konu dine ve siyasete kaymasın demişsin ama konuda geçen şeyler chp,fetö,kapanmak falan mecbur kayar kayacaktır
annen ile sorununuz ney tam olarak görüş farkımı bi temeli olmalı bunların
Canım anneni asla anlamıyorum. Eski konularini da goz önüne alınca yanlis anlama ama anne değil düşman gibi gözüküyor
değilmi normalde şu zamanda cemaatçi olanlar bile kendini gizlerken annesi kızım cematçi alın şunu demeye getirmiş durumuCanım anneni asla anlamıyorum. Eski konularini da goz önüne alınca yanlis anlama ama anne değil düşman gibi gözüküyor
konu annen olduğu için kötü bişeyler yazamam ama allah kolaylık versin zor bi durum insanın en yakını böyle yaparsaKonunun vehametini anlamanız bakımından belirtmem gerekiyordu. Konuyu kaydırmak isteyen kaydırsın ama ben asıl meselemi anlattım ve sizlerden ricada bulundum.
Annemle sorunumuz hayatın her alanında görüş farkı ve annemin eskiden beri bizi insanlara şikayet ederek ya da kötü göstererek kendini iyi biri gibi göstermeye çalışması. Bizleri tanımayan annemin her arkadaşı bizi kötü bilir mesela. Tanıyana kadar tabii. Acı ama gerçek.
Tabi ki yok. Hele boyle bir dönemde annen nasil birilerine böyle bir hikaye anlatir. Senin alakan yok ama hadi boyle bir hikaye gercek olsa bile anlatilmaz. Kaldi ki kafasindan uydurup anlatmış.Ya kuzum sen beni az çok bilirsin görüşlerimi falan. Alakam var mı Allah aşkına:)) Sinirden gülüyorum vallahi. Düşman gibi değil düşman bu kadın.. Ne vardı sanki normal anneler gibi olsaydı da huzur içinde yaşayıp gitseydik..
değilmi normalde şu zamanda cemaatçi olanlar bile kendini gizlerken annesi kızım cematçi alın şunu demeye getirmiş durumu
ne garip bi anne
iyi de zaten komşular annenin ise seni kötü bilseler ne bilmeseler ne
yani diyelimki anlattıkları doğru olsun, annen sana sahip çıkamamış da tarikata girmişsin o zaman yine annen klötü olur
annenin bakış açısı ve yorumu hatalı
ama gelmişsin 34 yaşına onun huyunu biliyorsun muhatap olma
bu durumlardan sonra mutlaka anne niye öyle yaptın diye konuşuyosunuzdur ne diyo pekiOlayın benim annemle muhatap olmamla alakası yok. Olay annemin lak diye saçmalaması. Sabaha kadar muhatap olmayayım bu annemin benimle uğraştığı gerçeğini değiştirmiyor malesef.
Aman Allahım siz bir memurluk kazandınız. Vee anneniz fetöden onca memurun atıldıgı şu dönemde sizi millete fetöcü diye mi tanıttı.
Yani askeriyenin ne kadar araştırmaci oldugunu bilmesem önemsemem ama abimin biriside asker. Ve inanki bizim evimize mahallemize surekli gelirlerdi. Annem onlar gelince başını açardı. Eskiden tabi bunlar...
Komşuları tembihlerdik sorarlarsa açik deyin diye. Şimdi sizin annenizin komşulara bunu anlatmasına inanamıyorum.
Öyle degilsiniz. Ama oladabilirdiniz. Ve annenizin bunu orta yerde anlatmak yerine benim kızım memur olacak diye bir sır olarak saklaması gerekirdi benim gözümde..
Simdi sizinde komşulara birsey sorsalar. Onlarda bunu anlatsa gitti memuriyet. Tabi hala oyle arastiriyorlar mi bilmiyorum ama..
Tabi ki yok. Hele boyle bir dönemde annen nasil birilerine böyle bir hikaye anlatir. Senin alakan yok ama hadi boyle bir hikaye gercek olsa bile anlatilmaz. Kaldi ki kafasindan uydurup anlatmış.
Siz gorusmuyordunuz bir ara. Kafan daha rahat degil miydi sence o zaman?
bu durumlardan sonra mutlaka anne niye öyle yaptın diye konuşuyosunuzdur ne diyo peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?