- 21 Temmuz 2015
- 491
- 217
- 103
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
Suç sadece arkadaşlık isteğini kabul edende mi?Kızlar etkilendiğim adam evli çıktı. İnstadan bir adım göremeyince facebooktan ekledim kabul etti o sırada gördüm evli olduğunu.
Ay bahtsız başım diyorum da hadi madem evlisin neden kabul ettin isteğimi abicim. her önüne geleni kabul ediyor musun sen diye sorasım var. hayallerim yıkıldı ama bana da yakışmaz evli adamla flört etmeye çalışmak.
iş arkadaşınız mı,okul arkadaşınız mı yoksa mahalleden bir komşumuz falan mı yada ortak arkadaşınız mı var eğer böyle birşeyse o yüzden kabul etmiştir.Kızlar etkilendiğim adam evli çıktı. İnstadan bir adım göremeyince facebooktan ekledim kabul etti o sırada gördüm evli olduğunu.
Ay bahtsız başım diyorum da hadi madem evlisin neden kabul ettin isteğimi abicim. her önüne geleni kabul ediyor musun sen diye sorasım var. hayallerim yıkıldı ama bana da yakışmaz evli adamla flört etmeye çalışmak.
Bundan sonra uzak dursan yeter.
Olur öyle şeyler.
Eh, mumkunse yakismasin zaten
Facebooktan ekleme talebini kabul edince ne oluyor ki? Kabul ettiğim her adam bir beklentiye girdiyse çok kalp kırdım demektir
evli olduğunu ancak facesini kurcalayınca anladımHep derim iyiler önceden kapılır çok etkilendiğin zaman ilk evli mi diye bak
Suç sadece arkadaşlık isteğini kabul edende mi?
iş arkadaşınız mı,okul arkadaşınız mı yoksa mahalleden bir komşumuz falan mı yada ortak arkadaşınız mı var eğer böyle birşeyse o yüzden kabul etmiştir.
İyi araştır...
Bak adam saklamiyor evliligini
Sende her etkilendigin adamın facesini ekleme bi zahmet
Bunu dert diye buraya açmanıza bile gerek yoktu, o derece silin gitsin aklınızdan.
Kabul etmesi davetkar olduğu anlamına gelmez. Belki bir tanıdık sanmıştır, belki siz ona bir mesaj atıp derdinizi söyleyeceksiniz diye beklemiştir, belki de evet davetkardır. Bir sürü ihtimal var doğrusu, bilemeyiz....
Siz uzak durun ama..
yani
yakışmaz zaten
her önüne geleni kabul ediyor demek bu adam diye düşündüm açıkçası
evli olduğunu ancak facesini kurcalayınca anladım
ne alaka bende de mi suç var şimdi adama yazmadım etmedim ekleyene kadar bilmiyordum adamın ilişki durumu yok eşiyle hiç resmi yok
ortak tanıdık yok canım kazada denk gelmiştik
araştırdım işte ekleyene kadar bilmiyordum adamın ilişki durumu yok eşiyle hiç resmi yok
her önüme geleni eklemiyorum zaten. sadece amaç tanışmaktı avucumu yaladım
araştırdım işte ekleyene kadar bilmiyordum adamın ilişki durumu yok eşiyle hiç resmi yok
m
Hayatım benim eşimin facebookunda da hiç benimle resmi yok..
Ama bu demek değildir ki aramız bozuk...Bazıları böyle bu model...
Benim adamı mi ekledin kız ? :)
her önüne geleni kabul ediyor demek bu adam diye düşündüm açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?