Canım elbette sakın kendini hasta edecek kadar derin düşünme bu konuyu.Şimdi bize yazması kolay tabii ama işte herşeyden önemlisi de senin sağlığın.Kız arkadaşlarınla vakit geçirmeye çalış,dışarıya çık,sevdiğin hobiler varsa onlarla uğraş,hatta bence bir hobi kursuna filan yazıl.Spor salonuna yazılabilrsin.Yani durumun iyi diye rahatça öneriyorum bunları maddi anlamda.Onun düşüncesi de her ne olursa olsun bence birkaç aya kadar kendini belli edecektir zaten.Çok seviyorsa bu belirsizlik olayına,senle iletişim kurmamaya filan bir yere kadar dayanır.Hakkında hayırlısı olsun canım.
Merhaba arkadaşlar benim 1 senelik ilişkim vardı evlenmek istedi bnle bnde kabul ettim ailesi istemeye geldiler ailem 1000 lira maas aldığı icin hcbiseyi olmadığı icin kızıma bakamzsın diye vermediler :/ ben dedim birikm yaparız beraber ailemin karsısına cıkarız dedim oda sonuna kadar vazgecmem dedi aileem 2 3 tehtit etti onu ve 2 3 gün sonrada ayrıldı bnden daha yeni söz verirken ayrılalı 4 ay gecti cevresine durumum toparlayıp cıkcam karsısına evlenicem diyormus sonra zaman geciyo bidaha diyormus ama tık yok bna gelince artistliğindende önde gitmiyo acı cektiğini duyuyorum ama bna telde aradı sesimi duyup kapattı bnde yazdım whatsapptan umursamıyomus gibi davrandı ne bunun derdi ya
Canım keşke ailenin karşısına getirmeden önce ailenle konuşsaydın en azından tepkilerini bilip ona göre davranırdınşuan sana da çocuğuda çok yazık. Inşallah herşey düzelir istediğin gibi olur mutlu olursun tatlım..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Keskede işte oldu bikere...sağolun cok teşekkür ederim..
şimdi bir anne olarak düşününce ne bileyim ailenize hak vermeden geçemiyorum açıkçası. hangi anne baba evladının yokluk çekmesini ister ki en azından kendi baba evinde gördüğü koşulları yaşamasını istemez mi sizin yarın öbür gün yavrunuz olsa sıkıntı çekmesine gönlünüz el verir mi? ki kendisi kazancını ailesine veriyor ( ev kredisi yüzünden) bu da demektir ki evi siz geçindireceksiniz. sizin geliriniz yeterli ise madem çok da seviyorsunuz ya herro ya merro deyin tamam da aksi halde sizin de aşkın karın doyurmadığını idrak etmeniz lazım. bir de bir ev nasıl geçinir (kiradır elektriktir sudur vs. yemek, içmek, mobilya) nasıl oluşturulur iyice araştırarak bu yola çıkmanız ileriki dönemde akıl sağlığınız açısından da yararınıza olur.
Çok sağolun teşekkür ederim :) üzüntüden dal gibi oldum 13 kilo verdim sporada yazılırsam direk diye bahceye koyarlar beni artık :)) ise giricem yeniden onla beraber kafam dağılır diye düsünüyorum arkadaslarım zorla cıkarıyor dısarı zaten.. aynen bnde öyle düsünüyorum ama 4 ay fzla değil mi sizde bu durumda kac aydan sonra gelir bide ayrıldıktan sonra facesinde bizim cıkma tarihimizi yazmıs hala duruyor. gördükce bi tuhaf oluyorum neyse herseyin hayırlısı dediğiniz gibi.
Merhaba arkadaşlar benim 1 senelik ilişkim vardı evlenmek istedi bnle bnde kabul ettim ailesi istemeye geldiler ailem 1000 lira maas aldığı icin hcbiseyi olmadığı icin kızıma bakamzsın diye vermediler :/ ben dedim birikm yaparız beraber ailemin karsısına cıkarız dedim oda sonuna kadar vazgecmem dedi aileem 2 3 tehtit etti onu ve 2 3 gün sonrada ayrıldı bnden daha yeni söz verirken ayrılalı 4 ay gecti cevresine durumum toparlayıp cıkcam karsısına evlenicem diyormus sonra zaman geciyo bidaha diyormus ama tık yok bna gelince artistliğindende önde gitmiyo acı cektiğini duyuyorum ama bna telde aradı sesimi duyup kapattı bnde yazdım whatsapptan umursamıyomus gibi davrandı ne bunun derdi ya
Ailen ne tuhafmış ya.
"Parayla saadet olmaz" şarkısı bile var.
Madem babanın eli uzun ailesini işten çıkarmak için tehdit edeceğine damadına geliri yüksek bi ev bulmak için yardımcı olsa ya!!!
Aileni çiğne demiyorum ilerde bi sorun olunca yine döneceğin yer baba ocağı ama sevgilin bu konuda çok haklı.
Çocuk hala para biriktirip durumunu düzeltip karşınıza çıkma planları yapacak kadar seviyor seni.
Ailen çok ayıp etmiş.
Üzüldüm sevgiline de...
Ailen çok yanlış davranmış tehditler, küçümsemeler, küçük dağları ben yarattım havaları
Biliyorum çok seviyorsun ama bence unutmaya çalış çocuğu iletişime de geçme
Bunlar çok ağır laflar, hareketler.. yarın bir gün evlenseniz bile bunlar geçip gidecek asla ortaya çıkmayacak mı sanıyorsun
Her kavganızda her tartışmada bunların altında ezileceksin, çünkü dile gelecek
İnsanoğlu unutmaz sevgilinde unutmayacak ve en ufak tartışma da dile gelecek ilk kelimeler bunlar olacak
Bi ekmek bi zeytin yeter bana olmuyor evlenmeden bende öyle derdim
Ama insan arıyor sen onla evlensen 1 ay değil 2 ay değil 40 sene 50 sene 60 70 artık ne kadar ömrünüz varsa
O şekilde yaşamak istiyor musun şimdi evet diyeceksin belki ama inan öyle olmuyor
Kaçıp gitme sakın oğlu tehdit edilen anne de olacak
Kaynanan sana hoşgeldin baban bize fakir dedi hor gördü oğlumu tehdit etti olsun ben seni seveceğim mi der?
Diyebilir ama %30 ihtimal
Yani 4 ay geçmiş zaten ona sarılmadan konuşmadan alışkanlığın da azalmıştır yol yakınken unut..
Teklif ettiler gel bizim otelin basına gecirelim seni arabada evde verelim size dediler ama tek sartları benim yasadığım sehirde oturmaktı oda otursam bile amamki benim ailem burda akrabalarım burda yapamam dedi .. ondan sonra ailem hırçınlaştı zaten
Neyse tatlım sıkma canını daha fazla belkide tam olarak toparlanmayı bekliyodur karşına çıkmak için. Arayıp sesini dinlemesi senden vazgeçmediğini ve seni özlediğini gösterir. Konuşmak istediğinde de bilerek gurur yaptığı için soğuk konuşuyodur belki de seninle..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?