- 5 Ekim 2013
- 386
- 101
- 123
- 31
onlarda istiyo maddi iyi olsun hiç sıkıntı cekmeyim diye annem ilk evliliğinde severek evlenmiş fakrmis rahmetli babam ondn dolayı fazla tepki gösteriyo bu konuda hep ama oda evlenicek birgün hic mi evlenmesin bu kisi kimseyle? hayatı boyunca böylemi olucak hersey.. ben hiçbir zmn paraya değer vermedim öyle parayı savuran harcıyan insanlardanda değilim biliyorum öyle pamuklarla sarılmam zorluklar olur ama her yuvada olur bir gün bnde evleneceğim hadi buldum zengin iflas etmiceği isten cıkarılmıcağı ne malum yada allah korusun kaza gecirip felc gecireceği? bugunlerde belli olur yuva sevgi. herseyi hesaplayıp adımım düsünen bir insanım herseyini aile yapısınıda biliyorum bu olay olduktan sonra ailesi beni aradı sen benim öz kızımsın gözümde özür dileme onlarda haklı sonuna kadar sen benim gelinimsin dediler pamuk gibi insanlar bulgar göçmenleri onlar kmse orda birbirlerine karısmaz ailede zaten ama hayırlısı ztn olmucksa olmaz allah bi neden cıkarır yine herkesin ısmeti nerdeyse orda vuku bulur ama cok sevdim abla cok sevdim cocukluğumdan beri onu gördüm onu isittim onla kurdum hayal zor abla kolay değil ben cabuk unutabilen bi insan değilim..
Yanımda yaptılar seni söyle yaparım keserim bicerim görüsmüceksin siz kimsiniz neyinizle talip olabiliyosunuz kızıma görüsmüceksin aramıcaksın benim kızım senin gibilerine layık değil sonra babam eli uzun ailesini tehtit fln etmisler isten cıkarmakla alakalı... benim gözüm parada yok sadece onla mutlu olmak istedim 20 yasındayım 14 yaşımdan beri hep o vardı hep hayaller kurduk 6 sene boyunca cok ezdiler cok gururuna dokunaak seyler dedilerde burda diyemiyorumgeri dönmeye calıstı ilk 2 ay tersledim ben yada belirttim diyeyim haber göndererek ama son 2 ayda evlenme sinyalleri veriyor ve kac defa demiş kuzenine ailem olmasa sırtımda biraz birikimim olsa ibran bile düsünmem giderim diye bi kac kerede işte toparlayıp herseyi cıkıcam karsına demiş öyle sesimi dinliyor arada sonra kapatıyor telefonu ... bn bikere yaazdığımda sanki umursamıyormus gibi davrandı susuyorum herşeye flan dedi bn tabi demediğimi bırakmadım korkak flan.. öyle bilmiyorum ben 20 yasındayım o 25 yaşında ben ondan bu yaşıma kız basıma rağmen daha cesaretli davranıyorum ailem beni döverken ayrılcaksın diye o an bile seviyorum ben onun sonuna kadar arkasındayım dedim...
Teklif ettiler gel bizim otelin basına gecirelim seni arabada evde verelim size dediler ama tek sartları benim yasadığım sehirde oturmaktı oda otursam bile amamki benim ailem burda akrabalarım burda yapamam dedi .. ondan sonra ailem hırçınlaştı zaten
burada iş değişir işte canım ne demek be ailemi bırakamam? sen bırakıyorsun ama?? bence ailen az bile yapmış ben damada imkanlar sunacağım hoş etmeye çalışacağım yol bulmaya çalışacağım hem kızım hem damadı rahat etsin diye buna karşılık hem kızım hem damadım aaa biz yapamayız diyecek bence fakirlik artık ailen için bahane olmuş istemiyorlar damat adayını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?