diye ben anlıyorum ama bunu erkek anlamıyo işte

Cnm bende onu anlamıyorum tm yanlış olabilir neden cevap vermiyosun dimi ama yok vermiyo

Arama bence daha çok suçlu olursun...zamana bırak gitme eşinin üstüne biraz... Eşinde çok kıskanç ama ya.. Çok abartıyor gibi geldi bana

Arama bence daha çok suçlu olursun...zamana bırak gitme eşinin üstüne biraz... Eşinde çok kıskanç ama ya.. Çok abartıyor gibi geldi bana

Öyle böyle değil cnm aşırı bazen hayattan bıktırıyo beni

Sakın kendinizin masum olduğunu kanıtlamaya falan çalışmayın. Güvenmiyorsa kendi problemi, sizin değil. Bir de suçlu gibi açıklama yapmayın.

tek başına mesaj atma bence eşin yanındayken onuntelefonundan atın. böyle bişeyden bu kadar sorun çıkıyosa ondan da çıkabilir :44:

ben olsam peşine düzmezdim eşime de tanımadığımı söylerdim. eşim bu konuyu büyütse de ben o numarayı aramazdım. ya belki sapık ya da eşinizin huyunu bilen ara bozmaya çalışan biri. diğer numaraları açmaması normal değil yani.

Ben eşine hak verdim canım. Bence adam haklı. Yani gecenin 3'ü beş adet mesaj geliyor, arıyorsunuz açmıyor karşı taraf açıklama yapmıyor.
Empati yapın. Tabi ki suçsuzsunuz. Ama eşinin de kıllanması çok normal değil mi?
Benim sevgilime gece vakti 5 mesaj gelecek sonra pardon diyecek ama acıklama olmayacak bende ortalığı bir birine katarım.
En iyisi bu akşam eşini al karşına bu numarayı savcılığa verelim de, huzurumuzu bozdu yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdi de.
Bu şekilde etkili olacaktır.

Kızlar yorumlarınız için teşkkür ederim şimdi numaradan mesaj geldi ararmısınız diye aradım kız çıktı yanlıkşlıkla göndermiş gece ailesinden dolayı telefonu açamamış inanın okadar rahatladımki enazından açıklığa kavuştu

sakın o numarayı arama konuşma mesajlaşma..

diyecektim ki birşeyi farkettim..

tanımadığın bir numaradan boş mesaj geliyor niye kendi tel.aramıyorsan da eşinin tel.inde aradın.. acaba neden eşinin tel.açmamış. sonuçta yanlış aradığı kişinin eşinin nosu olduğunu bilmiyor.. herhangi biri de olabilir niye açmamış.. da yanlış noya boş mesaj gönderdiğini başka numaradan arayınca farketmiş de cevap verme gereksimi duymuş..

burada en çok takıldığım neden tel. açmamış..

ama burda yanlış anlama seni suçladığımdan (haddime düşmez) değil bu tesadüfte olabilir. ama yine de sizi tanımayan biri başka no aranınca böyle davranmaz. çünkü amacı zaten bellidir.. muhabbet etmek vs..

eşinizin takıldığı noktada bu zaten sanırım.. başka zaman arayarak kim olduğunu bulmaya çalışmış..

neyse başa dönersek kesinlikle aramayın.. kendiniz masumsanız masumsunuzdur.. güvenmesi gerektiğini söyleyin. vs.ama bunuda gayet kesin, kararlı ve çok ciddi olarak söyleyin..

o kadar arıyorsunuz farklı numaradan vs. sonra sen ararmısınız deyince kız çıkıyor! eee peki şimdi eşine ne diyeceksiniz.. aradım kız mı çıktı diyeceksin.. inanacak mı.. değişen ne oldu anlamadım. gece açamamış gündüz niye açmamış..ama bunda başka şeyler var gibi.

Son düzenleme:

Cnm bende senin düşündüğün gibi düşündüm ama kız aradı yanlışlık olduğu söyledi ama sahurda söyleseydi bunlar yaşanmıcaktı napalım hayırlısı olsun eşimle konuşmuyorum konuşmıcam da bana güvenmediği için

Kız aramış eşimi gece ondan mesaj atmıştık ya söylemiş yanlışlık olduğunu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…