Yanımda yaptılar seni söyle yaparım keserim bicerim görüsmüceksin siz kimsiniz neyinizle talip olabiliyosunuz kızıma görüsmüceksin aramıcaksın benim kızım senin gibilerine layık değil sonra babam eli uzun ailesini tehtit fln etmisler isten cıkarmakla alakalı... benim gözüm parada yok sadece onla mutlu olmak istedim 20 yasındayım 14 yaşımdan beri hep o vardı hep hayaller kurduk 6 sene boyunca cok ezdiler cok gururuna dokunaak seyler dedilerde burda diyemiyorum
geri dönmeye calıstı ilk 2 ay tersledim ben yada belirttim diyeyim haber göndererek ama son 2 ayda evlenme sinyalleri veriyor ve kac defa demiş kuzenine ailem olmasa sırtımda biraz birikimim olsa ibran bile düsünmem giderim diye bi kac kerede işte toparlayıp herseyi cıkıcam karsına demiş öyle sesimi dinliyor arada sonra kapatıyor telefonu ... bn bikere yaazdığımda sanki umursamıyormus gibi davrandı susuyorum herşeye flan dedi bn tabi demediğimi bırakmadım korkak flan.. öyle bilmiyorum ben 20 yasındayım o 25 yaşında ben ondan bu yaşıma kız basıma rağmen daha cesaretli davranıyorum ailem beni döverken ayrılcaksın diye o an bile seviyorum ben onun sonuna kadar arkasındayım dedim...