Of! Yaamak istemiyorum

harmless

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
86
0
86
İstanbul
ben 17yaşındayım. Össye hazırlanıyorum erkek arkadaşım Hakkaride asker. Benim derdim annemle babam sürekli kavga ediyor ben çok etkileniyorum sürekli ağlıyorum. Sevgilim yanımdayken huzuru onda buluyordum şimdi yapayalnızım. Çok zor durumdayım. Annemide babamıda sevmiyorum onlar beni tek dünyaya getirmişler. Maddi-manevi sürekli kavga,küfür,şiddet. Babam oruçta bile içiyo annem biraz çaresiz.. evde oturup sadece gıybet yapıyor. Samimi arkadaşım yok çok yalnızım. Sürekli kavgalarını duymamak için erkenden yatıyorum :(( :1no2: ilk iyiliğe sinir ilaclarıyla başlayabilirsiniz

Son düzenleme:
ailede sorunlar problemler..
malesef kımse ailesını secemıyokı..
ama suan tek yapmanız gereken kendınızı sınava vermek ıyı bı derece yaparak kendınızı kurtarınız..
baska care bulamıyom acıkcası..
erkek arkadasınızda umarım kazasız belasız doner..
ama suda varkı 17 yasında olaylar basıtte olsa her genc ıcın daha agır gecer..
bıraz daha sakın ve sabırlı olmalısın ergenlık donemı gecene kadar..
ve ınan olmek hıc bısıye care degıl..
ya olmeyıpde yatalak kalırsan ozaman ne yapdım dersın..

sen sınavına konsantre ol...başka hiçbişeyi düşünme

bu senin için bir kurtuluş bence

koskoca insanlar bu saatten sonra laf anlatamayacına göre

kendi hayatını kendin kurtar

öss ye sıkı hazırlan inşallah istediğin okula yazılırsın
okul basladıktan sonra zaten kurtuluş olucak sıkma canını
sevdiceğinle evlenip çok mutlu yuvan olur çok güzel bi işin mesleğin olur bi ömür boyu mutlu olursun inşallah :Saruboceq:

canım herkezin ayrı bir derdi var önemli olan dermanlı dertler daha yaşın genç
sakin ol benim babamda içen biriydi ve içtimi annemi döverdi bizde yatardık babam geldinde annem hep katlandı annneinde sıkıntısını belki öle geçiriyor kendini ilaça verme kendi kafanda hallet düzgün bir arkadaş et kendine ama dost olsun
güven önce belki seni rahatlatır :Saruboceq:

ne olursa olsun onlar senin annenle baban.dünyadaki herkes senin kötülüğünü ister,ama anne baba asla istemez.yanlış düşünüyorsun.
bu yaşlarda anne ve baba'ya saldırgan.dik başlı olunabiliyor maalesef.senin geçirdiğin süreci anlamayabilirler.
sen yine de onları anlayışla,ve sabırla karşıla.

ben 17yaşındayım. Össye hazırlanıyorum erkek arkadaşım Hakkaride asker. Benim derdim annemle babam sürekli kavga ediyor ben çok etkileniyorum sürekli ağlıyorum. Sevgilim yanımdayken huzuru onda buluyordum şimdi yapayalnızım. Çok zor durumdayım. Annemide babamıda sevmiyorum onlar beni tek dünyaya getirmişler. Maddi-manevi sürekli kavga,küfür,şiddet. Babam oruçta bile içiyo annem biraz çaresiz.. evde oturup sadece gıybet yapıyor. Samimi arkadaşım yok çok yalnızım. Sürekli kavgalarını duymamak için erkenden yatıyorum :(( :1no2: ilk iyiliğe sinir ilaclarıyla başlayabilirsiniz

soruna değil çözüme odaklanmak gerekir
"ahh n dertlerim var demek yerine " sorunu belirleyip bir an evvel çözüm aranmalı:lepi:
sorun belli ailenizdeki çatışmalar sizi etkiliyor. bu üzücü bir durum elbette
ama öss ye hazırlandıgını belirtmişsin.. demek ki ilerlemekte kararlısın
her ailede çatışmalar olur.. kimininkinde çok kimininkinde az .. o problem sadece sizin ailenize has değil:teselli:
derslerine yoğunlaşıp geleceğini kurtarmalısınsüprizzzzz
ama o gelecek erkek arkadaşın değil,kimileri aile ortamında kurtulmak için kocaya kaçarlar sakın öyle birşeye kalklakötükedihüso
17 yıldır o ortamda yaşıyorsun, kendi hayatını kurtarmak için sabredeceğin 1 yılın daha varyerimseniben
zor bir dönem ama Allah hiç kimseye kaldıramayacağı yükü vermezz . aklından çıkarmavereliniortak

canım öncelikle inşallah sınavda çok başarılı olursun;annenlerin kavgasından dolayı sakın'yaşamak istemiyorum'gibi sözler söyleme:olmaz:ailenlede konuşmayı dene onları değiştiremiyorsan sen hayatına bakıcaksın;önce üniversiteyi kazanabilirsin daha sonra sevdiğinle mutlu bir yuva kurabilirsinvereliniortakiyi şeyler düşün inşallah hayatta herşey istediğin gibi olsun inşallah:Saruboceq:

Son düzenleme:
öss ye sıkı hazırlan inşallah istediğin okula yazılırsın
okul basladıktan sonra zaten kurtuluş olucak sıkma canını
sevdiceğinle evlenip çok mutlu yuvan olur çok güzel bi işin mesleğin olur bi ömür boyu mutlu olursun inşallah :Saruboceq:

süpersin canım :) iyi bir motive oldu..

soruna değil çözüme odaklanmak gerekir
"ahh n dertlerim var demek yerine " sorunu belirleyip bir an evvel çözüm aranmalı:lepi:
sorun belli ailenizdeki çatışmalar sizi etkiliyor. bu üzücü bir durum elbette
ama öss ye hazırlandıgını belirtmişsin.. demek ki ilerlemekte kararlısın
her ailede çatışmalar olur.. kimininkinde çok kimininkinde az .. o problem sadece sizin ailenize has değil:teselli:
derslerine yoğunlaşıp geleceğini kurtarmalısınsüprizzzzz
ama o gelecek erkek arkadaşın değil,kimileri aile ortamında kurtulmak için kocaya kaçarlar sakın öyle birşeye kalklakötükedihüso
17 yıldır o ortamda yaşıyorsun, kendi hayatını kurtarmak için sabredeceğin 1 yılın daha varyerimseniben
zor bir dönem ama Allah hiç kimseye kaldıramayacağı yükü vermezz . aklından çıkarmavereliniortak

Allah sevdiği kuluna dert verirmiş.. Ama yalnızken,ablam yanımda yokken onların bu kavgasına tek başıma katlanmak.. çok zor tahammül edemiyorum,keşke erkek arkadaşım yanımda olsaydı o benim dünyam :( İnsan büyüdükçe katlanamıyo artık küçükken oturur bi köşede ağlardım şimdi kendimi heryere savurasım geliyo sinirden. Şu alkolün Allah belasını versin ne diyim.

17 yaş her genç için zaten çalkantılı bir dönem üstüne bi de aile içi çatışmalar eklenince tam olmuş yani. sen sadece sakin ol kendi geleceğini kurtarmaya bak sınava iyi hazırlan ve sene kaybetmeden bi okul kazan bak gör ozaman neler neler değişecek.

Back
X