Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki ileride eskisi gibi olur muyum..
evlenmeden önceki gibi mutlu
kendini kandırıyosun seni sevmiyo ve sana değer vermiyo(şiddet uygulaması acıkca gösteriyo) ve ..... izlemek beyniyle aldatmak demektir bence. onu izlerken ordaki kadınlarla kendini düşünmese hosuna gitmese zaten izlemez ..... falan. boşan ve ailenin yanina git. üniversite oku dönmek isterse de asla kabul etme![]()
Acabalarla keskelerle vakit oldurmezsen olursun tabii.
haklısın aslında sadece önceki kavgada ağladı aileler girmişti tam boşanacaktı ağladı benim gönlümü kazandı ama timsah gözyaşyalıymış.
onu izlerken ordaki kadınlarla kendini düşünmese hosuna gitmese zaten izlemez bu laf içimde eriyor
yoo ben eşine degıl, yaptıkları için bağımlılık yaptı demıstım :)
bak daha çok gencsın
cocugunuzda yok sanırım.. yol yakınken kadın düşkünü ve şiddet uygulayan eşinden ayrıl![]()
sevıyorsun elbet acını cekeceksın, ama ileride ''iyi ki..'' kelımesını kullanacaksın emın olhayır yok çocuk.
bu hayat böyle bitmiyor en iyisi en kısa sürede bu işi bitirmek çünkü gücüm kalmadı kızlar..
kusura bakma olayın cidddiyetini anlaman için öyle yazmak zorunda kaldım. seni üzmek istemem ama durum böyle. sen gencecik bi bayansın ve bunu haketmiyosun. onun tek özeli tek hosuna gideceği tek isteyeceği kişi sen olmalısın
sevıyorsun elbet acını cekeceksın, ama ileride ''iyi ki..'' kelımesını kullanacaksın emın ol![]()
karsındakı gercekten adam gıbı adam degıl
acını zaman unutturacak canım..hakılsın
kızlar dua edin acımm çabuk bitsin çabuk unutayım
ö.değil.zaten bu laf içimde geziniyor.sadece içimden kolay kolay atamıyacam.en çok bu acıtıyor bu kadar nasıl aşık olurum diye untmak zor bu eziyor beni
ama eşimide görmek istemiyorum
cok gençsin daha ya unutursun karsına kimler cıkar ne hayatlar yasarsın cok mutlu olursun iyiki boşanmısım dersin![]()
inş..çok isterim
keşke yuvalar dağılmasa eşin düzelse mutlu olsanız gözü senden baskasını görmese bi daha asla sana şiddet uygulamasa dicenm ama görunen köy. düzelme ihtimali yok kaç kere gündeme gelmiş sorun.![]()
keşke...inanın o kadar sevgim var ki yıktı hep..
bana şiddetini bile göz ardı ettim ama bi kadınla düşünmek ölümden beter.
bunu kocana söyle içinde kalmasın. ..... izlemenin beyinle aldatmak oldugunu baska kadınlarla kendini düşünen psilik bi herif oldugunu söyle ona![]()