of of derdi ne bunun ya :'(((

Sahsen aileni hakli buluyorum. Karsindaki insanin sevgisi cok saglam olsa arkadaslarim herseyim orda diyerek senden vazgecmezdi. Bencillik bu. Ailen ne guzel bi firsat sunmus, tamam gurur yapip kabul etmemis olabilir ama sonucta vasifsiz biri degil ki, guzel bi meslegi var. Hani bi vasfi olmasa gurur yapmakta hakli. Ne bilim bana sacma geldi. Hadi gururdan kabul etmedi diyelim. Isi kabul etmedi evi kabul etmedi, peki "bana is vermenizi istemiyorum, tamam bu sehirde yasariz ama ben kendime is bulurum" diyemedi mi? Ben bu acidan baktim. Bi orta yol bulunabilirmis yani. Ailenin kotu niyeti oldugunu yada sevenleri ayirdigini filan kesinlikle zannetmiyorum. Guzel bi secenek sunmuslar, karsilarindaki genc de atarlanmis anladigim kadariyla. Annen o cumlelere sinir olmakta hakli bence, anne gozuyle bakilirsa

Canım sen onla gerekirse aç yaşarım ölüme giderim diyorsun ama
Adam ailesini bırakıp yanına gelmeyi göze alamamış yanında yaşamaya
Çok seven insan en azından bi dener işe başlar hemen nikah yok sonuçta biraz dener
Bakar görür olmadı yapamıyorum der kimse kırılmaz
Hem de daha iyi paraya daha iyi şartlara
O ailesini bırakmak istemiyor sende bırakmayı düşünme biraz da o göze alsın aşk için bir şeyleri..

Ailenin yaptığı çok ağır bir şey, erkek arkadaşına hak verdim. Sende iki ay terslemişsin şimdi ki davranışı çok normal
Bizim ülkemizde evlenip, kapını kapatıp oturamıyorsun, ailelerin geçinmesi şart. Neyinizle kızıma talip oluyorsunuz diyen bir adamın karşısına bir daha aşkımdan ölsem çıkmam. Ne demek kızım senin gibilere layık değil, ne kadar çirkin bir düşünce. Ailen senin sıkıntı çekmemeni isteyebilir bu çok doğaldır ama karşındakinin haysiyetiyle oynamak insanlığa sığmaz. Bu durumu telafi etmek çok zor çok...

Bu arada sen tek çocuksun anladığım kadarıyla
Babanın hakaret etmesi çok ayıp kabul edilemez bir şey
Ama ona otelde iş vermesi bence normal
Bence gurur yapılacak bir şey değil adamın sizden başka işini bırakabileceği kimse yok
Adam kızını damadını geçirmeyecek de elin adamını mı geçirecek başa

daha hala adamın derdini mi soruyorsun

ailen çok agır hakaretler etmiş adama ve ailesine karşı, üstüne üstlük bir de tehdit etmişler. o saatten sonra herşeyden sogumuştur hatta senden de... asıl sorun ailenin üslubunda, maddiyat konularındaki çekincelerini medeni bir şekilde konuşabilirlerdi ama onun yerine aşagılamayı ve tehdit etmeyi seçmişler.

burada iş değişir işte canım ne demek be ailemi bırakamam? sen bırakıyorsun ama?? bence ailen az bile yapmış ben damada imkanlar sunacağım hoş etmeye çalışacağım yol bulmaya çalışacağım hem kızım hem damadı rahat etsin diye buna karşılık hem kızım hem damadım aaa biz yapamayız diyecek bence fakirlik artık ailen için bahane olmuş istemiyorlar damat adayını

Ailem inat odaha inat olan bana oldu... hala son gidisinde anlımdan öpüsünün izi yanıyor sanki.. hayatımın en kötü kız istemesi oldu bir genç kızın en kötü kabusa düsen hayali belkide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…