- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi EU3
:roflol:
doğru bi bakış açısı
hadi bakalım gelsinler
doğru bi bakış açısı
hadi bakalım gelsinler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese cok tesekkur yazdiklariniz icin
bazi seyleri kasitli yaptiklarini gozumle gormesem yine iyi dusunurdum haklarinda ama malesef hersey ortada
insanda biraz vicdan olur
yaptigim iyiliklerden hic bahsetmem ama burda sunu soyleyeyim ki bana bunu yapan insanlara benim cok iyiliklerim dokundu
daha o kadar iyiligimin ertesi gunu benim kuyumu kazmaya calistiklarini gordum
ve boylelerine insan bile demiyorum artik gercekten kusura bakmayın
ahhh arkadaşıımmm, tam benim içimdekileri anlatmışsın sanki. İnsanlar artık o kadar kötü olmuşlarki resmen yapacakları kötülüğün planını yapıyorlar. Acaba nasıl yapsamda daha fazla canını yaksam, daha fazla kuyusunu kazsam diyorlar. Benim başımdada var öyle bir tane deli, bazen şeytan diyorki o cadının saçlarından tut yerde sürü kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
Kızlar böylelerinde vicdan denen bişey olmuyor hatta şeytanın ta kendisi oluyorlar. Bide işveli cilveli oluyorlar sorma gitsin. Gemilerini başka şekillerde yürütüyorlar. Tiksiniyorum artık valla. Artık öyle insanlarla iletişimimi kesiyorum ben, ama onlar dahada azıtıyorlar ellerinden geleni ardlarına bırakmıyorlar. benden uzak allaha yakın olsun. Allaha bıraktım ben benim başımdaki deliyi, ne düşünüyorsa kendi başına gelsin inşallah :Saruboceq:
Vallahi arkadaşlar öyle kötü niyetli insanların şerlerinde rabbim bütün iyi insanları korusun inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
niye öyle diyosun her çeşit insan var
geçen gün okudum bayanın biri derdim var köşesine ;
"8 yıldır evli biriyle beraberim.. herkes bi gün ölecek nasılsa.. sevgilimin o şişko karısı biraz daha önce ölse nolurrr sanki " yazmış :1shok: :1shok::1shok:
arkadasim insaf diyorum ben bunlara
sana daha dun iyilik yapmis birine bugun kotuluk yapar mısın, hic vicdanin sizlamaz mi
demek ki sizlamiyor hic
bundan sonra asla en ufak bir iyilik, birak iyiligi muhatabim bile degiller artik
bir de o kadar rol yapiyorlar ki ya, baskalarinin yaninda gulum balim ama basbasayken dusman kesiliyorlar
resmen hayati igrenc bir tiyatro seklinde yasiyorlar
insanin kendine saygisi kalmaz bu sekilde ama alismis onlar
yaaaklava: neler varr işte
şeytanlaşmış insan diye bölelerine derler herhalde
Rabbim korusun